Mød en STRESSMASTER

Lisbeth Fruensgaard har siden 2014 uddannet mere end 40 Stressmasters og flere er på vej, når hold 5
starter til oktober.

Læs om nogle af de færdiguddannede Stressmasters her, og se hvordan de bruger uddannelsen i dag.

Susanne Vangsgaard

Mit navn er Susanne Vangsgaard, og jeg tilbyder rådgivning om stresshåndtering og forebyggelse af stress til både private og virksomheder.

Til private er mit fokus på at sikre, at du kommer helt fri af stress og får de værktøjer, der skal til, for at DU kommer sikkert ud af stress og ikke får tilbagefald. En del af dette arbejde handler også om at sikre, at du er på den rette livsvej for dig. Lever du i overensstemmelse med dine inderste værdier?

Til virksomheder tilbyder jeg både undersøgelser af stress- og trivselsniveauet på arbejdspladsen og workshops, foredrag samt forløb og rådgivning til ledere og medarbejdere om, hvad man kan gøre for at forebygge eller håndtere stress.

Jeg har virksomheden susannevangsgaard.dk  og holder fysisk til mellem Vejle og Fredericia. Jeg dækker dog geografisk hele landet.

Læs mere om Susanne her: www.susannevangsgaard.dk

Stressmaster Susanne Vangsgaard
Stressmaster Karin Søsted

Karin Søsted

Jeg hedder Karin Søsted og har coaching- og konsulent virksomheden The Powerful Intent.

Jeg tror på, at det er afgørende for din trivsel og livskvalitet, at du er i stand til at sige til og fra, og mærke og markere, hvor dine grænser går. Jeg har efterhånden arbejdet med at lære andre at sætte både professionelle og personlige grænser gennem 10 år, og for mig er kernen i alle relationer, at du er bevidst om dine inderste værdier, sådan at du kan vise, være og leve i overensstemmelse med dem.

Jeg er oprindeligt uddannet inden for Ernæring og Sundhed med speciale i ledelse, og har både en solid teoretisk og praktisk kommunikations baggrund blandt andet fra Post Danmark.

Jeg er desuden ICF-certificeret Life coach og mentor hos Sofia Manning , Passionstest facilitator hor Janet Attwood og senest certificeret Stressmaster hos Lisbeth Fruensgaard

Læs mere om Karin på www.thepowerfulintent.dk

Camilla Sander

Mit navn er Camilla Sander, og jeg har virksomheden Camillasander.dk, hvor jeg tilbyder hjælp til både private og til virksomheder.

I forhold til private, arbejder jeg med relationer i familien. Jeg hjælper både dig i familien og hele din familie, så I kan komme tilbage til at være den familie I ønsker. Væk fra stress og jag, dårlig samvittighed og mistrivsel.  Jeg har fokus på stress, stresshåndtering og stressforebyggelse.

Jeg hjælper dig også med at skabe sammenhæng mellem dit privat/familieliv og dit arbejdsliv.

Til virksomheder tilbyder jeg min viden og erfaring indenfor stress, stresshåndtering og stressforebyggelse. Jeg laver workshops, foredrag, stresscoachingforløb for ledelse og medarbejdere, og hjælper gerne lige der, hvor jeres udfordringer er. Jeg skræddersyr materialet til jer.

Fysisk hører jeg til i Galten/Skovby, men jeg udfører opgaver i hele Danmark.

. Læs mere om Camilla på: www.camillasander.dk

Stressmaster, Camilla Sander
Stressmaster Tina Anke Mørch

Tina Anke Mørch

For mig han­dler stresshåndtering og forebyggelse om at skabe forståelse, ind­sigt, og handling, og derved forvandling. Jeg har selv følt stressens altædende væsen på både krop og sind og ved derfor lige nøjagtig, hvad du gennemlever.

I mine stresshåndterings forløb bliver du guidet igen­nem stressens mange facetter og får inspi­ra­tion og værktøjer til fore­byggelse og hånd­ter­ing af stress. Heri­gen­nem opnår du at finde din unikke vej til en hverdag uden stress,
og derved øget livs– og arbejdsglæde.

Jeg tilby­der både per­son­lige stresshåndteringsforløb og virk­somheds­for­løb samt forskel­lige inspir­erende fore­drag og work­shops om stress i forskellige sammenhæng.

Geografisk er jeg placeret i Hjørring.

Læs mere om Tina her: www.tinaankemørch.dk

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.