Miniguide: Sådan hjælper du bedst en stressramt

Miniguide, Sådan hjælper du bedst en stressramt, af stresscoach og forfatter Lisbeth FruensgaardEr du

  • Leder/kollega til en stressramt
  • HR ansvarlig 
  • Coach, terapeut eller behandler?

Og mangler du metoder til at gå frem efter, når du arbejder med en stressramt?

Læs i denne gratis miniguide om, hvordan du gennem 4 konkrete trin, hjælper stressramte med at slippe stress og genvinde balance, overskud og energi.

Og modtag, over de næste 14 dage, et e-mail kursus, der går i dybden med teknikkerne til, hvordan du bedst hjælper en stressramt (og også lærer dig, hvad du IKKE skal gøre… )

Kurset er ganske gratis, og du kan naturligvis afmelde dig til hver en tid, hvis det ikke giver dig værdi.

Skriv dig op i boksen her nedenfor og glæd dig til at lære meget mere om, hvordan du hjælper en stressramt med at slippe stress. For altid. 

(Du tilmelder dig samtidig mit nyhedsbrev, men du kan til hver en tid afmelde igen med et enkelt klik, hvis nyhedsbrevet ikke længere giver dig værdi)

Om Lisbeth Fruensgaard

Lisbeth Fruensgaard har siden 2006 guidet 100-vis af mennesker ud af stress og vist dem vejen til en hverdag med ro, balance og overskud.

Hun har undervist en lang række virksomheder i at forebygge og reducere stress, og hendes baggrund som afsætningsøkonom (cand. negot.) og erfaring fra erhvervslivet, giver hende en solid ballast i forhold til også at arbejde med stresshåndtering på det organisatoriske niveau.

Lisbeth er uddannet mindfulnesstræner med specifik fokus på MBSR metoden og har desuden en uddannelse som coach og stresskonsulent.

Hun er forfatter til 5 bøger: “Tag dig nu sammen, skat – bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af alvorlig stress eller angst”, “Det er nu eller aldrig” – få mere tid og overskud til familien“ samt “Hverdagsglæde – 24 sikre veje til mere glæde i hverdagen”, “Kuren mod stress – sådan slipper du stress for altid” og “Med hjertet forrest – Vejen til mere glæde og mening i dit liv”.

Lisbeth er desuden grundlægger af STRESSMASTER Uddannelsen, som er for dig, der vil lære stresshåndtering videre til andre.

Stresscoach og forfatter Lisbeth Fruensgaard
FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.