Find en STRESSMASTER

Lisbeth Fruensgaard har uddannet mere end 50 Stressmasters og flere er på vej. Læs om nogle af de færdiguddannede Stressmasters her, og se hvordan de bruger uddannelsen i dag. Du er også meget velkommen til at kontakte en Stressmaster i dit område, hvis du har brug for hjælp til at komme af med stress.

Susanne Vangsgaard

Mit navn er Susanne Vangsgaard, og jeg tilbyder rådgivning om stresshåndtering og forebyggelse af stress til både private og virksomheder.

Til private er mit fokus på at sikre, at du kommer helt fri af stress og får de værktøjer, der skal til, for at DU kommer sikkert ud af stress og ikke får tilbagefald. En del af dette arbejde handler også om at sikre, at du er på den rette livsvej for dig. Lever du i overensstemmelse med dine inderste værdier?

Til virksomheder tilbyder jeg både undersøgelser af stress- og trivselsniveauet på arbejdspladsen og workshops, foredrag samt forløb og rådgivning til ledere og medarbejdere om, hvad man kan gøre for at forebygge eller håndtere stress.

Jeg har virksomheden susannevangsgaard.dk  og holder fysisk til mellem Vejle og Fredericia. Jeg dækker dog geografisk hele landet.

Læs mere om Susanne her: www.susannevangsgaard.dk

Stressmaster Susanne Vangsgaard
Stressmaster Karin Søsted

Karin Søsted

Jeg hedder Karin Søsted og har coaching- og konsulent virksomheden The Powerful Intent.

Jeg tror på, at det er afgørende for din trivsel og livskvalitet, at du er i stand til at sige til og fra, og mærke og markere, hvor dine grænser går. Jeg har efterhånden arbejdet med at lære andre at sætte både professionelle og personlige grænser gennem 10 år, og for mig er kernen i alle relationer, at du er bevidst om dine inderste værdier, sådan at du kan vise, være og leve i overensstemmelse med dem.

Jeg er oprindeligt uddannet inden for Ernæring og Sundhed med speciale i ledelse, og har både en solid teoretisk og praktisk kommunikations baggrund blandt andet fra Post Danmark.

Jeg er desuden ICF-certificeret Life coach og mentor hos Sofia Manning , Passionstest facilitator hor Janet Attwood og senest certificeret Stressmaster hos Lisbeth Fruensgaard

Læs mere om Karin på www.thepowerfulintent.dk

Sanne Skovgaard

Mit navn er Sanne Skovgaard. Jeg arbejder som selvstændig stresscoach, rådgiver, underviser og foredragsholder. Jeg har private i stresshåndteringsforløb og laver kurser, workshops og rådgivningsforløb omhandlende stress og trivsel i virksomheder mv. Derudover er jeg medejer af konsulentvirksomheden, ”Grounded People”, der primært arbejder med det hele menneske bag ethvert lederskab.

Det er vigtigt for mig, at du som stressramt føler dig mødt og forstået. At du gennem et stresscoachingforløb får værktøjer til at blive fri af stress, og samtidig sikrer, at du ikke møder stressen igen. Et vigtigt element for at sikre det stressfrie liv, er arbejdet med dine personlige livsværdier. At kende og leve efter sine værdier er med til, at du kan skabe dig en unik livsvej med mening og harmoni.

Til virksomheder tilbyder jeg forskellige forløb for ledere og medarbejdere. Forløbene kan sammensættes efter ønske og behov.

Jeg holder fysisk til i Otterup på Nordfyn, men dækker geografisk hele landet.

Læs mere om Sanne her: www.sanneskovgaard.dk

 

 

Stressmaster Sanne Møller Skovgaard
Stressmaster Birgitte Enemark

Birgitte Enemark

Jeg hedder Birgitte Enemark og har firmaet Stresshåndtering v. Birgitte Enemark i Herning. Jeg er uddannet ergoterapeut og stressmaster og tilbyder udover stresshåndtering også ergoterapi i eget hjem.

SOM STRESSMASTER kan jeg tilbyde samtaler og give dig konkrete, enkle værktøjer/øvelser til at forebygge og håndtere stress, så du kan finde ro og blive mere nærværende. Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til dine værdier og din livsvej, så du ikke igen bliver ramt af stress.

Til arbejdspladser kan jeg tilbyde at komme med ca. 1 times oplæg om stress. På fyraftensmødet, personalemødet eller på kursusdagen får I mere viden om stress, symptomer på stress og hvilke redskaber, der kan benyttes for at sænke stressniveauet.

Jeg møder alle mennesker ligeværdigt og tager udgangspunkt i den enkeltes situation og ressourcer. Jeg vil med min intuition og mangeårige erfaring med menneskearbejde gøre mit bedste for at hjælpe dig, pårørende og kollegaer.

Læs mere om Birgitte her

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.