Olier & room sprays

Peace Room Spray, 30 ml., 159 kr.

Åbner hjerter, omfavner, skaber indre ro og forbindelse.

Når Peace omslutter dig med sin blide og beroligende brise, hjælper den dig med at skabe indre ro og med at slippe og heale alt, hvad der måtte være svært. Peace åbner for hjerteenergien og hjerterummet mellem mennesker.

Den åbner dig for at tage alle livets nuancer ind, mærke forbundenhed på et højere plan og være det, dit hjerte kalder på. Imellem mennesker hjælper Peace med at heale relationelle sår og til at skabe en endnu dybere forbindelse.

Happiness Room Spray, 30 ml., 159 kr.

Vækker din livskraft, glæde, kreativitet og sanselighed.

Happiness bringer dig i kontakt med dit indre legebarn, din skaberkraft og nydelse, når den som blide vibrerende energibobler strømmer nedefra og op igennem kroppen. Med Happiness løfter du energien både i og omkring dig, hvilket vil føles som om din indre glød og gnist tændes (igen).

Glæd dig til at lade Happiness’ boblende pulserende energi finde vej til det, der måtte være blokeret og skabe flow, bevægelse, nye ideer og perspektiver.

Asleep Pillow Mist, 50 ml., 199 kr.

Beroliger, afstresser og nærer 

Asleep pillow mist er en beroligende spray til hovedpuden (eller hvor som helst). Den fremkalder følelsen af at blive omfavnet og pakket ind i en mild og beskyttende energi, så roen kan sænke sig i både krop og sind. Asleep består af destilleret vand og 100% rene æteriske olier af lavendel, rosentræ og vanilje, der hver især er beroligende, afstressende og nærende.

Sprøjt et par gange på hovedpuden og/eller et par gange ovenover, så de små dråber kan dale blidt ned over dig som et blødt, beroligende og beskyttende tæppe.

Kombi-pakker

Bogen Kuren mod stress +
Asleep Pillow Mist, 398 kr

Bogen Kuren mod stress +
Peace room spray, 348 kr.

Bogen Hverdagsglæde +
Happiness room spray, 248 kr.

Sådan bruger du room sprays

Ryst flasken godt, spray den op mod loftet så du får endnu mere ud af duftpartiklerne, mens de daler ned som små blide dråber og spredes rundt i alle afkroge. Du kan også gå ind i dråberne, lukke øjnene og lade dråberne falde som et blidt brusebad ned over dig, mens du opmærksomt nyder og tager duften til dig.

Room sprays hvirvler stagneret eller tung energi op, frisker luften op og ændrer energien i både dig og i rummet, så den emmer af lige præcis den duft og essens, som room sprayen bærer.

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.