Find en STRESSMASTER

Lisbeth Fruensgaard har uddannet mere end 75 Stressmasters og flere er på vej. Læs om nogle af de færdiguddannede Stressmasters her, og se hvordan de bruger uddannelsen i dag. Du er også meget velkommen til at kontakte en Stressmaster i dit område, hvis du har brug for hjælp til at komme af med stress.

Syd- og Sønderjylland

Stressmaster Tina Schjødt

Tina Skjødt

Jeg hedder Tina Skjødt, og har firmaet E-SENSE Stress & Business Coaching i Vejle.
Her tilbyder jeg blandt andet personlige forløb til afhjælpning og ikke mindst vigtig forebyggelse af stress. Et stressforløb hos E-SENSE er individuelt tilpasset efter, hvad der giver dig den bedste rygsæk med, og dermed klæder dig på til et stressfrit liv i balance.

Flere års erfaring indenfor HR og ledelse har givet mig en dybdegående indsigt i de udfordringer og mekanismer, der kan udløse stress på arbejdspladsen. Jeg yder derfor også rådgivning indenfor stresshåndtering til danske virksomheder, som stræber efter optimalt flow og trivsel, og som ønsker at skabe en solid grobund for et sundt, psykisk arbejdsmiljø.

Læs mere om E-SENSE her: https://e-sense.nu/

 

 

Susanne Vangsgaard

Mit navn er Susanne Vangsgaard, og jeg tilbyder rådgivning om stresshåndtering og forebyggelse af stress til både private og virksomheder.

Til private er mit fokus på at sikre, at du kommer helt fri af stress og får de værktøjer, der skal til, for at DU kommer sikkert ud af stress og ikke får tilbagefald. En del af dette arbejde handler også om at sikre, at du er på den rette livsvej for dig. Lever du i overensstemmelse med dine inderste værdier?

Til virksomheder tilbyder jeg både undersøgelser af stress- og trivselsniveauet på arbejdspladsen og workshops, foredrag samt forløb og rådgivning til ledere og medarbejdere om, hvad man kan gøre for at forebygge eller håndtere stress.

Jeg har virksomheden susannevangsgaard.dk  og holder fysisk til mellem Vejle og Fredericia. Jeg dækker dog geografisk hele landet.

Læs mere om Susanne her: www.susannevangsgaard.dk

 

Janne Frøstrup Knudsen

I et stressforløb hos mig, finder vi sammen din vej ud af stress. Vel og mærke helt ud af stress. Din helt unikke vej, hvor dine tanker vender fra det negative til det positive, som du kan tage med dig på din livsvej resten af livet.

Jeg hjælper dig, hvis du har fået stress – men vil allerhelst forebygge stress og tage det i opløbet. Jeg har selv været ramt af stress og mærket, hvor meget det har påvirket min krop, og det har taget mig tid at vikle mig ud af stressen igen. Til at hjælpe dig bruger jeg derfor både min egen erfaring og min professionelle uddannelse.

Jeg hjælper dig på vejen, men det er dig der skal tage beslutningen, om du vil have hjælp, så du kan få det liv, du har drømt om.

Jeg har virksomheden Fair HR Løn og holder fysisk til i Jelling.

Læs mere om Janne her: www.fairhrlon.dk/stresscoach/

 

Stressmaster Susanne Vangsgaard
Stressmaster Janne Frøstrup Knudsen
Stressmaster Karin Søsted

Karin Søsted

Jeg hedder Karin Søsted og har coaching- og konsulent virksomheden The Powerful Intent.

Jeg tror på, at det er afgørende for din trivsel og livskvalitet, at du er i stand til at sige til og fra, og mærke og markere, hvor dine grænser går. Jeg har efterhånden arbejdet med at lære andre at sætte både professionelle og personlige grænser gennem 10 år, og for mig er kernen i alle relationer, at du er bevidst om dine inderste værdier, sådan at du kan vise, være og leve i overensstemmelse med dem.

Jeg er oprindeligt uddannet inden for Ernæring og Sundhed med speciale i ledelse, og har både en solid teoretisk og praktisk kommunikations baggrund blandt andet fra Post Danmark.

Jeg er desuden ICF-certificeret Life coach og mentor hos Sofia Manning , Passionstest facilitator hor Janet Attwood og senest certificeret Stressmaster hos Lisbeth Fruensgaard

Læs mere om Karin på www.thepowerfulintent.dk

Lene Sten Holst

Jeg hedder Lene Sten Holst og har firmaet Trekantens Mobile Psykoterapi i Kolding. Jeg kan hjælpe dig med stresshåndtering, så du kan komme styrket og mere reflekteret ud af svære situationer, som livet indimellem byder på. Min uddannelse som stressmaster har jeg taget ved Lisbeth Fruensgaard.

Jeg har stor erfaring med at støtte mennesker i alle aldre i forskellige livsfaser og -kriser til at opnå større livsglæde og tilfredshed. Oprindelig er jeg uddannet ergoterapeut i 1991 og har sidenhen blevet certificeret psykoterapeut. I hele mit arbejdsliv bevæget mig indenfor behandlings- og rehabiliteringsfeltet og derigennem erfarede jeg, at det gjorde mig glad at hjælpe mennesker til en meningsfyldt dagligdag.

Jeg dækker primært trekantområdet, hvor jeg kan tilbyde at køre ud til dig eller konsultationen kan finde sted i mit hjem.

Er du interesseret i at vide mere? Så besøg www.trekantensmobilepsykoterapi.dk.

Gitte Saldern

Mit navn er Gitte Saldern og certificeret StressMaster i marts 2018. Derudover er jeg også Integral Sexolog, SkyggeFacilitator samt kropsterapeut.

Kombinationen heraf, gør at jeg ser det hele menneske du er og hvorfor du er som du er. Det gør det muligt at dykke endnu dybere ned i hvor stressen kommer fra. Jeg tror på, at stress er kroppens sprog til at fortælle at noget er nok nu. Vi fødes som fri mennesker, men op gennem livet påføres/belæres vi af andres adfærd og holdninger – nogle gange så meget at vi helt har mistet grebet om hvem vi i grunden er. Og det giver uden tvivl stress.

Jeg hjælper dig empatisk tilbage til dig selv, til at kunne stå op for dig selv, til at mærke dig selv og hvad der er rigtigt for dig, så du kan tage helhjertede og oprigtige beslutninger i dit liv. Du fortjener at få et liv i overensstemmelse med dine egne værdier.

Jeg har egen klinik i Aabenraa, men kommer også rundt i landet.

Læs mere om Gitte på www.gittesaldern.dk.

 

Fyn

Sanne Skovgaard

Mit navn er Sanne Skovgaard. Jeg arbejder som selvstændig stresscoach, rådgiver, underviser og foredragsholder. Jeg har private i stresshåndteringsforløb og laver kurser, workshops og rådgivningsforløb omhandlende stress og trivsel i virksomheder mv.

Det er vigtigt for mig, at du som stressramt føler dig mødt og forstået. At du gennem et stresscoachingforløb får værktøjer til at blive fri af stress, og samtidig sikrer, at du ikke møder stressen igen. Et vigtigt element for at sikre det stressfrie liv, er arbejdet med dine personlige livsværdier. At kende og leve efter sine værdier er med til, at du kan skabe dig en unik livsvej med mening og harmoni.

Til virksomheder tilbyder jeg forskellige forløb for ledere og medarbejdere. Forløbene kan sammensættes efter ønske og behov.

Jeg holder fysisk til i Otterup på Nordfyn, men dækker geografisk hele landet.

Læs mere om Sanne her: www.sanneskovgaard.dk

 

Brigitte Reimer

Med en baggrund som sygeplejerske har jeg altid arbejdet meget med omsorg. Tidligere var omsorg noget, jeg først og fremmest gav til andre. Senere i mit liv lærte jeg, at jeg er nødt til at være omsorgsfuld overfor mig selv, for at kunne være det overfor andre. Som Stressmaster hjælper jeg dig, der befinder dig det samme sted, som jeg gjorde. Dig, der fortsætter med at give til andre, selvom der ikke er noget tilbage til dig selv.

Måske er du sygeplejerske, lærer eller pædagog? Måske er du den opmærksomme mor, der sørger for alle andre? Den betænksomme veninde der altid lytter eller den hjælpsomme kollega? Som et menneske, der helt naturligt udviser omsorg for dine medmennesker, risikerer du at skabe en indre ubalance, der på sigt giver stress i din krop.

Gennem et forløb hos ReimerCare hjælper jeg dig til et liv i balance. Et liv, hvor du mærker glæde, nærvær og overskud i hverdagen. Et liv, hvor du får plads til at være den, du ønsker at være. Mine forløb foregår fysisk i min klinik i Assens på Vestfyn eller online via Teams.

Kig på min hjemmeside http://reimercare.dk for mere info.

 

Midtjylland

Stressmaster Gitte Saldern
Stressmaster Sanne Møller Skovgaard
Stressmaster Brigitte Reimer
Stressmaster Birgitte Enemark

Birgitte Enemark

Jeg hedder Birgitte Enemark og har firmaet Stresshåndtering v. Birgitte Enemark i Herning. Jeg er uddannet ergoterapeut og stressmaster og tilbyder udover stresshåndtering også ergoterapi i eget hjem.

Som STRESSMASTER kan jeg tilbyde samtaler og give dig konkrete, enkle værktøjer/øvelser til at forebygge og håndtere stress, så du kan finde ro og blive mere nærværende. Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til dine værdier og din livsvej, så du ikke igen bliver ramt af stress. Til arbejdspladser kan jeg tilbyde at komme med ca. 1 times oplæg om stress. På fyraftensmødet, personalemødet eller på kursusdagen får I mere viden om stress, symptomer på stress og hvilke redskaber, der kan benyttes for at sænke stressniveauet.

Jeg møder alle mennesker ligeværdigt og tager udgangspunkt i den enkeltes situation og ressourcer. Jeg vil med min intuition og mangeårige erfaring med menneskearbejde gøre mit bedste for at hjælpe dig, pårørende og kollegaer.

Læs mere om Birgitte her

Anni Kirstine Boi

Jeg hedder Anni Kirstine Boi, og har firmaet Stressmaster Boi, hvor jeg kan hjælpe DIG med stresshåndtering og søvnvejledning. Jeg er certificeret Stressmaster ved Lisbeth Fruensgaard, samt uddannet søvnvejleder.

Min fornemmeste opgave som Stressmaster, er at tage udgangspunkt i det menneske, jeg sidder overfor, og som er kommet til mig, for at få hjælp til at slippe stress. Og jeg kan sagtens sætte mig ind i situationen som stressramt, da jeg selv har oplevet det.

Jeg kører mine forløb med ”Kuren mod stress-mtoden”, hvor vi får dig i balance igen, får skabt god forbindelse mellem hoved og krop, med gode og effektive værktøjer. Når vi har fået dig i balance, finder vi frem til dine vigtigste værdier, så du kan leve dit liv som du ønsker det – uden stress.

Jeg bor i Gullestrup i Herning, men jeg dækker geografisk hele landet.

Læs mere om Stressmaster Boi her: www.stressmasterboi.dk

 

Nordjylland

Stressmaster Anni Kirstine Boi
Stressmaster Jan Christoffersen

Sjælland

Jan Christoffersen

Jeg hedder Jan Christoffersen og har Dropstress.dk hvor jeg tilbyder hjælp til privat og virksomheder til forebyggelse og afhjælpning af stress.

Min baggrund er ledelse inden for detail og HR. Sideløbende har jeg taget uddannelse inden for NLP-practitioner samt som stressmaster.

En sessionsforløb hos mig er meget uformelt og det er hele tiden tilpasset din situation. Første del går på afdækning af din stresstilstand, og efterfølgende hvordan vi får noget energi tilbage hos dig. Det giver grobund for at arbejde med nogle unikke teknikker, der vil gøre dig stressfri resten af livet.

Jeg holder til i Nordjylland (lidt nord for Aalborg) – vel mødt!

Mød Jan på www.dropstress.dk

Jeanne de Renouard

Jeg er ejer af Stress Business, som støtter virksomheder og medarbejdere til bedre trivsel og mindre stress.

Som leder og medarbejder har jeg selv prøvet på egen krop, hvordan en ofte al for travl hverdag gav stress symptomer, både fysisk og mentalt. Ikke kun i det travle øjeblik, men fortsatte med tankemylder, søvnproblemer og manglende overblik gennem længere tid, ja flere år.

I dag er jeg selv stressfri og mine klienter trives, fordi vi tager ansvar og sætter nærende grænser for os selv. Stress Business har for nyligt lavet en spørgeskemaundersøgelse blandt virksomheder og medarbejdere, som jeg har arbejdet sammen med det sidste års tid, og alle beskriver, hvordan deres trivsel i en ofte hektisk hverdag med stramme deadlines er blevet så meget bedre, og at virksomheder og ledere oplever større arbejdsglæde, og som bonus mindre sygefravær og forbedret performance.

Læs mere om Jeanne her: www.stress-business.dk

Jeanne1
FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.