Bliv STRESSMASTER™

Certificeret Stresscoach Uddannelse

Vil CertificeretStressmaster[LOGO]du..

 • Give stressramte en genvej til at komme stressen til livs en gang for alle?
 • Kende formlen, der sikrer, at stressen aldrig kommer tilbage?
 • Lære at kurere stressramte på 12 uger via min metode Kuren mod Stress™?
 • Være med til at forebygge og kurere en af de (i følge WHO) største trusler mod verdenssundheden?
 • Lære teknikker og metoder, som skaber dyb og varig transformation i de mennesker, du arbejder med?
 • Mestre at arbejde med mennesker både via krop, psyke og sjæl, så du sikrer at få hevet stressen op med roden, så den ikke kommer tilbage?

 

*******

Derfor er der brug for dig

Sådan hjælper du en stressramtDer er brug for flere, der forstår, hvad stress er – og ikke mindst hvordan man kurerer stress.
1 ud 4 i bare Danmark er påvirket af stress i en eller anden grad, og WHO har udråbt stress som en af de største trusler mod verdenssundheden.

Alt for ofte bliver arbejdet med stress reduceret til at handle om det ydre, med fokus på tidsprioritering, mailhåndtering og oprydning. Eller det kommer til at handle om den stressramtes personlighed, som tillægges årsagen for, at stressen overhovedet er opstået.

Men lad mig med det samme slå fast:

At blive stressfri handler ikke om at tage sig sammen, rydde op eller at ændre personlighed, så den passer bedre ind i de omgivelser, man befinder dig i. Alligevel anlægger rigtig mange den tilgang i forsøget på at slippe stress.

Det er derfor jeg har udviklet metoden Kuren mod stress, som tager den stressramte gennem 4 konkrete og relevante trin, der får dem til at slippe stress for altid.

Kuren mod stress har et grundlæggende hovedbudskab, som går igen i alt, hvad den stressramte ledes igennem. Et budskab, der skiller sig ud fra den gængse måde at arbejde med stress på i Danmark, og som giver nøglen til varig transformation i stedet for korte “lappe-løsninger” for den stressramte.

Nøglen til at fjerne stress for altid er at rykke grænsen for, hvad du vil tillade din krop, psyke og sjæl at blive udsat for, så grænsen bliver nærende frem for drænende.

Det er præcis det, du lærer at hjælpe andre med at gøre, når du er STRESSMASTER.

 

Hvem er du?

Stressmaster Uddannelsen henvender sig til dig, der er

 • Leder med medarbejderansvar
 • HR ansvarlig
 • Coach
 • Behandler
 • Konsulent

og som ønsker professionelle og gennemtestede værktøjer til at hjælpe stressramte. Det kan også være, at du som medarbejder ønsker at være din arbejdsplads’ STRESSMASTER og varetage opgaven med at forebygge og reducere stress på din arbejdsplads. Du behøver altså ikke at have ledelsesansvar for at deltage.

 

Den stressramte kan ende med at føle sig endnu mere forkert, og i stedet for at hjælpe ham, kommer du til at puste til stressen. Du har sandsynligvis været konfronteret med stress på den ene eller anden måde.

Måske har du mærket stressen på egen krop.

Eller du har prøvet at sidde overfor en stressramt kollega eller klient uden at ane, hvad du bedst kan gøre for at hjælpe.

Igen og igen har du oplevet, at de værktøjer, der plejer at virke for dig, slet ikke slår til, når en medarbejder, kollega eller kunde går ned med stress.

For traditionel coaching og medarbejdersamtaler virker ikke her og kan faktisk være skadende og skabe yderligere frustration, fordi du presser den stressramte med spørgsmål, han ikke er klar til at svare på.

Den stressramte kan ende med at føle sig endnu mere forkert, og i stedet for at hjælpe ham, risikerer du til at puste til stressen og knække den sidste lille snor, der holder sammen på ham.

 

 

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth FruensgaardMåske tænker du, at du mangler en trin-for-trin guide til at hjælpe stressramte, og at du savner mere viden og information omkring stress. Alt dette skal du selvfølgelig også have, og du får det hele serveret på en let og tilgængelig måde på Stressmaster uddannelsen.

Men det der er allervigtigst i arbejdet med at få stressramte tilbage i god balance er dig!

For der findes ikke en one-size fits all, eller en enkelt model, du kan følge hver eneste gang, du sidder overfor en stressramt.

Overordnede retningslinjer og viden om de forskellige stadier af stress – ja. Men ikke to stressramte er ens, og når du skal yde kvalificeret og virkningsfuld hjælp til en stressramt person, bliver du nødt til at arbejde indefra og ud, så du kan mærke og fornemme dig frem til hvad den stressramte i virkeligheden råber på lige nu og her. Og hvad han har brug for, men ikke kan sætte ord på.

For at kunne gøre dette skal du aktivere din følelsesmæssige intelligens. Når du gør det. vil du opleve at komme ind bagom ordene på den stressramte.

Du vil kunne snakke og afkode følelsernes og kroppens sprog, som er det, der råber højst hos den stressramte lige nu og fortæller, hvad den stressramte i virkeligheden har brug for.

Du kan dermed hjælpe ham på den måde, der skaber den største forandring for ham i forhold til der, hvor han er lige nu. Det er måske ikke den måde, der passer til din gængse trin for trin guide. Men det er den måde, der passer til ham.

 ✳︎✳︎✳︎✳︎✳︎✳︎

Er det så nok blot at udvikle sin følelsesmæssige intelligens?

 

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth FruensgaardNej.

At udvikle din følelsesmæssige intelligens er din måde at være på overfor den stressramte. Og det er super vigtigt og altafgørende for at guide den stressramte frem til et liv uden stress, der er langtidsholdbart. Men for at kunne gøre dette, er det også vigtigt, at du bliver klædt på med:

 • En masse basisviden om stress og stressens påvirkning af krop og hjerne samt den mest opdaterede viden om stress
 • Hvilke mekanismer der er i spil, når der er stress på en arbejdsplads – og hvad du gør ved dem.
 • Vejledende trin-for-trin guides, som du kan bruge i arbejdet med at hjælpe en stressramt eller med at håndtere stress i en organisation.
 • Viden om hvordan du kombinerer dine guides med den følelsesmæssige intelligens og bruger dem med det forbehold, at ikke to stresstilfælde er ens.

 

“Uddannelsen har givet mig en meget stor basisviden om stress og nogle rigtig gode redskaber til at afhjælpe og forebygge stress. Jeg har fået et super overblik samt struktur både i forhold til, hvad der skal til for at hjælpe en stressramt, og i forhold til hvad der skal til i en organisation. Dette kan jeg nu kan bruge til at “sparke døre ind” hos virksomheder og til at hjælpe stressede mennesker på en helt anden måde, end jeg kunne før” Pia Søgaard

 

Hør hvad tidligere deltagere siger om uddannelsen


 

Samlet får du

 • Dybdegående viden om hvad stress er, og hvordan det påvirker os, så du kan hjælpe bedst muligt.
 • Grundig indsigt i faktorer og forhold, der skaber stress, så du kan hjælpe andre med at forstå, hvad der har skabt stressen.
 • Indgående kendskab til dine egne stresssignaler og din stresstærskel, så du ved, hvornår du er i stand til at hjælpe andre med stress – og hvornår du skal hjælpe dig selv.
 • Grundigt kendskab til mindfulness og meditation og viden om, hvordan du bruger dem som effektive værktøjer til at håndtere og kurere stress.
 • Indsigt i hvordan du på organisatorisk niveau kan forebygge og afhjælpe stress, så du kan agere professionelt og være en værdifuld mentor og sparringspartner for virksomheder.
 • Trin-for-trin guide til udarbejdelse af stresspolitik, som er et af de mest effektive værktøjer til at håndtere stress
 • Stor viden om din rolle som stress-afhjælper alt efter, hvad din faglige rolle er (leder, kollega, coach etc.), så du ved, hvordan du hjælper en stressramt bedst muligt alt efter, hvilken kasket du har på.
 • Kendskab til, hvordan du bringer den følelsesmæssige intelligens i spil, så du kan skabe en dybere transformation hos den, du arbejder med.
 • Metoder til at bruge din intuition og hjerteenergi til at skabe gode og langvarige resultater for stressramte, så de fremover kan nå mål uden stress.
 • Up-to-date viden, facts og videnskabelige forskningsresultater om stress og stresshåndtering, så du er klædt på til at formidle, hvad der virker – og hvad der ikke gør.
 • Enkel og effektiv trin-for-trin guide til stresshåndtering, så du nemt og professionelt kan kurere stress.
 • Kompetencen og ekspertisen til at varetage rollen som Stressmaster for både organisationer og enkelt-personer.
 • Et stærkt fagligt netværk, som du fremover kan bruge til at sparre med og udvikle dig yderligere som Stressmaster.

 

Stressmasteruddannelsen, Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, stresscoach uddannelse, Lisbeth FruensgaardCertificeringskrav

Uddannelsen afsluttes med en certificering, hvor du gennemfører en Stressmaster samtale på tilfredsstillende vis i henhold til, hvad du har lært. Certificeringen som Stressmaster kvalificerer dig til at hjælpe stressramte tilbage til en hverdag uden stress og til at håndtere og afhjælpe stress på organisatorisk niveau.

Udover selve certificeringen, skal du gennemføre forskellige træningsopgaver mellem modulerne (herunder mindst 10 træningssessioner) og aflevere en kortere skriftlig opgave.

 

Indhold i de 4 moduler

led uden om stress, de 6 stresspunkter, stressmaster, stressfri ledelse, den helstøbte leder

Modul 1: Find dit personlige ståsted

Bliv klogere på stress og find din egen personlige balance
 • Up to date viden om stress
 • Stressens påvirkning af krop og psyke
 • Find dine egne stresssignaler og din stresstærskel
 • Forskellen mellem at have travlt og være stresset
 • Lær at nyde før du skal yde – og nå i mål meget hurtigere
 • Centreringsmodellen
 • Livsvej og livsmanuskript 
 • Værdiafklaring

 

 

 

mindfulness og meditation med Lisbeth FruensgaardModul 2: Mindfulness som værktøj til centrering, ro og nærvær

Find ro og lær at aktivere din stressbremse
 • Grundig introduktion til mindfulness
 • Introduktion til den proaktive livstilgang
 • Mindfulness og meditation som værktøj til stresshåndtering
 • Øvelser, der fjerner stress og giver indre ro
 • Øvelser, der giver energi og skaber balance
 • Metoder, der hjælper dig med at slippe tanker, og gør dig nærværende og lyttende
 • Træning af de forskellige mindfulness-discipliner
 • Åndedrættets betydning i forhold til stress

 

shutterstock_324632651Modul 3: Dig som stressafhjælper

Lær at hjælpe andre af med stress
 • Lær mindfulness til andre
 • Den følelsesmæssige intelligens
 • Bliv bevidst om din egen energi
 • Lær at stille ind på en  anden persons “kanal”
 • Hjerteenergi – hvad er det? Og hvordan bruger du det?
 • Hvornår kan stresscoaching bruges – og hvornår kan det ikke?
 • Stresscoaching i organisationen – hvem har ansvaret?
 • Stresspolitik – en overordnet trin-for-trin guide

 

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth FruensgaardModul 4: Stresscoaching i praksis

Sådan gør du trin-for-trin
 • Stresscoaching trin-for-trin. Sådan gør du
 • Forskel på stresscoaching og almindelig coaching
 • Stresscoachingens største faldgruber
 • Sygemelding – hvornår og hvor længe?
 • Hvordan hjælper du bedst som chef/kollega
 • Håndtering af stress affødt af forhold på hjemmefronten
 • Hvordan hjælper du stressramte med at gå fra krise til blomstring
 • Din rolle som stresscoach
 • Træning

 

Gør karriere som stresscoach, Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth FruensgaardNyt valgfrit ekstra modul: Stressmaster Business

Til dig, der drømmer om at leve af at være Stressmaster har jeg udviklet Stressmaster Business, som du frit kan vælge til, når du har afsluttet Stressmaster Uddannelsen.

Det at være Stressmaster kan udvikle sig at være en lukrativ forretning, hvor du lever godt af det, du elsker at lave. Men det kræver, at du kommer godt fra start og følger en række grundregler, når du opbygger din forretning.

Læs mere om modulet her

 

Det praktiske

Undervisningsdage, hold 6 2019/20

Modul 1: Onsdag den 2. oktober + Torsdag den 3. oktober
Modul 2: Onsdag den 6. november + Torsdag den 7. november
Modul 3: Onsdag den 4. december + Torsdag den 5. december
Modul 4: Onsdag den 8. januar + Torsdag den 9. januar 2020

Alle undervisningsdage fra kl. 8.30 til kl. 16.00 (modul 4 dog til 17.00).

Online Q&A call:
Tirsdag den 4. februar 2019 kl. 10.00 til 12.00

Certificering:
Onsdag den 26. februar + Torsdag 27. februar 2020

Undervisningssted:
Hotel Haraldskær
Skibetvej 140
7100 Vejle

(mulighed for overnatning til særpris)

Begrænset antal deltagere (max. 15 personer)

Din investering:

32.000 kr. + moms (kan betales i 5 rater á 6.700 kr. + moms)
NB! Kom med til Early Bird pris ved tilmelding inden den 1. juli 2019 og spar 3.000 kr. på uddannelsesprisen.

Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, Lisbeth Fruensgaard

 

 

At uddanne en Stressmaster er en rigtig god investering for en virksomhed.
Download dokumentet til din chef her

 

Stressmasteruddannelsen, Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, stresscoach uddannelse, Lisbeth Fruensgaard

Download pdf. med alt infomateriale om næste hold med start den 2. oktober 2019 her

Husk også at uddannelsen kan betales via Bruttolønsordningen, der gør det muligt at få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav. Snak med din arbejdsgiver om muligheden eller kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger.

 

 

 

 

 

Prisen inkluderer:

 • 8 fulde undervisningsdage
 • Et online Q&A call inden certificering
 • Certificering med deltagelse af professionel censor
 • Let tilgængeligt undervisningsmateriale
 • Cd med mindfulness øvelser
 • Lydfiler med 6 korte meditationer tilpasset forskellige hverdagssituationer
 • Trykt guide med yoga-øvelser
 • 4 relevante bøger
 • Trin-for-trin guide til effektiv stresshåndtering
 • Trin-for-trin guide til udarbejdelse af stresspolitik
 • Adgang til fælles lukket online forum under hele uddannelsen og i et halvt år efter
 • Et nyt og værdifuldt fagligt netværk, som du kan få glæde af mange gange fremover
 • Løbende personlig sparring under hele uddannelsen
 • En personlig mentorsession med Lisbeth Fruensgaard (værdi 1.500 kr.)
 • Fuld forplejning på alle undervisningsdage

 

Din Underviser

Lisbethaug13-8lavLisbeth Fruensgaard har siden 2006 guidet 100-vis af mennesker ud af stress og vist dem vejen til en hverdag med ro, balance og overskud.

Hun har undervist en lang række virksomheder i at forebygge og reducere stress, og hendes baggrund som afsætningsøkonom (cand. negot.) og erfaring fra erhvervslivet, giver hende en solid ballast i forhold til også at arbejde med stresshåndtering på det organisatoriske niveau.

Lisbeth er uddannet mindfulnesstræner med specifik fokus på MBSR metoden og har desuden en uddannelse som coach og stresskonsulent.

Hun er forfatter til bøgerne “Tag dig nu sammen, skat – bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af alvorlig stress eller angst” og “Det er nu eller aldrig” – få mere tid og overskud til familien“.

Lisbeth er desuden grundlægger af konceptet Business in Balance, der er for ambitiøse selvstændige og ledere, der vil gøre karriere med balance.

 

Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, Lisbeth Fruensgaard

 

Er du i tvivl, om uddannelsen er den rette for dig? Eller har du spørgsmål, som du ikke finder svar på i ovenstående? Så klik her og bestil en gratis og uforpligtende afklaringssamtale eller ring til mig på 20652966

Stressmasteruddannelse, certificeret stresscoach uddannelse, stresscoach, stresscoaching

 

Hvad siger andre om Stressmasteruddannelsen?

Tina Mørch, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardTina Mørch, Folkeskolelærer
Efter selv at have været nede med alvorlig stress, ønskede jeg at få mere viden, flere værktøjer og kompetencer til at hjælpe andre med ikke at komme så langt ud, som jeg gjorde. Og alt dette har Stressmaster Uddannelsen til fulde givet mig. 

Mit ønske er at arbejde med personalet på folkeskolerne, der i øjeblikket er mere stresset end ellers. Her vil jeg både arbejde med de enkelte personer i 1 til 1 sessioner, men også prøve at udvikle en overordnet stresspolitik for kommunens skoler. Derudover vil jeg rigtig gerne på sigt blive selvstændig som Stressmaster.

Noget af det vigtigste, jeg tager med mig er viden og værktøjer til min egen balance, hele det organisatoriske perspektiv og forebyggelse af stress i organisationer samt vigtigheden af at kende de forskellige roller, jeg kan have som Stressmaster.

Rammerne for undervisningen på Haraldskær var perfekte. Hyggeligt sted, fantastisk udsigt, lækker forplejning og mulighed for at arbejde i rolige omgivelser.

Lisbeth er en helt fantastisk underviser. Top professionel, forberedt til fingerspidserne og en yderst kompetent formidler. Derudover, hvilket er en af grundene til at jeg valgte Lisbeth, udstråler hun ro, nærvær og oprigtig interesse i hver enkelt af de studerende. Jeg er taknemmelig for at have haft Lisbeth som underviser, da hun gav os alle en stor viden og samtidig troen på, at vi kan gå ud og gøre en forskel.

Jeg vil helt klart anbefale Stressmaster Uddannelsen til andre, der ønsker at arbejde med stress.

 

Stressmaster Leif SandholdtLeif Sandholdt, Account Manager hos Nykredit International
Jeg kan bruge det, jeg har lært på Stressmaster Uddannelsen til at hjælpe andre stressramte både i forretnings- og privatmæssig sammenhængt. Også personligt kan jeg bruge det på mig selv til at mærke efter og leve efter de “regler” som jeg har lært. Jeg har fået rigtig mange gode værktøjer til at være mere observerende både overfor mine kolleger og mig selv i forhold til stress-symptomer. Derudover har jeg i løbet at uddannelsen fået sat mine værdier og prioriteter på plads, så der nu er bedre harmoni mellem mig, familie og job.

Lisbeth er som underviser meget professionel, meget nærværende og bruger rigtig mange gode eksempler, som er meget vigtigt for indlæringen. Hun lytter også til os kursister i forhold til spørgsmål og indvendinger og så er hun god til at samle op.

Jeg vil anbefale stressmasteruddannelsen til andre som står i samme situation som jeg gjorde: Tidligere haft stress og med ønske om at hjælpe andre samt have redskaber/værktøjer, der også kan hjælpe en selv. Og til andre, som har ønsket om at hjælpe andre med stress, men som ikke selv har haft det – f.eks. selvstændige eller HR-medarbejdere.

 

Stressmaster Helle Guldborg NielsenHelle Guldborg k. Nielsen, sygeplejerske
Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi jeg har selv været ramt af stress af flere omgange og manglede konkrete redskaber til for altid at blive kvit med stress. Uddannelsen har givet mig  meget anvendelige redskaber til at holde stressen på afstand og gode prioriteringsværktøjer til dagligdagen. Og samtidig kan jeg nu også hjælpe andre med at blive kvit med stressen.

Lisbeth er meget behagelig underviser, og så er hun utrolig nærværende, vidende og autentisk. Kan kun give hende mine bedste anbefalinger til andre. Uddannelsen er også rigtig fint tilrettelagt i forhold til både form, indhold og rammer.

Det vigtigste, jeg tager med fra uddannelsen er, at jeg nu for altid ved, hvordan jeg skal håndtere stress signaler  – mine egen såvel som andres. Og så har jeg fundet en fantastisk ro og er blevet endnu mere bevidst og fast på mine værdier. Jeg vil helt sikkert anbefale denne uddannelse til andre – det kunne være nogen, jeg selv har i konsultation, eller nogen i min omgangskreds, som udviser interesse i at ville hjælpe andre med stresshåndtering.

 

Hanne Grethe, Stressmaster, Hold 2Hanne Grethe Daugaard Hansen, Afdelingsleder, TEMP-TEAM A/S
Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi vi kan se, at der er et stigende behov i virksomhederne, samt at det er en ydelse, vi sælger ind i nogle afdelinger i TEMP-TEAM, men ikke har kunnet i Kolding det sidste år.

Jeg kan bruge det, jeg har lært på uddannelsen, konkret i mit daglige arbejde i håndteringen og kontakten med stressramte. Men også rigtig meget personligt og til dialog med familien. Det vigtigste uddannelsen har givet mig med er selvindsigt samt modet til at kaste mig ud i at hjælpe andre ud af stress.

Lisbeths undervisning er en rigtig god blanding mellem teori og praksis, og hun har en nærværende og tillidsvækkende personlig fremtoning. De fysiske rammer på Haraldskær er bare perfekte 🙂

 

 

Stressmaster Lene PapeLene Pape, Privatrådgiver Handelsbanken
Jeg har selv været stressramt, og uddannelsen tiltalte mig, fordi jeg via denne samt mine egne erfaringer ville kunne hjælpe andre i samme situation. Derudover har jeg en tro på, at jo flere vi er, jo flere er vi til at udbrede kendskabet til stress og ad denne vej måske skabe en bedre forståelse. Min mission!

Uddannelsen har givet mig en stor selvindsigt – jeg har lært utrolig meget om mig selv, men også om andre mennesker. Jeg har fået indført mindfulness i mit liv, og jeg har fået  indsigt og værktøjer til at kunne håndtere min egen stress, således at jeg forhåbentlig ikke oplever dette igen, samt en mulighed for at kunne bruge min tillærte viden til at hjælpe andre i samme situation.

Jeg synes, at Lisbeth er helt fantastisk. Hun udstråler bare så meget ro og er tydeligvis en person, der hviler i sig selv. Hun er rigtig god til at formidle budskabet på en let forståelig og ukompliceret måde. En person med meget stor empati og indlevelsesevne og hendes egen historie gør hende utrolig yderst troværdig, når hun kommer med sine budskaber. Undervisningen foregår på en meget naturlig måde, hvilket understreger hendes mangeårige erfaring på området. Uddannelsesstedet et skønt – ren idyl! Dejligt med et sted der er omgivet af natur og ro – det helt naturlige sted for sådan en uddannelse – og nemt at komme til. Netop formen på uddannelsen var det, der tiltalte mig og fik mig til at tilmelde mig. Nemt og overskueligt og passende tid imellem modulerne. Tiden går desværre bare alt for hurtigt.

Jeg vil anbefale Stressmaster Uddannelsen til andre, som har samme mission som jeg. Og til de instanser, som helt naturligt bliver involveret – HR-chefer/-medarbejdere, fagforeninger, kommunale ansatte, som har med sygemeldte borgere at gøre, samt pensionsselskaber og læger, som har et ønske om at hjælpe deres klienter igennem på bedste vis. Der vil være rigtig mange penge for disse instanser at spare, hvis de bare har den fornødne viden til at kunne forebygge eller håndtere stressen på den rigtige måde.

 

Gitte Hvidbjerg, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth Fruensgaard

Gitte Hvidbjerg, EP Coach & Terapeut
Efter at have taget EP Coach & Terapeut uddannelsen manglede jeg at specialisere mig inden for et område. Da jeg så opslaget omkring Stressmaster uddannelsen, kunne jeg mærke, at det var lige det jeg ville.

Uddannelsen har givet mig stor indsigt i hvad stress er, og hvordan det påvirker os. Uddannelsen har også givet mig ro og nærvær samt bevidsthed om, hvor vigtigt mindfulness er i forhold til at forebygge og reducere stress. 

Jeg kan fremover bruge det, jeg har lært på uddannelsen til at hjælpe andre omkring mig, samt i professionelt regi. Jeg kan desuden bruge det til, at forebygge stress hos mig selv.

Lisbeth er en meget kompetent og engageret underviser. Hun er god til at lytte og forklare på en måde så det er til at forstå og til at forholde sig til. Hun har en dejlig ro og ægthed over sig.

Formen på uddannelsen har været rigtig god. Jeg har tidligere været på uddannelse, hvor det var 4 dage af gangen hver anden måned – det er langt bedre når det, som her, er 2 dage af gangen, da jeg bedre kan rumme de mange informationer. Og så er det godt, at der kun går en måned imellem hvert modul, så jeg bedre kan huske det, vi sidst gennemgik. Jeg har også sat stor pris på, at undervisningen er foregået et dejligt roligt sted i smukke rammer.

Jeg vil  anbefale Stressmasteruddannelsen til alle dem jeg kender  – især alle dem, der har taget coach & terapeut uddannelse, og ikke ved hvad de vil derefter.

 

Annelise, Stressmaster Uddannelsen hold 2Annelise Sørensen, salgsleder hos GF Forsikring
Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen for at få mere viden og læring omkring stress. Jeg har selv haft stress for ca. 10 år siden og har mærket, hvad der har virket på mig selv . Med uddannelsen ønskede jeg at få redskaber og en uddannelse til at hjælpe andre i lignende situationer.

Uddannelsen har givet mig en god og veldokumenteret baggrundsviden om stress og, ikke mindst, hvad stress gør ved mennesker. Jeg har fået samling på det, jeg havde lært i forvejen, og jeg har fået en sikkerhed i, hvad der virker. 

Fremadrettet kunne jeg rigtig godt tænke mig at hjælpe pårørende  – måske i pårørende grupper . På sigt måske tilbyde mig i virksomheder som stresskonsulent

Lisbeth er som underviser meget professionel og dygtig, og hun har stor erfaring. Samtidig danner Haraldskær nogle super rammer for læring, og jeg kan varmt anbefale denne uddannelsen til andre.

 

Sabine Brix Mølgaard, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardSabine Brix Mølgaard, Selvstændig Udviklingskonsulent (www.procesogudvikling.dk) Tidligere ansat som tilsynsførende ved Arbejdstilsynet
Jeg tilmeldte mig Stressmaster Uddannelsen, fordi jeg syntes, at kombinationen af det individuelle og organisatoriske fokus ind i stresshåndtering og mindfulness var interessant.

Uddannelsen har givet mig nogle meget konkrete redskaber og øvelser til mindfulness samt tydelige trin for trin guides, som kan overføres direkte til praksis. Øvelserne er velbeskrevne i både undervisningsmateriale og de bøger, vi har fået udleveret – bøger som i øvrigt let kan anvendes som opslagsbøger efterfølgende.

Der har også været god personlig udvikling undervejs i forbindelse med de øvelser og konkrete redskaber, vi har været igennem.

Som underviser er Lisbeth empatisk, rolig og kompetent. Stedet Haraldskær var ideelt – de fysiske rammer understøttede helt klart uddannelsens indhold og medvirkede i høj grad til en oplevelse af ro og fred.

Jeg vil klart anbefale uddannelsen til andre med lignende baggrund og intentioner om opstart af selvstændig virksomhed.

 

Sophie Ildsvad, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardSophie Ildsvad, Selvstændig coach
Jeg har fået rigtig meget ud af uddannelsen – stor og dybdegående viden om stress og stresshåndtering, selvindsigt, indre ro samt en livsstil der inkluderer mindfulness. Både viden, selvindsigt og mindfulness vil jeg kunne bruge fremover hver dag både personligt og i min karriere som selvstændig stresscoach.

Lisbeth er en meget autentisk underviser. Hun udstråler ro og brænder for at gøre en forskel via stresshåndtering. Hendes undervisning har været meget berigende og inspirerende. Rammen om uddannelsen (tid, sted mm.) har været hel ideel på alle måder.

Jeg vil stærkt anbefale Stressmasteruddannelsen til alle, der ønsker at blive klogere på stress, stresshåndtering og mindfulness og have sig selv med i det hele vejen.

 

Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardPia Søgaard, Indehaver af Max Performance (www.maxperformance.dk)
Uddannelsen har givet mig en meget stor basisviden om stress og nogle rigtig gode redskaber til at afhjælpe og forebygge stress. Jeg har fået et super overblik samt struktur både i forhold til, hvad der skal til for at hjælpe en stressramt, og i forhold til hvad der skal til i en organisation. Dette kan jeg nu kan bruge til at “sparke døre ind” hos virksomheder og til at hjælpe stressede mennesker på en helt anden måde, end jeg kunne før. Jeg føler mig HELT klar til at kaste mig ud i det med alt det, jeg har lært på Stressmaster uddannelsen.

Lisbeth er en FANTASTISK underviser. Dejlig rolig og meget autentisk. Man kan høre, at der er helt styr på stoffet, og at det ligger hende meget på hjerte at hjælpe. Jeg har glædet mig hver gang jeg skulle afsted. Jeg kunne også godt lide, at der var lagt meditation ind de fleste dage. Det gav ro og balance undervejs. Haraldskær er et super sted. Der er søde og venlige personaler og dejlig energi. Maden kan man jo heller ikke klage over 🙂

Jeg vil bestemt anbefale Stressmaster uddannelsen til alle, der mangler redskaber til at håndtere stress såvel privat som arbejdsmæssigt.

 

Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, Lisbeth Fruensgaard

 

 

Er du i tvivl, om uddannelsen er den rette for dig? Eller har du spørgsmål, som du ikke finder svar på i ovenstående? Så klik her og bestil en gratis og uforpligtende afklaringssamtale eller ring til mig på 20652966

Stressmasteruddannelse, certificeret stresscoach uddannelse, stresscoach, stresscoaching

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.