Magiske Minutter

Magiske Minutter til dig

Magiske minutter er små meditationer på 5 -10 minutter hver. Meditationerne er rettet mod specifikke situationer i løbet af dagen og hjælper dig til på ganske kort tid at skabe en optimal tilstand i forhold til en bestemt situation, f.eks. et møde, en præsentation eller en stor arbejdsopgave.

Serien består af i alt 6 små meditationer.

 

“Da Lisbeth præsenterede meditation og mindfulness for mig, var det med en vis skepsis, at jeg tog imod udfordringen. Men hendes faste overbevisning om, at dette var nøglen til at finde indre ro har gjort, at jeg er kommet så langt, som jeg er i dag. Jeg kan på det varmeste anbefale Lisbeths korte meditationsøvelser, som hun så klogt har valgt at kalde “Magiske Minutter” – for det er lige hvad det er.”

Vibeke A. Bræstrup
Institutionsleder

1. Morgenmagi
En god morgen skaber en god dag. Start dagen med at lytte til morgenmagi og fyld resten af din dag med overskud, glæde og nærvær.

2. Mødemagi
Energien og effektiviteten i et møde afhænger af energien blandt mødedeltagerne. Du er selv med til at bestemme energien på dit møde. Lyt til Mødemagi før dit møde starter og mød frem fuld af positiv energi. (p.s. det smitter…)

3. Præstationsmagi
Står du overfor en større præstation – en tale, præsentation, eller måske et foredrag? Undgå at nervøsiteten forstyrrer din præstation. Lyt til præstationsmagi og gå til din opgave med ro og styrke i krop og sind.

4. Ny energi
Føler du dig træt og tappet for energi? Med ”Ny energi” får du på få magiske minutter fyldt kroppen op med nye friske ressourcer, der giver dig overskud og glæde til resten af din dag.

5. Koncentration og fokus
Har du svært ved at holde koncentrationen fanget og komme i gang med en vigtig opgave, du har besluttet dig for at løse? Lyt til ”Koncentration og fokus” og gå til din opgave med fornyet motivation, fokus og energi.

 

6. Aftenmagi
Den gode søvn er afgørende for et godt, sundt og tilfredsstillende liv. Aftenmagi bringer dig i en rolig og behagelig tilstand og hjælper dig med at slippe dagens tanker og begivenheder, så de ikke forstyrrer din vigtige søvn.

“Jeg har ganske enkelt mere overskud, når jeg starter min dag med den lille micro-oase, jeg skaber mig ved at lytte til “morgenmagi” i serien af “Magiske Minutter”. Det hjælper mig til gennem dagen at holde fokus på det, der er vigtigt for mig – nemlig det jeg lover mig selv. Dermed får jeg også mere overskud til at være mere for andre – bl.a. min lille datter på 3.”
Kh Sophie Hovdekorp

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.