STRESSMASTER Uddannelsen – deltagerne siger

Solid viden om stress samt værktøjer til at stresscoache på et højt niveau

Stressmaster Uddannelsen har givet mig en masse fantastiske værktøjer og indsigter til glæde og brug for mig selv og alle de stressramte, jeg har i sinde at hjælpe i fremtiden. Jeg har fundet ud af, hvordan jeg bedst mulig passer på mig selv, og jeg har fået en solid viden om stress samt indsigter og værktøjer til at stresscoache på et højt niveau. Værktøjerne vil jeg bruge til selv at leve et liv med energi og overskud, men også hjælpe andre til at komme ud af stress og finde deres unikke livsvej i et stressfrit liv.

Lisbeth er en yderst kompetent underviser. Hun har en enorm faglig viden, og en rygsæk fyldt med stor erfaring, praktiske eksempler og brugbare værktøjer. Hun er også en rolig, behagelig og likeable underviser – hun udviser en særlig troværdighed og professionalisme.

Jeg synes, at hele pakken fungerer fantastisk. Top forplejning kombineret med rolige og fredfyldte flotte omgivelser. Hele uddannelsesforløbet emmer af kvalitet og “lækkerhed”. Der udleveres rigtig meget forskelligt materiale i høj kvalitet. De bøger, mapper, onlinemateriale og specielle notesbøger mv. man får på uddannelsen, er virkelig godt. Der er styr på alle detaljer og alt udleveret er let overskueligt. Jeg vil helt sikkert anbefale uddannelsen til andre. Alle vil som udgangspunkt have glæde af uddannelsen, men især personer, der arbejder med mennesker i forvejen vil have særlig glæde af den.

Sanne Møller Skovgaard, selvstændig coach og rådgiver

Jeg kan nu hjælpe stressramte ledere

“Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi jeg havde brug for nogle værktøjer, jeg kunne bruge, når stressede ledere spurgte mig til råds. Det har jeg fået, og jeg kan nu bruge uddannelsen i mit arbejde, når jeg coacher eller sparrer med ledere.

Derudover har uddannelsen givet mig rigtig meget i forhold til min egen udvikling. Nogle af de vigtigste indsigter, jeg tager med fra uddannelsen er dels selve metoden Kuren mod Stress, men derudover også værdien af mindfulness samt værdien af aktivt at tage nogle bevidste valg med baggrund i egne værdier.

Jeg vil bestemt anbefale uddannelsen i mit netværk. Lisbeth er en fantastisk underviser med et stort nærvær og engagement, og stedet, hvor uddannelsen afholdes, er en super ramme,
der harmonerer rigtig godt med nogle af uddannelsens hovedbudskaber – ro og nærvær”.

Didde Nonbo Kristiansen, HR Director SPX Flow Technology

Uddannelsen har givet mig struktur og lært mig at åbne for hjerteenergien

“Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi jeg havde et ønske om at kunne hjælpe stressramte på en helt rigtig måde. Inden jeg tilmeldte mig, var jeg i tvivl, om det nu også var den rigtige uddannelse for mig. Men her efterfølgende kan jeg kun sige:  Ja – det var det bestemt. Det var vigtigt for mig at træde ind i en uddannelse, der føltes helt rigtig i mit hjerte. Og at lære at stresscoache på en måde, der inkluderer hjerteenergien. Og det har jeg alt sammen lært på Stressmaster Uddannelsen.

Jeg kendte en del af værktøjerne på uddannelsen i forvejen – men jeg har nu fået sat dem ind i en struktur, jeg kan gå frem efter i arbejdet med stressramte. Den bruger jeg nu på mine klienter, og jeg får rigtig god feedback på det. Og det gør jo det hele værd 🙂 Jeg vil fremadrettet udbyde den stresscoaching, jeg har lært, i min allerede eksisterende virksomhed og dermed nu også hjælpe stressramte”.

Janne Frøstrup Knudsen, indehaver af Fair HR Løn

Unikt at være en del af

“Stressmaster Uddannelsen har været et vanvittig spændende forløb med virkelig godt materiale, og jeg føler mig så godt klædt på til at hjælpe stressramte nu her, hvor uddannelsen er slut. Vi har hele vejen gennem uddannelsen modtaget virkelig kompetent undervisning fra Lisbeth, der altid er velforberedt og god til at formidle de budskaber, hun kommer med.

Holdet har været helt unikt at være en del af. Jeg har virkelig været imponeret af, hvor godt vi supplerer hinanden med vores forskellige baggrunde og tidligere møder med stressramte – eller vores egne erfaringer med stress. Jeg har haft så meget sparring med fantastiske stressmastere og her efter uddannelsen har jeg fået en super god ERFA gruppe.


Jeg vil bestemt anbefale Stressmaster Uddannelsen til alle, der har lysten til at hjælpe stressramte, f.eks. HR ansatte, coaches osv.”

Sanne Grunnet, HR medarbejder 

Jeg har nu troen på, at jeg kan gøre en stor forskel for stressramte mennesker

“Jeg tilmeldte mig uddannelsen, fordi jeg blev involveret i et projekt som har fokus på nedbringelse af sygefraværet i Hjemmeplejen i Solrød Kommune. Dette førte til, at jeg for alvor kunne se, at der manglede en indsats mod dårligt arbejdsmiljø og hurtige udskiftninger både blandt medarbejdere, men også blandt ledere. Dette fik vagt min nysgerrighed for, om man måske via samtaler kunne begrænse sygefraværet. Jeg gik i gang med at søge efter en uddannelse, der kunne lære mig mere om dette, og fandt Lisbeths Stressmaster Uddannelse. Jeg meldte mig til, og det har jeg ikke et sekund fortrudt 🙂 Jeg bruger det, jeg har lært på uddannelsen, hvis ikke hver dag, så flere gange om ugen qua mit job.

Jeg har gennem uddannelsen fået en stor og fyldt værktøjskasse, som jeg kan dykke ned i for at hente viden og værktøjer, når jeg har brug for det.  Det vigtigste er dog, at jeg nu har troen på, at jeg kan gøre en stor forskel for stressramte mennesker.

Jeg ville ønske, at uddannelsen havde varet længere, for jeg kan slet ikke få nok af Lisbeth som underviser. Med sin ro og sans for at gøre læringsmiljøet trygt og godt, kan man ikke andet end føle sig godt tilpas, og jeg kun anbefale denne uddannelse til flere kommuner og andre arbejdspladser.”

Bettina Kraul, Fastholdelseskonsulent i Solrød Kommune

Håndgribelige værktøjer til at arbejde målrettet med at hjælpe stressramte.

“Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi jeg ønskede at udvikle af mine evner i at vejlede mennesker i en form for krise.
Jeg har med uddannelsen fået stor indsigt i, hvad stress er, samt håndgribelige værktøjer til at arbejde målrettet med at hjælpe stressramte.

Jeg kan fremover bruge det, jeg har lært, som Stressmaster i min egen virksomhed.

Som underviser, er Lisbeth er meget faglig dygtig, og hun er rigtig god til at fremlægge emnerne på de forskellige moduler, for så at samle det hele til sidst.

Jeg vil anbefale Stressmaster Uddannelsen til personer, som er parate til at hjælpe mennesker i en svær situation. Eller til personer som måske ønsker nye udfordringer eller som ønsker kompetencerne fra denne uddannelse som et supplement til det, de i forvejen ved og arbejder med.”

Mads Hansen, Paramediciner og indehaver af MoveToLearn, www.movetolearn.dk

Min viden er blevet samlet og “bundet sløjfe på” gennem Stressmaster Uddannelsen

“Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen efter at have fulgt Lisbeth i nogle år. Jeg kunne godt lide hendes tilgang til stress og hendes metode virkede så grundig. Jeg oplevede, at stress var en faktor i større eller mindre grad hos næsten alle mine klienter, og jeg ville gerne sikre mig, at jeg var klædt ordentligt på til at hjælpe dem.

Lisbeth har en helt fantastisk ro og tilstedeværelse, som gør, at jeg har følt mig meget tryg i hendes hænder. Hun har formået at skabe en god energi og stemning på alle modulerne, og samtidig demonstrerer hun en enorm faglighed, som er meget inspirerende.

På det personlige plan er det at integrere mindfulness-principperne i min hverdag, som har gjort en stor forskel for mig. På det faglige plan er det mere en overordnet følelse af, at de ting jeg har brændt for og beskæftiget mig med de sidste mange år, er blevet samlet og “bundet sløjfe på” gennem Stressmaster Uddannelsen. Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at hjælpe både stressramte samt klienter med andre udfordringer med de redskaber, jeg har fået med.

Jeg vil absolut anbefale uddannelsen til andre. Både til mennesker som har en interesse i at bruge det arbejdsmæssigt, som f.eks. andre coaches, men også til mennesker som gerne vil arbejde med deres personlige udvikling og stressniveau.”

Joan Due, selvstændig coach

Lisbeth levede til fulde op til mine forventninger – som var høje!

Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi jeg gerne ville have viden og teori til at kunne sikre hjælp, når nogle af mine kunder udviste kraftige tegn på stress. Jeg har gennem lang tid fulgt Lisbeth generelt – og specifikt i forhold til uddannelsen. Og jeg har hele tiden følt tillid og respekt både i forhold til look, tone og kompetencer. 

Uddannelsen var en investering for mig, så nogle af de overvejelser, jeg havde, inden jeg tilmeldte mig, var om indholdet på uddannelsen og de øvrige kursister nu også ville sikre mig det resultat, jeg ønskede.

Her bagefter, kan jeg kun sige, at Stressmaster Uddannelsen har været fantastisk lærerig og udviklende. Lisbeth levede til fulde op til mine forventninger – som var høje! Sympatisk, empatisk og yderst kompetent.  Jeg kan bruge uddannelsen i rigtig mange sammenhænge. Der er så mange fantastiske værktøjer, uddybende teorier og indsigter, som jeg allerede har anvendt og dagligt anvender både på job og privat. Den bedste læring for mig har været de mange gode værktøjer samt definitionen på, hvad stress reelt er. En af mine største aha oplevelser undervejs var, at selv helt korte meditationer kan gøre en reel forskel i forhold til indre ro og skarphed. 

Jeg vil helt sikkert anbefale Stressmaster Uddannelsen til alle, der går med tanker om en professionel uddannelse indenfor stresshåndtering.

Lone Møller, Coach, Mentor og Underviser, Indehaver af Innermind, www.innermind.dk

Uddannelsen har givet mig en struktur for, hvordan man kører et forløb for en stressramt

Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, for at lære mere om hvordan man rådgiver andre med stress, og p.g.a. lysten til at udvikle mig selv. Uddannelsen har givet mig en struktur for, hvordan man kører et forløb for en stressramt og lært mig om vigtigheden af den lyttende og empatiske rolle.

Jeg har desuden fået en vigtig erkendelse af, at andre mennesker har deres egen version af verden. Jeg vil bruge uddannelsen til at starte min egen virksomhed med henblik på at hjælpe stressramte. Hertil kommer værdien i at bruge nogle af metoderne på mig selv også.

Lisbeth har stor viden og indsigt, og den formidler hun godt. Man kommer hele vejen rundt om emnet og sidder efterfølgende tilbage med en stor viden. Hendes rolige form smitter af på en forsamling, og alle føler de kan bidrage. Hun følger op på tingene, og der er ikke noget, der falder mellem stolene. Jeg kan bestemt anbefale Stressmaster Uddannelsen.

Jan Christoffersen, Distrikschef

En gennemført uddannelse med langt mere, end jeg har turde drømme om

“Min tilgang til stress har ændret sig radikalt under Stressmaster Uddannelsen, og jeg har allerede set det, jeg har lært, virke på mine klienter. De kommer simpelthen af med deres stress.

Uddannelsen har givet mig en fuld værktøjskasse, en køreplan for forløb og en sikkerhed i, at det virker. Jeg har i det hele taget fået langt mere, end jeg turde drømme om. Stressmaster uddannelsen er virkelig en gennemført uddannelse – lige til at gå ud i verden og bruge i virksomheder og på stressramte klienter.

Inden jeg tilmeldte mig, var jeg nervøs for at ofre penge på noget, som jeg reelt ikke kunne bruge professionelt, eller om det var nok til at gøre mit virke troværdigt. Men det var helt ubegrundet. For jeg bruger i dag uddannelsen professionelt, og det at jeg har kunne
skrive ”Certificeret Stressmaster” på min profil, har øjeblikkeligt gjort, at der bliver kigget langt mere på den.”

Jeanne de Renouard, indehaver af Stress Business (www.stress-business.dk)

Jeg har fået sat mine værdier og prioriteter på plads

Jeg kan bruge det, jeg har lært på Stressmaster Uddannelsen til at hjælpe andre stressramte både i forretnings- og privatmæssig sammenhæng. Også personligt kan jeg bruge det til at mærke efter og leve efter de “regler” som jeg har lært.

Jeg har fået rigtig mange gode værktøjer til at være mere observerende både overfor mine kolleger og mig selv i forhold til stress-symptomer. Derudover har jeg i løbet at uddannelsen fået sat mine værdier og prioriteter på plads, så der nu er bedre harmoni mellem mig, familie og job.

Lisbeth er som underviser meget professionel, meget nærværende og bruger rigtig mange gode eksempler, som er meget vigtigt for indlæringen. Hun lytter også til os kursister i forhold til spørgsmål og indvendinger og så er hun god til at samle op.

Jeg vil anbefale stressmasteruddannelsen til andre som står i samme situation som jeg gjorde: Tidligere haft stress og med ønske om at hjælpe andre samt have redskaber/værktøjer, der også kan hjælpe en selv. Og til personer, som har ønsket om at hjælpe andre med stress, men som ikke selv har haft det – f.eks. selvstændige eller HR-medarbejdere.

Leif Sandholdt, Account Manager hos Nykredit International

Uddannelsen gav mig alt, hvad jeg håbede på – og mere

Jeg tilmeldte mig uddannelsen, fordi jeg så et stort behov i min organisation for, at vi kunne tilbyde stresshåndteringsforløb in-house. Jeg var særligt tiltrukket af Stressmaster Uddannelsen på grund af fokus på at forbinde hoved og krop. Derudover kunne jeg lide den praktiske tilgang med værktøj og mulighed for at tilrettelægge fleksible forløb.

Jeg synes, jeg har lært utrolig meget undervejs i dette forløb såvel fagligt som personligt, og jeg føler mig rigtig godt klædt på til at hjælpe mine kolleger til et arbejdsliv uden stress. Dette gælder både i forhold til at vejlede stressramte, men i særdeleshed også til at arbejde med forebyggelse af stress. Jeg er allerede i fuld gang med at bruge viden fra uddannelsen, som jeg synes har været direkte anvendeligt og nemt at implementere i mit arbejde. 

Denne uddannelses store styrke er, at den på et solidt fundament af viden og evidens giver helt konkrete anvisninger til vejen ud af stress. Det er en særlig styrke, at vi har prøvet øvelserne på egen krop. For mig har det været den helt rigtige tilgang. Derudover synes jeg, at Lisbeth var en skøn underviser. Nærværende og lyttende. God til at følge vores forskellige interesser og give tid til refleksion. Vidende og kompetent hele vejen igennem.

Det vigtigste jeg har fået med er en masse brugbar viden og følelsen af at stå på et rigtig godt fundament. Jeg går styrket ud af uddannelsen med en stærk tro på, at jeg kan gøre en forskel i såvel stressforebyggelse som stressbehandling.

Jeg vil anbefale Stressmaster Uddannelsen til andre, som gerne vil arbejde med stress i deres organisationer. Jeg synes, uddannelsen gav mig alt det, jeg håbede på – og mere! 

Majbritt Vendelbo, HR-ansvarlig,
Department of Management, Society and Communication, Copenhagen Business School (CBS)

Det jeg har lært virker, og jeg kan nu hjælpe stressramte tilbage til et liv i balance

Jeg tilmeldte mig uddannelsen på baggrund af et ønske om at få indsigt og redskaber til pro-aktiv stresshåndtering – både til forebyggelse og afhjælpning. Noget af det vigtigste, jeg tager med, er den grundlæggende fremgangsmåde efter de 4 trin i Kuren mod Stress, som giver en rigtig god guideline til forløbet for en stressramt. Mange af redskaberne kan også bruges i andre coaching-sammenhænge (bl.a. konfliktløsning). Kendskab til og den positive effekt af Mindfulness har også været vigtigt for mig.

Jeg vil primært bruge uddannelsen til stress-coaching i og udenfor organisationen, men også forebyggende i form af foredrag/øvelser med mindfulness, samt klæde ledere og medarbejdere på til at håndtere og minimere stress gennem viden om stress.

“What you see is what you get” og når det kommer til Lisbeth, er det en Stressmaster med stort S. Hun udstråler selv den ro, empati og nærvær i undervisningen, som også er læring til de kommende stressmasters (deltagerne).

Det mest betydningsfulde for mig er, at jeg har oplevet den positive effekt af de redskaber, vi har fået på uddannelsen hos mine klienter. At det jeg har lært virker! Og jeg dermed har mulighed for at hjælpe stressramte til et liv i balance.

Tina Skjødt Jensen, HR ansvarlig hos ISABELLA

Jeg er nu klar til at hjælpe mine kolleger, hvis de bliver stressramte

Jeg vil bruge Stressmaster Uddannelsen til at hjælpe mine kollegaer, hvis de bliver stressramte, samt til at have nogle klienter privat. Med de redskaber, vi har lært på uddannelsen, har jeg fået mere ro og balance i mit eget liv. Jeg har også fundet ud af, at Lisbeth’s metode Kuren mod Stress virker, og at nye værdier skal ind i livet nu. Det mest betydningsfulde fra uddannelsen for mig er dog, at jeg nu er klar til at hjælpe mine kollegaer, hvis de bliver stressramte. Jeg har de redskaber, der skal bruges for at hjælpe dem. Jeg føler, at jeg er havnet på min rette hylde – for det giver mig så meget glæde, at kunne hjælpe andre.

Lisbeth er sød, rolig og nærværende, når hun underviser. Jeg følte mig tryg, dermed mener jeg, at jeg kom ind i uddannelsen uden meget viden om, hvordan jeg skal hjælpe en stressramt. Men Lisbeth var god til at forklare, give støtte og give mig troen på, at det her kan jeg godt.

 Jeg vil klart anbefale Stressmasteruddannelsen til andre. Især fordi det er Lisbeth som er underviseren. Jeg kunne mærke, at det betød meget for hende, at vi forstod det, hun underviste os i, og at vi bliver sendt ud med effektive redskaber til vores klienter.

Anni Kirstine Boi, Teknisk Assistent og Trivselsvejleder, Herning Kommune

Jeg har fået selvindsigt samt modet til at kaste mig ud i at hjælpe andre ud af stress.

Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi vi kan se, at der er et stigende behov i virksomhederne, samt at det er en ydelse, vi sælger ind i nogle afdelinger i TEMP-TEAM.

Jeg kan bruge det, jeg har lært på uddannelsen, konkret i mit daglige arbejde i håndteringen og kontakten med stressramte. Men også rigtig meget personligt og til dialog med familien. Det vigtigste uddannelsen har givet mig med er selvindsigt samt modet til at kaste mig ud i at hjælpe andre ud af stress.

Lisbeths undervisning er en rigtig god blanding mellem teori og praksis, og hun har en nærværende og tillidsvækkende personlig fremtoning. De fysiske rammer på uddannelsen er bare perfekte.

Hanne Grethe Daugaard Hansen, Afdelingsleder, TEMP-TEAM A/S

Stor og dybdegående viden om stress samt selvindsigt og indre ro

Jeg har fået rigtig meget ud af uddannelsen – stor og dybdegående viden om stress og stresshåndtering, selvindsigt, indre ro samt en livsstil der inkluderer mindfulness. Både viden, selvindsigt og mindfulness vil jeg kunne bruge fremover hver dag både personligt og i min karriere som selvstændig stresscoach.

Lisbeth er en meget autentisk underviser. Hun udstråler ro og brænder for at gøre en forskel via stresshåndtering. Hendes undervisning har været meget berigende og inspirerende. Rammen om uddannelsen (tid, sted mm.) har været hel ideel på alle måder.

Jeg vil stærkt anbefale Stressmasteruddannelsen til alle, der ønsker at blive klogere på stress, stresshåndtering og mindfulness og have sig selv med i det hele vejen.

Sophie Ildsvad, Selvstændig coach

Ro, nærvær og oprigtig interesse

Efter selv at have været nede med alvorlig stress, ønskede jeg at få mere viden, flere værktøjer og kompetencer til at hjælpe andre med ikke at komme så langt ud, som jeg gjorde. Og alt dette har Stressmaster Uddannelsen til fulde givet mig. Mit ønske er at arbejde med personalet på folkeskolerne, der i øjeblikket er mere stresset end ellers. Her vil jeg både arbejde med de enkelte personer i 1 til 1 sessioner, men også prøve at udvikle en overordnet stresspolitik for kommunens skoler. Derudover vil jeg rigtig gerne på sigt blive selvstændig som Stressmaster.

Noget af det vigtigste, jeg tager med mig er viden og værktøjer til min egen balance, hele det organisatoriske perspektiv og forebyggelse af stress i organisationer samt vigtigheden af at kende de forskellige roller, jeg kan have som Stressmaster.

Rammerne for undervisningen var perfekte. Hyggeligt sted, fantastisk udsigt, lækker forplejning og mulighed for at arbejde i rolige omgivelser. Lisbeth er en helt fantastisk underviser. Top professionel, forberedt til fingerspidserne og en yderst kompetent formidler. Derudover, hvilket er en af grundene til at jeg valgte Lisbeth, udstråler hun ro, nærvær og oprigtig interesse i hver enkelt af de studerende. Jeg er taknemmelig for at have haft Lisbeth som underviser, da hun gav os alle en stor viden og samtidig troen på, at vi kan gå ud og gøre en forskel. Jeg vil helt klart anbefale Stressmaster Uddannelsen til andre, der ønsker at arbejde med stress.

Tina Mørch, Folkeskolelærer

Jeg kan bruge værktøjerne i mit arbejde og forhåbentlig være med til at udbrede en mere stressvenlig kultur.
“Jeg kendte til Lisbeth og hendes tilgang til stresshåndtering gennem en række stressworkshops, hun havde holdt på min arbejdsplads. Det var med til at gøre mig nysgerrig og interesseret i at lære mere selv. Inden jeg meldte til, tænkte jeg: Kan jeg finde ud af det? Bliver det for udfordrende? Jeg følte lidt, at jeg kastede mig ud på dybt vand, og men var samtidig også klar til at investere mig selv i det.

I løbet af uddannelsen er jeg blevet meget mere opmærksom på vigtigheden af nærvær og hjerteenergi. Og på at være blidere overfor mig selv og mere varsom med mine tanker. 
Helt konkret kan jeg bruge værktøjerne i mit arbejde og forhåbentlig være med til at udbrede en mere stressvenlig kultur.
 
Jeg synes, at Lisbeth er en supergod underviser og formidler. Hun er autentisk, rummelig, tålmodig og utrolig sikker i stoffet. Træningsforløbet efter selve modulerne er guld værd. Og den fælles sparring frem til certificeringen var også rigtig god. Man lærer meget af at høre om de andres erfaringer og Lisbeth’s gode råd. Certificeringen var, trods lidt nervøsitet, en meget positiv oplevelse. Super professionelt afviklet og meget konstruktiv og detaljeret feedback.

Det vigtigste jeg tager med fra uddannelsen er klarhed over, hvad der betyder noget i mit liv og viden om, hvad der skal til for at bevare den sunde balance. 
Det er derudover meget betydningsfuldt for mig at vide, at jeg fremover kan hjælpe stressramte tilbage til et godt liv. Det giver så meget mening.”
 
Rikke Strauss Haulund, Direktionsassistent, SPX Flow Technology
Jeg ved nu for altid, hvordan jeg skal håndtere stress-signaler  – mine egne såvel som andres

Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi jeg har selv været ramt af stress af flere omgange og manglede konkrete redskaber til for altid at blive kvit med stress. Uddannelsen har givet mig  meget anvendelige redskaber til at holde stressen på afstand og gode prioriteringsværktøjer til dagligdagen. Og samtidig kan jeg nu også hjælpe andre med at blive kvit med stressen.

Lisbeth er meget behagelig underviser, og så er hun utrolig nærværende, vidende og autentisk. Kan kun give hende mine bedste anbefalinger til andre. Uddannelsen er også rigtig fint tilrettelagt i forhold til både form, indhold og rammer.

Det vigtigste, jeg tager med fra uddannelsen er, at jeg nu for altid ved, hvordan jeg skal håndtere stress.signaler  – mine egne såvel som andres. Og så har jeg fundet en fantastisk ro og er blevet endnu mere bevidst og fast på mine værdier. Jeg vil helt sikkert anbefale denne uddannelse til andre – det kunne være nogen, jeg selv har i konsultation, eller nogen i min omgangskreds, som udviser interesse i at ville hjælpe andre med stresshåndtering.

Helle Guldborg k. Nielsen, sygeplejerske

Meget stor basisviden om stress samt super overblik og struktur

Uddannelsen har givet mig en meget stor basisviden om stress og nogle rigtig gode redskaber til at afhjælpe og forebygge stress. Jeg har fået et super overblik samt struktur både i forhold til, hvad der skal til for at hjælpe en stressramt, og i forhold til hvad der skal til i en organisation. Dette kan jeg nu kan bruge til at “sparke døre ind” hos virksomheder og til at hjælpe stressede mennesker på en helt anden måde, end jeg kunne før. Jeg føler mig HELT klar til at kaste mig ud i det med alt det, jeg har lært på Stressmaster uddannelsen.

Lisbeth er en FANTASTISK underviser. Dejlig rolig og meget autentisk. Man kan høre, at der er helt styr på stoffet, og at det ligger hende meget på hjerte at hjælpe. Jeg har glædet mig hver gang jeg skulle afsted. Jeg kunne også godt lide, at der var lagt meditation ind de fleste dage. Det gav ro og balance undervejs. 

Jeg vil bestemt anbefale Stressmaster uddannelsen til alle, der mangler redskaber til at håndtere stress såvel privat som arbejdsmæssigt.

Pia Søgaard, Indehaver af Max Performance

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.