Kuren mod stress, stresshåndtering med stresscoach Lisbeth Fruensgaard, onlineforløb mod stressLænges du efter en genvej til at komme stressen
til livs en gang for alle?

Har du prøvet at falde tilbage i stress igen og igen? Har du forsøgt at følge både det ene og det andet råd uden at få stressen rykket op med roden? Er du træt af, at det er stressen og ikke dig, der styrer din hverdag? Drømmer du om at få det bedre NU og få en formel, der fjerner stress for altid?

Så glæd dig til Kuren mod Stress

“Jeg har haft stress i lange perioder siden 2011, men efter at have fulgt dette kursus, er jeg i dag stressfri, og for første gang tror jeg på, at jeg kan slippe stressen for altid.”
 
Anja Degn

“Først tænkte jeg: ”Kan det her nu hjælpe mig?”. Men efterhånden som jeg kom frem i modulerne, tænkte jeg: ”Ja, det her er rigtigt – det ER kuren mod stress!”. 

Mai Britt tang

Er du ramt af stress?

Hvis du er ramt af stress, sidder du måske med en følelse af:

 • At du bare skal tage dig sammen.
 • At du er for svag og dårlig til at klare den hverdag, som alle andre kan klare.
 • At der må være noget i vejen med dig. Måske er det fordi, du er lidt for nærtagende, lidt for sensitiv, lidt for kontrollerede eller alt for sårbar. Eller er det mon din perfektionisme, der har bragt dig i denne situation?

Kan du genkende lidt af ovenstående?

Lad mig en gang for alle slå fast:

At blive stressfri handler ikke om at du skal tage dig sammen, finde styrken inde i eller at ændre din personlighed, så den passer bedre ind i de omgivelser, du befinder dig i.

At forsøge at gøre det, skaber blot endnu mere stress.

For hver gang du fortæller dig selv, at du bare skal tage dig lidt sammen, eller rette op på nogle af dine ”fejl”, så fortæller du samtidig dit system, at tingene ikke er, som de skal være.

Og det skaber mere stress.

Løsningen på stress skal i stedet findes et helt andet sted.

Nøglen til at fjerne stress for altid er at rykke grænsen for, hvad du vil tillade din krop, psyke og sjæl at blive udsat for, så grænsen går fra at være drænende til at være nærende

Kuren mod Stress bygger på 4 unikke trin,  der tilsammen danner nøglen til endegyldigt at fjerne stress. Metoden er udviklet på baggrund af hundredevis af samtaler og mere end 13 års erfaring med stresshåndtering, og jeg garanterer dig, at den virker.

Forløbet guider dig via 12 online moduler fri af stressen – trin for trin i det tempo, der passer til dig.

Du har gennem hele forløbet mulighed for at få personlig feedback og svar på præcis dine spørgsmål via vores fælles onlineforum samt 10 live calls.

De 10 live calls hjælper dig med at fastholde fokus og engagement, og giver dig direkte adgang til min personlige sparring og hjælp til de forskellige temaer i modulerne.

De 4 trin i Kuren mod Stress - metoden

Trin 1: Genskab din energibalance 

Stress handler om overbelastning af både krop og sind – og stress stjæler energi.
Første trin på vejen til et liv uden stress er derfor at genskabe din energibalance.

Trin 2: Genskab kontakten 

Når vi bliver stressede, kommer der ofte en slags usynlig skillelinje mellem hoved og krop. Trin 2 handler derfor om at få genskabt kontakten mellem hoved og krop.

Trin 3: Find din rette vej

Hvis du skal forblive stressfri, skal du leve et liv, der nærer dig og gør dig glad. Hver dag. I trin 3 finder du ud af, om du går på rette vej. Og om du lever efter værdier, der er vigtige for dig.

Trin 4: Lev det liv, du tror på 

I trin 4 sætter du konkrete handlinger i gang, der støtter op om din livsvej og dine personlige værdier, så du begynder at leve efter det, du tror på og det, der er vigtigst for dig.

Er Kuren mod Stress noget for mig?

Kig på nedenstående punkter. Kan du genkende mere end to, garanterer jeg, at Kuren mod Stress er det rette for dig.
 • Du mangler energi til at være noget for din familie, når arbejdsdagen er slut
 • Du har svært ved at være nærværende, når din familie (eller kolleger) taler med dig
 • Du er ikke den mor/far og partner, du ønsker at være
 • Du føler du dig træt – allerede når du vågner om morgenen
 • Du oplever fysiske stresssymptomer som træthed, hjertebanken, åndedrætsbesvær, svimmelhed, hovedpine eller andre smerter
 • Du har svært ved at koncentrere dig
 • Du oplever hverdagen som kaotisk og fuld af støj
 • Du glemmer aftaler og andre ting i løbet af dagen
 • Dit hoved er ved at sprænges, når dine børn taler højt, og du har svært ved at rumme andre mennesker – selv din egen familie
 • Du er mere sur og irritabel end glad og afslappet
 • Du føler, at farverne er forsvundet, og at hverdagen er en trist “grå trommerum”
 • Du har konstant følelsen af at være utilstrækkelig
 • “God tid” er noget, du for længst har opgivet som en del af din hverdag
 • Du når sjældent det, du sætter dig for

Dette kursus er for dig, der ønsker at sige farvel til stress, ikke blot nu, men resten af livet. Kurset er fyldt med effektive teknikker og metoder, der fremover holder dig på det gode stressfrie spor.

Du kan deltage i forløbet uanset hvilken stresszone, du befinder dig i. (Du lærer meget mere om de 3 stresszoner på første modul). Forløbet er også for dig, der måske ligger lige på kanten af stress og gerne vil forebygge, at det udvikler sig til egentlig stress.

“Efter jeg har været med på Kuren mod Stress kan både jeg selv og min familie tydelig mærke, at jeg er kommet et stort skridt i den rigtige retning. Mit overskud er blevet meget større både hjemme og på arbejdet. Jeg har ikke problemer med at falde i søvn længere, og den uro/summen, jeg har haft i min krop i rigtig lang tid, er næsten væk. Den kan stadigvæk være der, når jeg vågner om morgenen – men når jeg laver en af mindfulnessøvelserne fra kurset forsvinder den– det er fantastisk.” Rikke

De 12 moduler

Modul 1:
Stressens mange ansigter

 • Hvad er stress?
 • Hvordan påvirker det din krop
 • De 3 stresszoner – hvor ligger du?
 • Stress-signaler og stressorer

Modul 5:
Stress og tanker 

 • Stop myldretanker
 • Slip skyld, skam og dårlig samvittighed
 • Erstat stress- fremkaldende tanker med tanker, der giver res- sourcer og energi.

Modul 9: Hjerteenergi, selvkærlighed og nydelse

 • Brug din hjerteenergi og undgå stress
 • Selvkærlighed og stress
 • Skru op for nydelsen og lær at nyde før yde

Modul 2:
Stress og søvn

 • Derfor er det svært at sove, når du er stresset
 • Guide til at overvinde søvnudfordringerne
 • Sov godt og længe

Modul 6:
Stressvenlig kost og motion

 • Derfor kan motion forværre din stress
 • Hvor meget motion skal du dyrke for at få styr på stressen?
 • Kost, der beroliger og afhjælper stress

Modul 10:
Dit personlige ståsted

 • Går du på rette livsvej?
 • Find din egen indre GPS, der guider dig på rette vej
 • Lær at træffe de valg, der er rigtige for DIG

Modul 3:
Stress og hjernen

 • Hvad sker der i din hjerne ved stress?
 • Hjernens alarmcentral
 • Kan stress give skader på hjernen?
 • Meditationer, der skaber balance

Modul  7:
Gør det vigtigste først

 • To nøgle-metoder, der holder dig stressfri resten af livet
 • Sådan sikrer du, at du hver dag gør det vigtigste først

Modul 11:
Det stressfrie familieliv

 • Hjemmebasen – kaos eller kærlighed?
 • Sådan skaber du et stærkt, kærligt og stressfrit familieliv
 • Guides og øvelser

Modul 4:
Stress og meditation

 • Hvad er meditation?
 • Hvad er mindfulness, og hvordan virker det?
 • Sådan kommer du nemt i gang
 • Meditation/visualisering

Modul 8:
Brug din energi rigtigt 

 • Spilder du din kostbare energi?
 • Er du bevidst om hvem/hvad, der giver/tager energi?
 • Få styr på energikontoen
 • Energi visualisering

Modul 12:
Din nye stressfri hverdag

 • Sådan holder du fast i de nye vaner
 • Hold kursen – også også i modvind
 • Personlig guide, der holder dig stressfri resten af livet

Pris og tilmelding

    2997 kr.

Early bird pris

Kan betales i 3 rater á 999 kr.
Spar 1.000 kr. ved køb senest
den 17. januar.

knap_bkøbher

 

    3997 kr.

    Normalpris

Kan betales i 3 rater á 1335 kr.
Book din plads her senest
den 27. januar.

knap_bkøbher

    999 kr.

    Specialpris

Gælder for dig, der har deltaget før, og som har brug for en genopfriskning. 

knap_bkøbher

Dine bonusser

Bonus 1

Adgang til fælles lukket gruppe på facebook, hvor du gennem hele kurset kan modtage min personlige mentoring, rådgivning og støtte samt sparring med de andre kursister.

Bonus 2

Fri adgang til fælles lukket onlineforum, hvorfra alt det materiale, du bliver præsenteret for i kurset, kan downloades. Det fælles forum vil være tilgængeligt i minimum 3 måneder efter kurset er slut. Men alt hvad du downloader vil være dit lige så længe, du ønsker det.

Bonus 3

10 værdifulde live calls.
Frem til modul 10 vil der være 14 dage mellem hvert undervisningsmodul, og i ugerne imellem har du adgang til et live call, hvor du kan logge på og møde mig live på skærmen. Møderne starter typisk med en kort meditation eller visualisering, der styrker din motivation og dit engagement i forløbet.
Derudover, repeterer jeg indholdet i forrige uges tema og går i dybden med de udfordringer, der er måske dukket op i forbindelse med øvelserne til modulet. Vi kigger på dem en efter en, og jeg skubber dig kærligt på vej og holder dig til ilden, så du får fuldt udbytte af vores i alt 22 uger sammen.
Hvert live call varer ca. 30 minutter.
Kuren mod stress, stresshåndtering med stresscoach Lisbeth Fruensgaard, onlineforløb mod stress
Kuren mod stress, stresshåndtering med stresscoach Lisbeth Fruensgaard, onlineforløb mod stress
meditation & visualisering - Kuren mod stress, stresshåndtering med stresscoach Lisbeth Fruensgaard, onlineforløb mod stress

Alt dette lærer du

 • Hvad stress er, så du fremover kan skelne skarpt mellem travlhed og stress og dermed opdage – og sætte ind – over for stressen med det samme, den opstår og stadig er nem at gøre noget ved
 • Hvorfor stress opstår, så du ved præcis hvilke situationer, du skal ændre på for fremover at undgå stress
 • Hvordan du slipper de mange stresstanker, så du undgår, at de stjæler dit nærvær om dagen og holder dig vågen nat efter nat og dræner dig for energi
 • Hvordan du får det bedre NU og gradvis slipper stressen helt, så du i stedet kan fylde din hverdag med glæde, nydelse og overskud
 • Hvordan du undgår alle de faldgrupper, der giver stress igen og igen, så dit nye stressfrie liv bliver langtidsholdbart
 • En lang række af enkle teknikker, der holder dig stressfri resten af livet, så du kan få den hverdag og det liv, du længes efter, og som det er meningen, du skal have
 • At få glæden, overskuddet og energien tilbage i din hverdag, så du kan nyde livet fuldt ud, mens det er der, og have overskuddet til at være den udgave af dig selv (mor/far, partner, kollaga, ven) som du allerhelst vil være
 • Endegyldigt at rykke grænsen for, hvad du fremover vil tillade dig selv at blive udsat for, så du udelukker alt det, der giver anledning til stress, træthed og dårlig energi

Det praktiske

Vi “ses” til nyt modul hver anden mandag frem til modul 10, hvorefter der kun er en uge mellem de sidste moduler. Første mandag er den 28. januar. Modulerne lægges ud mandag morgen, og du kan klikke ind og kigge/lytte til det, når det passer dig.

Live calls foregår på de mandage, der ligger mellem modulerne frem til modul 10, hvorefter der er et afsluttende live call efter modul 12. Du kan se oversigten med datoer nedenfor. Alle live calls finder sted fra 12.00 til 12.30, og du har mulighed for at stille spørgsmål i chatten undervejs.

De optages, så du kan lytte til dem igen og høre dem, selvom du er forhindret på de fastlagte tidspunkter. Har du spørgsmål, du gerne vil have et svar på live, kan du sende dem til mig inden callet, hvis du er forhindret i at lytte med.

Selvom det hele foregår online, kræver det ingen særlige it kundskaber at være med. Det er nemt at gå til, og du kan altid få hjælp, hvis du alligevel skulle opleve problemer.

For at sikre, at jeg kan svare grundigt på alle spørgsmål, er der kun et begrænset antal pladser. Så vent ikke for længe med at booke.

Hvornår

Moduler

Alle moduler lægges ud mandag morgen.

Modul 1: 28. januar

Modul 2: 11. februar

Modul 3: 25. februar

Modul 4: 11. marts

Modul 5: 25. marts

Modul 6: 8. april

Modul 7: 22. april

Modul 8: 6. maj

Modul 9: 20. maj

Modul 10: 4. juni

Modul 11: 11. juni

Modul 12: 18. juni

Live calls

Alle live calls foregår fra 12.00 – 12.30.

Mandag den 4. februar

Mandag den 18. februar

Mandag den 4. marts

Mandag den 18. marts

Mandag den 1. april

Mandag den 15. april

Mandag den 29. april

Tirsdag den 14. maj (bemærk tirsdag denne gang)

Mandag den 27. maj

Mandag den 24. juni

 

Din underviser

Lisbeth Fruensgaard har siden 2006 guidet hundredevis af mennesker ud af stress og vist dem vejen til en hverdag med ro, balance og overskud.

Hun er oprindelig uddannet cand.negot., men har siden uddannet sig til coach, stresskonsulent og mindfulnesstræner. Lisbeth er forfatter til 4 bøger – den seneste Kuren mod Stress udkom den 15. november 2018. Lisbeth er desuden grundlægger af STRESSMASTER Uddannelsen, der er for dig, der vil lære stresshåndtering videre til andre.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om kurset er det rette for dig, så kontakt Lisbeth på 20652966 eller lf@lisbethfruensgaard.dk

Stresscoach og forfatter Lisbeth Fruensgaard

Hvad siger tidligere deltagere?

Kuren mod Stress - personligt stresshåndteringsforløb med Lisbeth FruensgaardKuren mod Stress har allerede hjulpet mere end 100 mennesker af med stress.
Læs hvad de siger om kurset her.

Randi Madsen
“Kuren mod Stress har hjulpet mig med at slippe tankemylderet og i stedet rette fokus mod nærværet og det, som ER, som f.eks. at nyde solskinnet i stedet for at køre planlægning, ideer og frustrationer igennem hovedet…
Kan bestemt anbefale dette kursus”


Anne Tornhøj
“Det er fantastisk, at jeg kan tænde for computeren, når det passer mig. Materialet er yderst relevant og let forståeligt. Øvelserne til hvert modul er overkommelige, hvilket er rigtig vigtigt, så der ikke stilles yderligere stressende krav”. Det er super rart, at vi kan stille spørgsmål, og at Lisbeth er så hurtig og grundig til at svare. Tonen er meget medfølende og empatisk, hvilket spiller en meget vigtig rolle. Jeg vil klart anbefale “Kuren mod Stress”. Både til dem som personligt har brug for det, og til behandlere der har behov for mere professionel viden for at hjælpe stressramte”.

Sofie Mikkelsen
“Jeg tilmeldte mig Kuren mod Stress efter en længerevarende periode med massive søvnproblemer, drænet og energiforladt fornemmelse i kroppen, en generel nedtrykthed og næsten konstant tristhed. Derudover havde jeg stærke fysiske smerter i brystet/hjertet, en fornemmelse af kun at kunne mærke mit hoved og det øverste af brystet samt store forandringer i min hukommelse og problemer med at overskue ting. 

Jeg har gennem forløbet fundet meget mere glæde og optimisme i min hverdag. Jeg er begyndt på en positiv process, hvor nogle af mine uhensigtsmæssig tankemønstre bliver skiftet ud med andre, der er gode for mig. 

Formen på forløbet har været optimal for mig og gjort, at jeg har kunnet lykkedes med at komme godt igennem modulerne. Det med at have et nyt modul hver uge og tid til at stille spørgsmål samt øvelser og redskaber at forholde sig til, har været en væsentlig faktor for mit udbytte af forløbet. 

Jeg har allerede anbefalet Kuren mod Stress til andre og vil helt afgjort – her ved forløbets afslutning – fortsat på det varmeste anbefale forløbet. Det er en god investering både økonomisk og tidsmæssigt, en investering, som for mit vedkommende har fået en afgørende betydning. Forløbet har kickstartet en super vigtig process, som baner vejen for mig, hen i mod at leve et liv, hvor jeg er mere glad, rolig, nærværende og tilfreds. Stille og roligt er der sket en masse små forandringer, der, samlet set, begynder at rodfæste sig, og jeg føler, at grobunden for noget rigtig godt er skabt”.

Anja Degn
“Jeg deltog på Kuren mod Stress i foråret 2016, hvilket viste sig at blive min redning i forhold til rigtig mange ting. Jeg kom meget stærkere ud på den anden side, dels fordi jeg lærte mig selv bedre at kende, men især fordi jeg fik sat fokus på mine grænser. Da jeg i efteråret igen mærkede nogle stresssignaler, kunne jeg i modsætning til tidligere handle på dem, fordi kurset havde lært mig, hvad jeg skulle gøre. Jeg fik en snak med min chef om opgavefordeling, jeg tilmeldte mig yoga igen, og så valgte jeg at følge dette forløb en gang til, fordi det virker! Jeg har haft stress i lange perioder siden 2011, men jeg er i dag stressfri, og for første gang nogensinde tror jeg på, at jeg kan slippe stressen for altid.” 

Forløbet har lært mig at sige PYT, hvilket lyder nemt, men er det overhoved ikke. Og allervigtigst har jeg lært at sige fra – både på mit arbejde og i min fritid.

Jeg kan mærke, at jeg har overskud igen og griner meget mere – det resulterer i, at jeg kan tage initiativ igen, om det er en opgave på arbejde eller hjælpe til på mine ungers skole er lige meget, det dræner mig ikke længere for energi, så jeg går i minus. Selvfølgelig bliver jeg træt, men så ved jeg også hvorfor og husker, at når jeg yder noget ekstra, så er der måske noget andet, jeg skal vælge fra eller udskyde – sådan kunne jeg ikke tænke før.

Et eksempel er at jeg elsker at løbe og elsker at have mål og forbedre mig selv, og da jeg havde stress og til tider lå i den røde zone løb jeg stadig for “det er jo sundt”. Nu har jeg lært, at, ja, motion er godt, når det føles godt, og jeg skal have overskud, når jeg kommer hjem fra en løbetur. Så jeg tog 4 månedes løbe/motionspause med god samvittighed og kom ovenpå igen. I august gik jeg igang stille og roligt igen, og nu har jeg aldrig været i bedre form, fordi mit hoved fik ro.

På arbejdet har mine kollegaer og sågar min chef sagt at jeg har fået mit gode humør tilbage og sådan føles det også – jeg har ikke længere nogen facade på.

I min process har jeg sagt farvel til venner og også et par familiemedlemmer er røget. Jeg har meldt mig ud af forældregrupper i mine børns klasser og sidder på mine hænder, når nye opgaver skal fordeles. Jeg har tilladt mig selv at holde en pause og har i den forbindelse fået overskud til at være tilstede i nuet sammen med mine børn. Jeg skælder ikke længere så meget ud i ulvetimen (og det er ikke fordi mine børn opfører sig anderledes) og jeg har tid til at hygge om aften med min mand, hvor jeg før faldt i søvn på sofaen.

For mit indre har jeg altid et billede af energikaret, og jeg lader det aldrig bliv helt tomt igen.”

Jens Kock
“Jeg har i perioder været stresset og så kurset som en god mulighed for at lære, hvordan jeg forebygger stress.

Efter kurset er jeg blevet meget bedre til at tage før hjem fra arbejde – og alligevel når jeg stort set det samme. Jeg blevet bedre til at prioritere og fokusere på den arbejdesopgave, jeg er igang med, fremfor at springe fra den ene opgave til den anden. 

Noget af det vigtigste jeg tager med mig er, hvor vigtigt det er for mig at få rigeligt med søvn, skarp prioritering af opgaver, at gøre det vigtigste først og at være glad for det, du når. Før har jeg fokuseret for meget på det, jeg ikke nåede, hvilket kan være meget stressende.

90-års talen var også rigtig god. Nu har jeg et rigtig godt billede af, hvad jeg vil med mit arbejdsliv og privatliv. Herved kan jeg opprioriterer de områder, der skaber størst værdi for mig.

Jeg kan bestemt anbefale dette kursus til alle, der vil forebygge stress.”

Rikke
Efter jeg har været med på Kuren mod Stress, kan både jeg selv og min familie tydelig mærke, at jeg er kommet et stort skridt i den rigtige retning. Mit overskud er blevet meget større både hjemme og på arbejdet. Jeg har ikke problemer med at falde i søvn længere, og den uro/summen, jeg har haft i min krop i rigtig lang tid, er næsten væk.

Den kan stadigvæk være der, når jeg vågner om morgenen – men når jeg laver en af mindfulnessøvelserne fra kurset forsvinder den– det er fantastisk.

Mai Britt Tang
“Jeg har været stresset i flere år, men har hele tiden skudt det væk.  Der har været mange fysiske og psykiske symptomer, men jeg har ignoreret dem alle, og sat mig selv i sidste række. Der var hele tiden noget nyt, der skulle nås, eller nogle problemer der skulle løses.

Til sidst blev jeg sygemeldt og indlagt på hjerteafdelingen med alt for højt blodtryk. Jeg var fuldtidssygemeldt i en periode på 4 måneder, og startede så på jobbet igen med 4 timer om ugen. Jeg er nu tilbage på fuld tid efter gennem en periode langsomt at øge timetallet.

Da jeg startede på Kuren mod Stress, havde jeg mange alvorlige stress symptomer, men i løbet af kurset har jeg bevæget mig mere og mere mod kun at have lette stress symptomer i den grønne ok-zone. De første par moduler tænkte jeg: ”Kan det her nu hjælpe mig?”. Men efterhånden som jeg kom frem i modulerne, så tænkte jeg: ”Ja, det her er rigtigt – det ER kuren mod stress!”.

Kurset har givet mig en stor bevidsthed om mig selv, og klarhed over hvor vigtigt det er at prioritere sig selv og foretage aktive og bevidste valg i livet. Det har både været styrkende og en stor a-ha oplevelse at finde ud af, hvor stor betydning hjernen og den indre ro har i forhold til at finde ind til sig selv igen og slippe stress helt.

For mig har det hjulpet med meget refleksion. Jeg har ikke været så god til at lave alle opgaverne undervejs, men det skal jeg i gang med nu. Jeg tager det hele meget stille og roligt, og er meget opmærksom på, at kurset her  – lige som alt muligt andet – ikke skal være en “opgave”, men derimod noget jeg tilvælger, efterhånden som jeg er klar og motiveret.

Jeg har i forbindelse med min stress også været tilknyttet en erhvervspsykolog og er lige gået i gang med et kursus i personlig effektivitet gennem arbejdet. Men det er dette kursus, der virkelig har rykket mig, og styrket mig i både at lytte til og handle på det, som min krop gennem lang tid har fortalt mig.”

Anika Rodam
“Jeg får rigtig meget ud af de ugentlige lydfiler.
Noget af det vigtigste kurset har lært mig er, at stress altid opstår i en relation med andre – at ansvaret ikke kun er mit!

Jeg har også fået rigtig meget ud af at lære om tankernes betydning for stress, og hvordan jeg via øget bevidsthed og opmærksomhed samt positive modtanker kan sænke mit stressniveau. Også modulet om motion og den positive/negative effekt afhængig af stresszone har været meget lærerigt.

Jeg vil anbefale kurset til alle stressramte.

Lillian Hansen
“Jeg tilmeldte mig kurset, fordi jeg manglede værktøjer til at vejlede stressramte på en professionel måde. Og mit indtryk – ved at følge Lisbeth’s gratis moduler – var – og er – at hun er lige den person, som kan dette. En god læremester.

Kurset er rigtigt godt med mange gode informationer, og jeg kan godt lide, at Lisbeth bruger sine egne erfaringer i undervisningen. Det giver stor fleksibilitet, at modulerne kan høres, når det passer ind – og gentages, så ofte jeg ønsker. Gentagelse gør en forskel – det er her kommer de nye vaner ind.

Jeg vil klart anbefale dette kursus til alle stressramte”.

Jytte Kristensen
“Jeg tilmeldte mig kurset efter jeg lige var blevet sygemeldt med stress og havde brug for hjælp til at finde vejen ud af det igen. I løbet af kurset er jeg blevet meget mere bevidst om, hvad jeg tænker og gør  – og hvordan det påvirker mig. Og jeg er blevet bevidst om, at jeg hele tiden selv kan ændre måden, jeg tænker og handler på.

Og så har jeg lært, hvor vigtigt det er at sætte sig selv først, hvis man vil undgå stress!

Fredag-fokus har været en super hjælp til at holde fokus på kurset. Det var godt at få Lisbeth’s kommentarer til ugen, og det virkede rigtig godt med de meditationer, hvor vi visualiserede, hvordan vi gerne vil have det, når kurset er slut”

Q&A

Måske sidder du med et par spørgsmål?

Q: Det der online teknik – det lyder svært.

A: Bare rolig, det er meget nemt at gå til. Du bliver guidet i alting trin for trin og kan altid kontakte mig, hvis der opstår problemer

Q: Skal jeg have noget særligt teknisk udstyr for at være med?

A: Nej, det eneste du skal bruge er en almindelig computer

Q: Hvad nu hvis jeg ikke har mulighed for at kigge med, når du sender modulet ud?

A: Alle moduler bliver optaget og lagt ind på vores fælles forum (det gælder også for vores live calls og Fredags-fokus). Her kan du se dem lige når det passer dig, og lige så mange gange, du har lyst. Du kan også downloade undervisningsmodulerne til din telefon eller ipad og lytte til min stemme, mens du kører i tog, bil eller bus  – eller mens du ligger i sofaen og slapper af. Alle undervisningsmoduler, lydfiler, meditationer, guides mm., der kommer ind og ligge på forum er dit til evigt eje. (NB! Meditationerne må ikke bruges mens du kører bil.)

Q: Kan jeg være sikker på, at det du underviser i, passer til mig og min stress?

A: Ja, teknikkerne virker for alle, uanset om man ligger i den tunge eller lette end af stressskalaen. Nogle teknikker vil formentlig give mere mening for dig end andre og passe bedre til din situation end andre. Og så vælger du blot at arbejde videre med dem. Jeg guider dig nøje i det hele undervejs og fortæller også, hvilke teknikker du skal bruge på de forskellige stressstadier. Du kan være helt sikker på, at du er i trygge og meget erfarne hænder. Husk også at du altid har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Q: Jeg føler mig ikke sådan rigtig stresset endnu, men vil rigtig gerne forebygge at jeg bliver det. Er kurset også for mig?

A: Ja, du kan bestemt få meget værdi af at være med. Mange af teknikerne virker nemlig både forebyggende og reducerende på stress. Det fortæller jeg også meget mere om undervejs i kurset.

Q: 22 uger virker som meget lang tid – hvornår kan jeg regne med at få det bedre?

A:  Hvis du følger anvisningerne fra dette kursus vil du begynde at få det bedre allerede efter første modul. Men det tager tid at komme helt af med stress bl.a. fordi kroppens nervesystem skal have tid til at falde til ro. Derfor har kurset den længde, det har. Nogle har brug for lidt kortere tid til at blive stressfri, mens andre har brug for lidt længere tid. Det afhænger helt af, hvor stresset man er. Men de 22 uger er det tidsrum, det skal til for langt de fleste for at få energien helt tilbage.

Q: Jeg vil egentlig hellere guides sådan en til en

A: Så er det ikke dette kursus du skal vælge, men i stedet et personlig 1-1 forløb med mig. Men overvej det lige en ekstra gang. Der ligger rigtig meget værdifuldt i at høre om andres erfaringer og gå vejen mod den stressfri hverdag sammen med en hel gruppe af ligesindede, der har samme mål som dig.

Q: Hvad nu hvis jeg ikke kan holde mig selv fast i at lave øvelserne fra modulerne?

A: Så er der altid hjælp at hente. Det er en af de helt store fordele ved at være en del af et hold. Der vil helt sikkert være andre, der også oplever udfordringer, og I kan dele erfaringer, støtte og hjælpe hinanden inde på vores fælles forum. Her kan I også inspirere hinanden til nye måder at gå til øvelserne på. Det i sig selv er ofte motivation nok til at komme videre. Hvis du går helt i stå med det hele, har du altid muligheden for at kontakte mig. Derudover vil du hver eneste uge i Fredags-fokus få inspiration og konkrete teknikker til at holde dig selv til ilden.

Q: Jeg er selv coach/behandler/terapeut og mest interesseret i dette kursus for at lære teknikker, jeg kan bruge i min egen praksis. Kan jeg være med?

A: Det kan du i hvert fald. Og hvis min måde at arbejde med stresshåndtering på taler til dig, så tilbyder jeg også en uddannelse, hvor du kan blive certificeret i at bruge mine teknikker og metoder, og blive min kollega.

Kuren mod stress, stresshåndtering med stresscoach Lisbeth Fruensgaard, onlineforløb mod stressGaranti

Jeg garanterer dig, at du med metoden Kuren mod Stress™ kommer af med din stress.
Skulle det modsatte være tilfældet, får du alle dine penge tilbage.

Læs om garantien her.

 

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.