Det er nu eller aldrig

Bogen, Det er nu eller aldrig! Få mere tid og overskud til familien handler om, hvordan du får tid til det, som er det vigtigste for de fleste af os, nemlig vores familie. Og om hvordan du gør din familie stærk og velfungerende.

Det stærke og kærlige familieliv, gør os ikke alene mere glade og får os til at leve længere. Det hjælper os også med at skabe ekstraordinære resultater på arbejdspladsen og på alle andre områder i livet, fordi familien bliver en kilde til energi og overskud i en travl hverdag med mange udfordringer.

Bogen giver dig en lang række inspirerende råd til og effektive metoder til, hvordan du træder ind i din personlige power, får dit familieliv til at blomstre og skaber resultater, du før kun drømte om.

Download GRATIS arbejdsbog til bogen samt 1. kapitel her

Læs anmeldelser her

Køb bogen her for kun 199 kr. + porto og hav den i din postkasse inden for 2-5 hverdage.

Anmeldelse Fyens Stiftstidende – 5 stjerner ud af 6
“Lisbeth Fruensgaard lægger mulighederne på bordet på en imponerende indsigtsfuld måde. Fri for skemalægning og tung teori men med en ligefrem naturlighed, så man faktisk tror på, at man kan finde mere tid i
hverdagen. Bogen er desuden fyldt med brugbare anvisninger mod sure ægtefæller, dårlige vaner og spildtid.”
Læs hele anmeldelsen her: AnmeldelseFyensStifstidende

Anmeldelse Mama.dk – 5 ud af 6 stjerner
“Det er nu eller aldrig!” er en rigtig ’to do’ bog. Bogen giver inspiration til hvordan du kan arbejde dig frem mod mere tid og overskud. Bogen har en coachende tilgang til læseren, som undervejs inspireres og guides gennem øvelser, der kan bringe dig og din familie videre. Øvelserne i bogen er letforståelige og, som jeg oplever det, virkelig gode.
Læs hele anmeldelsen her

Eva Matjeka, forfatter, www.ordpaalivet.dk
Bogen “Det er nu eller aldrig” er meget velskrevet med et godt sprog og mange brugbare råd. Den er virkelig god og informativ og krydret med fine citater og digte, der får den til at hæve sig langt op over en almindelig selvhjælpsbog..!

Anette Opstrup, naturlig sundhedsplejerske, www.æblebørn.dk
I min egen familie med 3 børn og 2 forældre, der begge er selvstændige, synes jeg ind imellem det kan være en udfordring at føle at der er masser af tid og overskud. Lisbeths bog har virkelig sat nogle ting i perspektiv for mig. Især det med, at man aldrig når til det punkt, hvor der ikke er flere opgaver at tage fat på. Så man kan lige så godt nyde processen så meget man kan. Lisbeth giver en masse praktiske idéer til, hvordan man kan skabe tid og overskud i sin familie. Så: LÆS DEN (eller køb den i julegave til din partner)

Berlingske Tidende
Bogen opfordrer sine læsere til at tage ansvar for deres familiesituation og indeholder en lang række konkrete råd og værktøjer, der gør det nemmere at være nærværende og undgå konflikter i familielivet.

Vejle Amts Folkeblad
“Lisbeth Fruensgaard skriver meget ligefremt og brugbart uden den tunge teori, som ofte kan præge den type bøger. Hendes bog er overskueligt opdelt og rummer øvelser for hele familien”.
Læs hele anmeldelsen her

FEMINA
Alt for mange mennesker oplever, at familielivet dræner dem for energi, eller de lever i en hverdag, der har udviklet sig til en konfliktfuld zone. Det mener coach og forfatter Lisbeth Fruensgaard, der er aktuel med bogen ” Det er nu eller aldrig”     (Gyldendal), som handler om at skabe overskud i familien. Her giver hun en række råd og øvelser til at genskabe ro, tryghed, lykke og kærlige bånd i familien – både den nære og den store.
Læs også 7 tips fra bogen i FEMINA her

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med bogen, og håber den vil være med til at skabe tid og overskud og gøre dit familieliv rigt, stærkt og kærligt.

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.