Gratis webinar: Boost din business – med balance

Drømmer du om at skabe en karriere som selvstændig, hvor vækst, nydelse og balance går hånd i hånd?

 

Længes du efter at have en sund og bæredygtig virksomhed med stabilt økonomisk overskud og overskud til både dig selv og din familie?

 

Så lyt med i dette gratis webinar, hvor jeg deler nogen af de vigtigste og helt afgørede trin til Business in Balance.

 

Tag din business alvorligt

Når vækst og udvikling går hånd i hånd med det hele liv, hvor der er plads til både dig selv, din familie og dine venner, bliver væksten bæredygtig og langtidholdbar. Tag din business alvorligt og lær, hvordan du gør.

Måske kan du genkende disse tanker?

 • Hvordan sikrer jeg indkomst den kommende måned?
 • Hvordan udvikler jeg min forretning?
 • Hvordan kan jeg komme til at leve godt af min passion?
 • Hvordan får jeg det hele til at hænge sammen?
 • Hvad stiller jeg op med min begyndende stress?
 • Hvordan skaber jeg en anden og mere tilfredsstillende hverdag?

Og måske også disse?

 • Kan det her overhovedet blive ved med at gå?
 • Er jeg overhovedet dygtig nok?
 • Synes mine børn, jeg er god nok?
 • Er jeg der nok for mine børn og min partner?
 • Jeg slår slet ikke til – hverken hjemme eller på arbejde

Jeg kan selv genkende hver og en af disse tanker

For nogle år tilbage fyldte de mit hoved dag og nat.

I dag kommer de kun sjældent forbi, og jeg slipper dem lynhurtigt igen, hvis de gør. Jeg har nemlig i dag en foretning med en rigtig god indtjening samt en meget stor grad af balance. To faktorer, der gør, at jeg kan sove godt og roligt om natten og være frisk, udhvilet og fokuseret i løbet af dagen.

I dette webinar fortæller jeg dig, hvordan du kan få præcis det samme.

Du kommer bl.a. til at høre om, hvordan du styrer udenom nogle af alle de omveje, jeg selv har været omkring, og hvordan du i stedet går direkte ind på en let og langt mere nydelsesfuld vej. 

Måske har du (som jeg) prøvet utallige “Business booster forløb” a la Boost din business på 2 uger, 3 måneder eller bare “i en fart”. Og måske har du oplevet at sidde fuldstændig stakåndet bagefter – med hovedet fuld af gode værktøjer, men stadig ude af stand til at skabe den vækst, du drømmer om?

Det er der en god forklaring på. For vækst kan ikke forceres. Og når du gør det alligevel, bliver det ofte på bekostning af den gode balance. Den magiske ingrediens er blevet glemt undervejs.

Stresscoach Lisbeth Fruensgaard

I dette webinar fortæller jeg dig, hvad den magiske ingrediens er. Og jeg deler helt ærligt min egen historie og viser dig, hvordan du også, trin for trin, åbner for det flow, der får vækst og balance til at gå op i en højere enhed.

Det praktiske

Tid: Onsdag den 25. marts kl. 19.00 til ca. 20.30
Sted: Hjemme i din stue
Pris: Dette onlineforedrag er gratis

 

(Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, med nyttig viden og metoder til at forebygge stress og opretholde den gode balance i hverdagen. Hvis det ikke giver dig værdi, kan du nemt afmelde med et enkelt klik)

Dette webinar er baseret på 14 års værdifuld erfaring

Lisbeth Fruensgaard har været selvstændig siden 2006 og har gennem årene guidet hundredevis af mennesker ud af stress.

Trin for trin har hun bygget en sund virksomhed op med stort overskud på både det personlige og økonomiske plan.
Konceptet “Business in Balance” er centralt i alt, hvad Lisbeth gør, og fastholdelsen af det hele liv spiller en stor og vigtig rolle i hendes succesfulde virke.

Lisbeth er oprindelig uddannet cand.negot., men har siden uddannet sig til coach, stresskonsulent og mindfulnesstræner.

Hun er forfatter til 4 bøger – den seneste Kuren mod stress udkom i 2018, og hun har deltaget i flere radio og TV programmer om stress. I 2014 grundlagde Lisbeth STRESSMASTER Uddannelsen, der er for dig, der vil lære stresshåndtering videre til andre.

Stresscoach og forfatter Lisbeth Fruensgaard
FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.