Magiske Minutter

Magiske minutter - 6 korte meditationer med forfatter og stresscoach Lisbeth FruensgaardMagiske minutter er små meditationer på 5 -10 minutter hver. Meditationerne er rettet mod specifikke situationer i løbet af dagen og hjælper dig til på ganske kort tid at skabe en optimal tilstand i forhold til en bestemt situation, f.eks. et møde, en præsentation eller en stor arbejdsopgave.

Serien består af i alt 6 små meditationer.

Morgenmagi – En god morgen skaber en god dag. Start dagen med at lytte til morgenmagi og fyld resten af din dag med overskud, glæde og nærvær.

Mødemagi – Energien og effektiviteten i et møde afhænger af energien blandt mødedeltagerne. Du er selv med til at bestemme energien på dit møde. Lyt til Mødemagi før dit møde starter og mød frem fuld af positiv energi. (p.s. det smitter…)

Præstationsmagi – Står du overfor en større præstation – en tale, præsentation, eller måske et foredrag? Undgå at nervøsiteten forstyrrer din præstation. Lyt til præstationsmagi og gå til din opgave med ro og styrke i krop og sind.

Ny energi – Føler du dig træt og tappet for energi? Med ”Ny energi” får du på få magiske minutter fyldt kroppen op med nye friske ressourcer, der giver dig overskud og glæde til resten af din dag.

Koncentration og fokus – Har du svært ved at holde koncentrationen fanget og komme i gang med en vigtig opgave, du har besluttet dig for at løse? Lyt til ”Koncentration og fokus” og gå til din opgave med fornyet motivation, fokus og energi.

Aftenmagi – Den gode søvn er afgørende for et godt, sundt og tilfredsstillende liv. Aftenmagi bringer dig i en rolig og behagelig tilstand og hjælper dig med at slippe dagens tanker og begivenheder, så de ikke forstyrrer din vigtige søvn.

“Da Lisbeth præsenterede meditation og mindfulness for mig, var det med en vis skepsis, at jeg tog imod udfordringen. Men hendes faste overbevisning om, at dette var nøglen til at finde indre ro har gjort, at jeg er kommet så langt, som jeg er i dag. Jeg kan på det varmeste anbefale Lisbeths korte meditationsøvelser, som hun så klogt har valgt at kalde “Magiske Minutter” – for det er lige hvad det er.”
Vibeke A. Bræstrup
Institutionsleder

“Jeg har ganske enkelt mere overskud, når jeg starter min dag med den lille micro-oase, jeg skaber mig ved at lytte til “morgenmagi” i serien af “Magiske Minutter”. Det hjælper mig til gennem dagen at holde fokus på det, der er vigtigt for mig – nemlig det jeg lover mig selv. Dermed får jeg også mere overskud til at være mere for andre – bl.a. min lille datter på 3.”
Kh Sophie Hovdekorp

Skriv dig op i boksen nedenfor og få med det samme adgang til de 6 lydfiler.

(Du tilmelder dig samtidig nyhedsbrevet, der løbende opdaterer dig med nyttig viden og metoder til at forebygge stress og opretholde den gode balance i hverdagen)

 

FÅ EN GRATIS

MEDITATION + GUIDE

til øjeblikkeligt at reducere dit stressniveau

Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering

Er du sygemeldt eller på kanten af en sygemelding?
Gør noget ved det nu.
Få hjælp med det samme her

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.