Naturens magi

Slip stress og find indre fred og fornyet styrke med naturens healende kræfter.

Meditations-serien “Naturens Magi” består af 3 transformerende og energiskabende meditationer, der afhjælper stress og fylder dig med klarhed, lethed og ny energi.

Meditationerne er udarbejdet og indtalt af stressekspert og forfatter Lisbeth Fruensgaard.

Musiker Anders Graae har komponeret et særligt stykke musik, der underbygger stemningen og effekten i hver af meditationerne.

Hver meditation varer ca. 10 minutter – perfekt til en energigivende pause i din dag. Læs om de 3 meditationer her nedenfor og vælg daglig efter det, der kalder mest på dig.

Glæd dig til at lade dig fylde af naturens magiske energi.

De 3 meditationer

Havets energi

Find lethed og ny energi

Giv slip på gamle følelser via havets rensende energi og skift stress, frygt, og anspændthed ud med lethed, glæde og energi. Lad havets uendelig og urgamle visdom åbne døren til din sjæl og vise dig nye veje i dit liv, der fylder dig med livskraft og ny energi.

Jordens energi

Bliv centret og find dyb indre ro

Slip alle forstyrrelser og ubalancer i din hverdag og find ind til en dyb indre fred. Find jordforbindelse og bliv centreret mens du finder helt ind til dit eget autentiske selv, hvor alt er præcis som det skal være.

Solens og lysets energi

Find styrke og personlig power

Lad solens stærke energi guide dig ind til din indre fantastiske styrke. Til alt hvad din krop, din psyke og din sjæl indeholder. Alt det fantastiske, der er dig. Slip alle tanker om ikke at slå til, være god nok eller kunne nok.

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.