Stressramt medarbejder eller team?

Som leder har du en meget vigtig rolle som den, der både forebygger og reducerer stress.
Hvis en eller flere af dine medarbejdere rammes af stress, har du afgørende indflydelse på, hvor godt og hvor hurtigt, de kommer tilbage.
Det handler helt om, hvordan du håndterer situationen.
Men det kan være rigtig svært at vide netop hvordan – hvad er rigtigt, og hvad er forkert at gøre? Det er sjældent det, der fylder siderne i en lederhåndbog…

Det er DYRT at have stressramte medarbejdere.

Nogle vil være så hårdt ramt, at de slet ikke kan gå på arbejde. Andre vil møde op, men vil med stress i kroppen være langt mindre effektive, kreative og produktive, end de plejer.

 

 

Få hjælp allerede i dag

Jeg klæder dig, eller jer som lederteam, på med de bedste og mest effektive stresshåndterings-værktøjer. Og investeringen er godt givet ud. For det er DYRT at have stressramte medarbejdere.

Vi har stor glæde af samarbejdet med Lisbeth

”Vi har fornøjelsen af at samarbejde med Lisbeth. Vi har brugt Lisbeth både til forebyggelse og til håndtering af stress i vores organisation. Vi og vores medarbejdere har stor glæde af Lisbeth, og det hun kan. Hun er god til både at være nærværende og gøre det nærværende og skaber lynhurtigt tillid omkring sig, hvilket er afgørende for succes”

Didde Nonbo Kristiansen, HR Director, SPX Flow Technology

I et samarbejde med mig får du

 • Grundlæggende viden om stress og stress-symptomer, der gør dig i stand til at opdage – og stoppe – stress og ubalance tidligt hos både dine medarbejdere og dig selv.
 • Konkrete trin-for-trin anvisninger til at hjælpe en stressramt medarbejder, så vedkommende, så hurtigt som det er muligt, kommer tilbage til igen at kunne passe sit job i en stressfri hverdag.
 • Anvisninger til, hvordan du hjælper en medarbejder i gang igen efter en stress-sygemelding.
 • Kendskab til de 8 grundlæggende organisatoriske faktorer, der skaber risiko for stress og rådgivning i, hvordan du håndterer dem.
 • Vigtig indsigt i din rolle som leder, og den store indflydelse din daglige væremåde og handlinger har på trivslen – og dermed stressniveauet – i dit team. 

Sådan foregår det

Alt efter behov, kan der vælges mellem to muligheder.

 

1. Kursusforløb for lederteams

Jo flere, der kender til såvel forebyggelse som reducering af stress i organisationen, jo bedre.
En god mulighed er derfor et samlet kursus for arbejdspladsens ledere. Indholdet i kurset er baseret på ovenstående emner, men vil derudover altid blive tilpasset specifikt til jeres behov. Kurset veksler mellem input/inspiration fra Lisbeth Fruensgaard, fælles dialog samt øvelser og opgaver, der løses individuelt eller i mindre grupper.

Kurset kan afvikles samlet over 1 hel dag (8.30 til 16.00), eller alternativt over 3 gange á to timer per gang,
hvilket giver mulighed for at arbejde med stoffet fra gang til gang. De to timer kan lægges på det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.

Samlet pris for kurset inkl. materialer
39.000 kr. + moms og kørsel ved 3 kursusdage á 2 timer
29.000 kr + moms og kørsel ved en samlet kursusdag

Personlige coaching-sessioner, der giver mulighed for at følge op og dykke endnu mere ned i de forskellige temaer, kan tilkøbes til fordelagtigt pris.

 

2. Personligt 1:1 Leder rådgivningsforløb  

Indeholder:

 • 3 personlige undervisnings/coachingsessioner á ca. 2 timer, hvor vi kommer igennem alle ovenstående emner.
  Vi mødes på Haraldskær lige uden for Vejle, eller evt. hos dig, hvis det passer bedre.
  Kan også foregå online, hvis logistikken ikke går op.
 • Korte rådgivningssamtaler over telefonen efter behov, mens din medarbejder arbejder sig ud af stress.
 • Relevante bøger, lydfiler og onlinekurser.

Samlet pris for det personlige rådgivningsforløb inkl. relevant materiale:
15.000 kr. + moms (+ kørsel, hvis møderne foregår hos dig)

Vi har både fået hjælp og læring i organisationen

“Vi har arbejdet sammen med Lisbeth i forbindelse med såvel forebyggende aktiviteter som håndtering af decideret stress i organisationen. Samarbejdet har været både på gruppe og individniveau. Det har givet os et fælles sprog og givet organisationen god læring i forhold til at kunne arbejde proaktivt på området. Lisbeth evner med sin tilgang at skabe tillid og på samme tidspunkt at udfordre os
– og man er ikke i tvivl om, at der ligger stor viden og erfaring bagved”.

Tina Lillelund, HR-Manager, AMCOR Flexibles Horsens

Baseret på 17 års værdifuld erfaring

Din underviser, Lisbeth Fruensgaard, har været selvstændig siden 2006 og har gennem årene afholdt en lang række af både foredrag og workshops samt lederudviklingsforløb og lederkurser.
Hun har hjulpet store virksomheder som LEGO, DSB og ØRSTED samt en lang række mindre og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner.
Hun har gennem årene opnået stor erfaring i at holde foredrag, der fænger og i at lede både kortere og længerevarende workshops eller kurser godt i mål.
Lisbeth har oprindelig en uddannelse som afsætningsøkonom (cand. negot.) og erfaring fra såvel erhvervslivet som ansættelse i det offentlige.
Dette giver hende en solid ballast i forhold til at kommunikere og levere et klart budskab til både store og små grupper på såvel private som offentlige arbejdspladser.
Stresscoach og forfatter Lisbeth Fruensgaard
FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.