Mindfulness

mindfulness-2

Mindfulness er en mental træningsteknik, som vi kan bruge til at skærpe vores kreativitet og vores koncentrationsevne samt vores evne til at træffe de rigtige beslutninger. Vi forbedrer også vores evne til at håndtere stress, fordi vi udvikler en større grad af kontrol, balance og indre ro.

At gøre mindfulness til en del af hverdagen har derfor stor positiv effekt – både på det personlige plan, men også i forhold til resultaterne på en arbejdsplads, der forbedres markant, når mindfulness gøres til en del af arbejdsdagen.

 

Jeg er uddannet mindfulness træner og bruger selv teknikken dagligt, og jeg hjælper meget gerne dig og dit team med at lære mindfulness og opleve alle de positive effekter, det fører med sig.

Find inspiration i de forskellige muligheder her nedenfor og vid, at vi altid kan skræddersy en løsning, der passer præcis til jeres arbejdsplads.

Corporate based mindfulness training

I dette kursusforløb lærer I, hvordan teknikkerne fra mindfulness kan anvendes specifikt i forhold til konkrete performance mål i organisationen.

Kurser med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

 

 

Personligt mentorforløb

3 intensive undervisningssessioner, hvor  vi  gennemgår de grundlæggende principper inden for mindfulness, og hvor du bliver guidet gennem alle øvelser.

Kurser med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

 

Online mindfulnesskursus

Online forløb, der giver dig alt, hvad du har brug for at gøre mindfulness til en del af din hverdag.

Kurser med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

 

En dag med mindfulness

Mindfulnesskursus, der udbydes til mindre grupper (f.eks. personalegrupper, teams, foreninger eller lignende). Kurset udbydes både som halv- og heldagskursus.

Kurser med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

 

Læs her hvad en personalegruppe fik ud af en dag med mindfulness

Ring på 20652966 eller skriv på lf@lisbethfruensgaard.dk om hør mere om, hvad mindfulness kan gøre for dig og din arbejdsplads.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.