Workshops

En halv- eller heldags workshop er oplagt for jer, der står med en udfordring.
Noget, der påvirker jeres arbejdsindsats negativt – eller snart gør det, hvis I ikke gør noget ved det.
Det kan være stress, samarbejdsproblemer eller mangel på energi og motivation.
Det kan også være, at I vil være endnu skarpere til at få det bedste ud af jeres ressourcer.
foredForedrag og workshops med stresscoach og forfatter Lisbeth Fruensgaard

En workshop skaber arbejdsglæde, overskud og balance, og bidrager til virksomhedens vækst og resultater, fordi den sætter fokus på løsninger.

Jeg har mange års erfaring som workshopleder for LEGO, DSB, Aarhus Karlshamn, mindre virksomheder og offentlige institutioner, og guider jer sikkert gennem arbejdsprocessen til brugbare løsninger på jeres udfordring.
Resultatet er engagement, ny energi, masser af arbejdsglæde og personlig motivation til at investere det vigtige ekstra, der gør forskel for én selv og for virksomheden.
En workshop er typisk for grupper på mellem 10 og 50 personer, og er oplagt som en del af et længerevarende seminar eller som temadag for en personalegruppe.
Workshoppen kan afholdes både som halv- og heldagsworkshop og alle workshops kan efter ønske afholdes på engelsk.

Jeres investering:
Halv dag: 18.000 kr. + moms og kørsel
Hel dag: 29.500 kr. + moms og kørsel

Eksempler på workshop-temaer

 • Hvordan lærer vi at trives med det arbejdspres, der er?
 • Hvordan skaber vi arbejdsglæde i en hverdag med forandringer og besparelser?
 • Hvordan bliver vi bedre til at tage hjertet med i lederskabet? Og hvad får vi ud af det?
 • Hvordan erstatter vi stress med overskud og energi?
 • Hvordan bliver vi bedre til at kommunikere og samarbejde?
 • Hvordan lærer vi at bruge mindfulness i løbet af arbejdsdagen?

Sådan foregår det

 • Du kontakter mig og fortæller om jeres ønsker og behov. Så udarbejder jeg et program, der passer målrettet til jer. Godkender du oplægget, sender jeg en ordrebekræftelse, så det formelle er på plads.
 • Inden workshop-dagen holder vi et kort møde, hvor vi afstemmer forventninger, og får de sidste detaljer på plads. Vi mødes fysisk eller over telefonen – alt efter, hvad der passer dig bedst.
 • På selve dagen kommer jeg i god tid, inden vi starter, og gør lokalet klar til workshoppen.
 • Under workshoppen er der indlæg fra mig og aktiv inddragelse med fælles dialog, øvelser og opgaver, som I løser individuelt eller i mindre grupper. I går fra workshoppen med masser af motivation og inspiration til at komme videre med jeres udfordring, og med helt KONKRETE handlingstiltag, som I skal gøre noget ved nu – og på lang sigt.
 • Et par måneder efter workshoppen holder vi et opfølgningsmøde, hvor vi evaluerer, hvordan det går, og hvad I kan gøre for fortsat at holde fast i de nye tiltag.
Super faglighed
”Tak for en god workshop, som vi var meget tilfredse med. Du har en super faglighed, og indholdet i workshoppen var meget relevant i forhold til at holde fokus på vores situation.”
Thomas Koch Dustov, LEGO System A/S

Lad os tage en kort – og uforpligtende – snak om, hvordan en workshop giver fornyet energi og bedre resultater.

Ring på 20 65 29 66 – eller skriv her.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Herligt at møde på arbejde

“Tusind tak for en god dag. Herligt at møde på arbejde igen efter sådan en workshop-dag. Samtlige medarbejdere er kommet med positive tilbagemeldinger. Og vi øver os alle på at blive endnu mere optimistiske på fremtiden med bevidstheden om, at vi kan tage nogle personlige valg”.

Britta Troelsen, Institutionsleder

Om Lisbeth Fruensgaard

Lisbeth Fruensgaard, har været selvstændig siden 2006 og har gennem årene afholdt en lang række af både foredrag og workshops samt lederudviklingsforløb og lederkurser.
Hun har hjulpet store virksomheder som LEGO, DSB og ØRSTED samt en lang række mindre og mellemstore virksomheder og offentlige institutioner.
Hun har gennem årene opnået stor erfaring i at holde foredrag, der fænger og i at lede både kortere og længerevarende workshops eller kurser godt i mål.
Lisbeth har oprindelig en uddannelse som afsætningsøkonom (cand. negot.) og erfaring fra såvel erhvervslivet som ansættelse i det offentlige.
Dette giver hende en solid ballast i forhold til at kommunikere og levere et klart budskab til både store og små grupper på såvel private som offentlige arbejdspladser.
Stresscoach og forfatter Lisbeth Fruensgaard
FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.