Miniguide – Sådan laver I en stresspolitik

Miniguide. Sådan laver I en stresspolitik, af stresscoach og forfatter Lisbeth FruensgaardSådan laver I en stresspolitik med 6 enkle trin

Heldigvis kan man på en arbejdsplads gøre meget for at forhindre, at medarbejderne rammes af stress. 

Et effektivt tiltag er udviklingen af en stresspolitik, der indeholder konkrete guidelines til, hvad der skal gøres for, dels at reducere eksisterende stress i virksomheden, men som også klart beskriver, hvordan stress forebygges. 

En stresspolitik forbedrer ikke blot trivslen for den enkelte medarbejder, men vil også øge kreativiteten, produktiviteten og kvaliteten.

Men hvordan udvikler man sådan en politik? 

I denne gratis miniguide kan du læse, hvordan I gennem 6 enkle trin, udvilker en værdifuld stresspolitik, som både hjælper jer med at forebygge stress fremadrettet og afhjælpe den stress, der måtte være lige nu.

Skriv dig op i boksen her nedenfor og glæd dig til at lære meget mere om, hvordan I udvikler en stresspolitik på din arbejdsplads.

(Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, men du kan til hver en tid afmelde igen med et enkelt klik, hvis nyhedsbrevet ikke længere giver dig værdi)

Om Lisbeth Fruensgaard

Lisbeth Fruensgaard har siden 2006 guidet 100-vis af mennesker ud af stress og vist dem vejen til en hverdag med ro, balance og overskud. Hun har undervist en lang række virksomheder i at forebygge og reducere stress, og hendes baggrund som afsætningsøkonom (cand. negot.) og erfaring fra erhvervslivet, giver hende en solid ballast i forhold til også at arbejde med stresshåndtering på det organisatoriske niveau.

Lisbeth er uddannet mindfulnesstræner med specifik fokus på MBSR metoden og har desuden en uddannelse som coach og stresskonsulent. Hun er forfatter til bøgerne “Tag dig nu sammen, skat – bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af alvorlig stress eller angst”, “Det er nu eller aldrig” – få mere tid og overskud til familien“, “Hverdagsglæde – 24 sikre veje til mere glæde i hverdagen”, samt Kuren mod stress – Sådan slipper du stress for altid.

Lisbeth er desuden grundlægger af STRESSMASTER Uddannelsen, som er for dig, der vil lære stresshåndtering videre til andre.

Stresscoach Lisbeth Fruensgaard
FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.