STRESSMASTER Uddannelsen – deltagerne siger

Annelise, Stressmaster Uddannelsen hold 2“Jeg har selv haft stress for ca. 10 år siden og har mærket, hvad der har virket på mig selv . Med uddannelsen har jeg fået redskaber til at hjælpe andre i lignende situa-tioner samt god og veldokumenteret baggrundsviden om stress. Jeg har fået samling på det, jeg havde lært i forvejen, og jeg har fået en sikkerhed i, hvad der virker”.

Annelise Sørensen,
Salgsleder GF Forsikring

Hanne Grethe, Stressmaster, Hold 2“Jeg kan bruge det, jeg har lært på uddannelsen, konkret i mit daglige arbejde i håndteringen og kontakten med stressramte. Men også rigtig meget personligt og til dialog med familien.Det vigtigste uddannelsen har givet mig med er selvindsigt samt modet til at kaste mig ud i at hjælpe andre ud af stress”.

Hanne Grethe Daugaard,
Afdelingsleder, TEMP-TEAM A/S

Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth Fruensgaard “Jeg har fået et super overblik samt struktur både i forhold til, hvad der skal til for at hjælpe en stressramt
– og i forhold til hvad der skal til i en organisation.
Dette kan jeg nu kan bruge til at “sparke døre ind” hos virksomheder og til at hjælpe stressede mennesker på en helt anden måde, end jeg kunne før“.

Pia Søgaard,
Coach og konsulent, MaxPower

Tina Mørch, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardTina Mørch, Folkeskolelærer
Efter selv at have været nede med alvorlig stress, ønskede jeg at få mere viden, flere værktøjer og kompetencer til at hjælpe andre med ikke at komme så langt ud, som jeg gjorde. Og alt dette har Stressmaster Uddannelsen til fulde givet mig. 

Mit ønske er at arbejde med personalet på folkeskolerne, der i øjeblikket er mere stresset end ellers. Her vil jeg både arbejde med de enkelte personer i 1 til 1 sessioner, men også prøve at udvikle en overordnet stresspolitik for kommunens skoler. Derudover vil jeg rigtig gerne på sigt blive selvstændig som Stressmaster.

Noget af det vigtigste, jeg tager med mig er viden og værktøjer til min egen balance, hele det organisatoriske perspektiv og forebyggelse af stress i organisationer samt vigtigheden af at kende de forskellige roller, jeg kan have som Stressmaster.

Rammerne for undervisningen på Haraldskær var perfekte. Hyggeligt sted, fantastisk udsigt, lækker forplejning og mulighed for at arbejde i rolige omgivelser.

Lisbeth er en helt fantastisk underviser. Top professionel, forberedt til fingerspidserne og en yderst kompetent formidler. Derudover, hvilket er en af grundene til at jeg valgte Lisbeth, udstråler hun ro, nærvær og oprigtig interesse i hver enkelt af de studerende. Jeg er taknemmelig for at have haft Lisbeth som underviser, da hun gav os alle en stor viden og samtidig troen på, at vi kan gå ud og gøre en forskel.

Jeg vil helt klart anbefale Stressmaster Uddannelsen til andre, der ønsker at arbejde med stress.

 

Gitte Hvidbjerg, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardGitte Hvidbjerg, EP Coach & Terapeut
Efter at have taget EP Coach & Terapeut uddannelsen manglede jeg at specialisere mig inden for et område. Da jeg så opslaget omkring Stressmaster uddannelsen, kunne jeg mærke, at det var lige det jeg ville.

Uddannelsen har givet mig stor indsigt i hvad stress er, og hvordan det påvirker os. Uddannelsen har også givet mig ro og nærvær samt bevidsthed om, hvor vigtigt mindfulness er i forhold til at forebygge og reducere stress. 

Jeg kan fremover bruge det, jeg har lært på uddannelsen til at hjælpe andre omkring mig, samt i professionelt regi. Jeg kan desuden bruge det til, at forebygge stress hos mig selv.

Lisbeth er en meget kompetent og engageret underviser. Hun er god til at lytte og forklare på en måde så det er til at forstå og til at forholde sig til. Hun har en dejlig ro og ægthed over sig.

Formen på uddannelsen har været rigtig god. Jeg har tidligere været på uddannelse, hvor det var 4 dage af gangen hver anden måned – det er langt bedre når det, som her, er 2 dage af gangen, da jeg bedre kan rumme de mange informationer. Og så er det godt, at der kun går en måned imellem hvert modul, så jeg bedre kan huske det, vi sidst gennemgik. Jeg har også sat stor pris på, at undervisningen er foregået et dejligt roligt sted i smukke rammer.

Jeg vil  anbefale Stressmasteruddannelsen til alle dem jeg kender  – især alle dem, der har taget coach & terapeut uddannelse, og ikke ved hvad de vil derefter.

 

Sabine Brix Mølgaard, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardSabine Brix Mølgaard, Selvstændig Udviklingskonsulent (www.procesogudvikling.dk) Tidligere ansat som tilsynsførende ved Arbejdstilsynet
Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi jeg syntes, at kombinationen af det individuelle og organisatoriske fokus ind i stresshåndtering og mindfulness var interessant.

Uddannelsen har givet mig nogle meget konkrete redskaber og øvelser til mindfulness samt tydelige trin for trin guides, som kan overføres direkte til praksis. Øvelserne er velbeskrevne i både undervisningsmateriale og de bøger, vi har fået udleveret – bøger som i øvrigt let kan anvendes som opslagsbøger efterfølgende.

Der har også været god personlig udvikling undervejs i forbindelse med de øvelser og konkrete redskaber, vi har været igennem.

Som underviser er Lisbeth empatisk, rolig og kompetent. Stedet Haraldskær var ideelt – de fysiske rammer understøttede helt klart uddannelsens indhold og medvirkede i høj grad til en oplevelse af ro og fred.

Jeg vil klart anbefale uddannelsen til andre med lignende baggrund og intentioner om opstart af selvstændig virksomhed.

 

Sophie Ildsvad, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardSophie Ildsvad, Selvstændig coach
Jeg har fået rigtig meget ud af uddannelsen – stor og dybdegående viden om stress og stresshåndtering, selvindsigt, indre ro samt en livsstil der inkluderer mindfulness. Både viden, selvindsigt og mindfulness vil jeg kunne bruge fremover hver dag både personligt og i min karriere som selvstændig stresscoach.


Lisbeth er en meget autentisk underviser. Hun udstråler ro og brænder for at gøre en forskel via stresshåndtering. Hendes undervisning har været meget berigende og inspirerende. Rammen om uddannelsen (tid, sted mm.) har været hel ideel på alle måder.

Jeg vil stærkt anbefale Stressmasteruddannelsen til alle, der ønsker at blive klogere på stress, stresshåndtering og mindfulness og have sig selv med i det hele vejen.

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.