Referencer

Workshops, foredrag og forløb

Dejlig energi og professionel kompetence
Vi har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Lisbeth i en årrække. Med en dejlig energi, og med autentisk og professionel kompetence har hun hjulpet os med hele vores proces omkring mental sundhed. 
Hun har bl.a. special designet en modul opbygget træning – og uddannelse i Mental Health og Stress forebyggelse til vores globale team af Site Leaders. Programmet har været en kæmpe succes og givet deltagerne en opdateret viden, samt gode og konkrete værktøjer til brug i den daglige lederrolle – og deres egen personlige energi.”
Michael Vembye, Site Leader SPX Flow, Denmark

Vi har stor glæde af samarbejdet med Lisbeth
”Vi har fornøjelsen af at samarbejde med Lisbeth. Vi har brugt Lisbeth både til forebyggelse og til håndtering af stress i vores organisation. Vi og vores medarbejdere har stor glæde af Lisbeth, og det hun kan. Hun er god til både at være nærværende og gøre det nærværende og skaber lynhurtigt tillid omkring sig, hvilket er afgørende for succes”

Didde Nonbo Kristiansen, HR Director, SPX Flow Technology

Vi har både fået hjælp og læring i organisationen
“Vi har arbejdet sammen med Lisbeth i forbindelse med såvel forebyggende aktiviteter som håndtering af decideret stress i organisationen. Samarbejdet har været både på gruppe og individniveau. Det har givet os et fælles sprog og givet organisationen god læring i forhold til at kunne arbejde proaktivt på området. Lisbeth evner med sin tilgang at skabe tillid og på samme tidspunkt at udfordre os – og man er ikke i tvivl om, at der ligger stor viden og erfaring bagved”.
Tina Lillelund, HR-Manager, AMCOR Flexibles Horsens

Stof til eftertanke
“Et foredrag der har givet stof til eftertanke internt i vores virksomhed. Der var mange positive tilbagemeldinger. Foredraget blev fremført med stor faglighed, og Lisbeth er samtidig en rigtig dygtig foredragsholder, der formidler budskabet sikkert og roligt. Alt i alt en positiv oplevelse, som jeg klart kan anbefale. Tak for et godt foredrag Lisbeth. Du gjorde det rigtigt godt”.
Lars Norman Larsen, NAV konsulent, LOGOS CONSULT A/S

Formidler stoffet med stor entusiasme og indlevelse, og giver deltagerne en masse god energi
“Tak for en inspirerende workshop! Det var en rigtig god og lærerig oplevelse, som har sat mange positive tanker i gang og givet næring til konstruktive snakke om forebyggelse af stress her på kontoret. Du er professionel og formidler stoffet med stor entusiasme og indlevelse, og du giver deltagerne en masse god energi. Særlig godt var de mange eksempler undervejs samt øvelserne, som virkelig gav stof til eftertanke og var en god øjenåbner for os alle. Der var hele tiden en god vekselvirkning mellem teori og øvelser/aktiviteter, der var med til at gøre workshoppen endnu mere inspirerende og intens. Jeg kan varmt anbefale Lisbeth Fruensgaard til andre, der ønsker at skabe trivsel og arbejdsglæde i hverdagen”.

Steffen Storgaard, Sales Director, AarhusKarlshamn Denmark A/S

Troværdig og jordnær formidling med gode værktøjer og tankevækkende input
“Lisbeth Fruensgaard har stået for 3 fyraftensmøder i Hedensted Kommune med temaet “Skab balance mellem arbejde og familieliv”. Det har været spændende og tankevækkende oplæg, hvor Lisbeth omsatte viden til praksis og gav os en række gode værktøjer til at skabe balance og forebygge stress. Lisbeth stillede gode spørgsmål, som fik deltagerne til at tænke med og forholde sig til deres egen situation, både på arbejde og i privatlivet. Lisbeth formidlede budskabet på en troværdig og jordnær måde  – og en medarbejder, som ellers var sikker på, at dette foredrag ikke var noget for ham, måtte dagen efter erkende, at han faktisk havde fået noget med sig hjem, og at han allerede havde brugt noget af det, han havde hørt”.
Hanne Runge Graversen, HR chefkonsulent Hedensted Kommune 

Super faglighed
”Tak for en god workshop, som vi var meget tilfredse med. Det var rigtig godt – du har en super faglighed, og indholdet i workshoppen var meget relevant i forhold til at holde fokus på vores situation. Tak for det, Lisbeth”

Thomas Koch Dustov, Desktop Manager, LEGO System A/S

Brandgodt foredrag
“Brandgodt foredrag her til aften på Kragerup Gods. Det er virkelig skønt at se alle de svære ting i omkring stress pillet fra hinanden og gjort til enkle små tips og tricks, der er anvendelige i dagligdagen. MEGAFEDT…. Endnu en gang tak for de yderst simple værktøjer du delte gavmildt med Lederne i aften.”
Peter Funder, deltager i foredrag for Lederne Vestsjælland

Meget positive tilbagemeldinger fra alle
”Jeg er den type, der mange gange er på vej til næste opgave og derved glemmer at bevare fokus på det, jeg er ved! Altså være tilstede i nuet! Og jeg tænkte at mindfulness kunne være et værdifuldt værktøj, som jeg også gerne ville præsentere for mine medarbejdere. Jeg tog derfor kontakt til Lisbeth, og hun har til fulde leveret det hun skulle. De to teams, som deltog, består af meget forskellige personalegrupper, og der var meget positive tilbagemeldinger fra alle. Jeg vil derfor give Lisbeth de varmeste anbefalinger.”
Carsten Holm, leder af DSB Fremføring

Forstår at formidle på en let tilgængelig og interessant måde
“Tak for et inspirerende og spændende foredrag om stress og stresshåndtering. Du besidder tydeligvis stor faglighed, og forstår at formidle den på en let tilgængelig og interessant måde. Det var rigtig godt at få sat nogle ord og grafer på, hvad stress egentlig er for en størrelse. God idé med veksling mellem ”enetale” og interaktion med deltagerne. Meget brugbart at man indimellem selv skulle reflektere over det, der netop var blevet fortalt”.

Betina Tønnes, Project Coordinator, TC Group International

Vækker deltagernes fulde opmærksomhed med den rette blanding af humor og alvor
“Tak for et rigtig inspirerende foredrag under overskriften: Brug din feminine kraft og skab tid og overskud til det hele liv. Du formåede med den rette blanding af humor og alvor at vække deltagernes fulde opmærksomhed, og det er rigtig godt at du meget hurtigt undervejs fornemmer, hvad vi har brug for og lyst til at gå ind i en dybere dialog omkring. Foredraget har givet os alle stof til eftertanke på den positive måde”.

Helle Lindekilde, HR Business Partner, Accenture

Lisbeth var lige det, vi søgte
“Vi har brugt Lisbeth som oplægsholder i forhold til introduktion og indførsel af mindfulness i børnehaven. Lisbeth havde lavet et intensivt program, hvor vi i løbet af 2 formiddage fik teorien om mindfulness og masser af praktiske øvelser, samt idéer til brug på børnene. Vi tror på, at vi efter kurset er i stand til at indføre mindfulness i institutionen både til børn og voksne. Vi kan varmt anbefale Lisbeth, der med sin rolige og anerkendende facon og store viden om emnet, var lige det, vi søgte.”
Marianne Søndergaard Millnitz, Børnehave Mælkebøtten, Kolding Kommune 

Var nærmest “høje” af inspiration og stof til eftertanke
“Du leverede et fantastisk godt og inspirerende foredrag om stress. Alle deltagere havde
en god aften og var nærmest “høje” af al den inspiration og stof til eftertanke, som du havde givet dem. De havde virkelig fået noget ud af dit foredrag og kunne gå fra foredraget med “blod på tanden” til at komme videre i deres liv. Så tak for en fantastisk aften hvor du virkelig leverede varen og gav os alle inspiration til at forebygge stress og komme videre, og til at lytte til os selv og hinanden.”
Berit Bladt Olesen, Rødekro Bibliotek, Aabenraa Bibliotekerne

Lisbeth var i udpræget grad i øjenhøjde med publikum
”Lisbeth Fruensgaard holdt et vellykket og velbesøgt foredrag om stress på Vejgaard Bibliotek. Hun fortalte levende og lettilgængeligt, gav klare definitioner af, hvad stress er for noget, hvordan det kan måles og hvilke helbredskonsekvenser, stress medfører. Der kom meget jordnære og anvendelige redskaber til bekæmpelse af den personlige stress. Lisbeth var i udpræget grad i øjenhøjde med publikum og formåede at skabe en åben stemning, hvor publikum ikke blot stillede spørgsmål, men også indviede salen i deres egne erfaringer med stress og følgevirkninger”.

Torben Wendelboe og Bjarne Christensen, Vejgaard Bibliotek

Rød tråd fra start til slut
”Foredraget gav masser af god læring. Der var en rød tråd fra start til slut, og man fornemmer klart, at Lisbeth har en høj faglighed om emnet. Lisbeth tog hele tiden udgangspunkt i den personlige hverdag og kom med mange input, der gav anledning til nye overvejelser.”

Willy Haubro Jensen, Leder i børnehaven Jættebo

Jeg kan varmt anbefale Lisbeth til alle, der vil forebygge stress
“Lisbeth Fruensgaard gav os et meget inspirerende indlæg omkring stress og stresshåndtering. Vi fik en større viden blandt andet omkring reaktioner på stress, input til stresspolitik og hvordan man “fanger” problemet i opløbet. Jeg kan derfor varmt anbefale Lisbeth til alle, der vil forebygge stress og skabe en god hverdag med trivsel og arbejdsglæde.”

Handelsbanken, Peter Bech Sørensen, Filialdirektør

Jeg ved nu, at jeg skal omdefinere min drejebog og sætte mig konkrete mål på den personlige front
”Det var supergodt, dét du leverede – på en kompetent og meget tiltalende måde! Der var meget i det, du sagde, jeg personligt kan bruge, fordi jeg har været inde i en fase med overtravlhed på jobbet samtidig med ombygning hjemme. Specielt det sidste har været dråben, der har givet en del stress-symptomer, som jeg er ved at tage alvorligt. Jeg ved nu, at jeg skal omdefinere min drejebog og sætte mig konkrete mål på den personlige front. Jeg elsker at hjælpe kolleger, kunder (og mig selv) godt på vej – på basis af viden, erfaringer, gensidig inspiration og udveksling af positive energier og idéer – og det har du også bidraget med. TAK FOR DET!”

Medarbejder i Handelsbanken

Tak for en god og inspirerende aften
”Lisbeth Fruensgaard holdt et spændende foredrag om stress og stresshåndtering her i centret. Vi hørte om, hvad der forårsager stress, og hvad vi kan gøre for at undgå det. Firmatrim vil gerne sige tak for en god og inspirerende aften og ønsker Lisbeth held og lykke i fremtiden.”

Jørn Fabius, Indehaver af FirmaTrim

Dit indlæg ramte os lige i solar plexus.
“Tusind tak for dit inspirerende og indholdsrige foredrag for ROTARY HEDENSTED i aften. Vi ved godt, vi havde givet dig en nærmest umulig opgave! Nemlig: At fortælle om stress m.m. og ikke mindst; hvad gør man ved det? Denne opgave kan du naturligvis sagtens løse, det umulige består i; at vi kun gav dig en time til det! MEN DU KLAREDE OPGAVEN TIL UG – MED “KRYDS OG SLANGE” Du var “på” og fik os engageret 100%. Dit indlæg ramte os lige i solar plexus. Alle kunne med lethed identificere sig med de konkrete eksempler fra en helt almindelig hverdag, du fremførte. På trods af den alt for korte tid, formåede du at gennemgå fænomenet stress, og den sindstilstand man komme i. Og endda mere vigtigt: Du gav, i klart sprog, nogle direkte retningslinjer til, hvordan vi alle kan gøre noget ved det, i den situation vi befinder os i hver især i dagligdagen. Uden noget hokus pokus, men klar tale. Du dokumenterede endda, hvordan vi reagerer, ved en lille øvelse. Rigtig mange af os fik bare så meget lyst til “mere”. Du har meget mere at give på dit felt, som du tydeligvis behersker. Endnu en gang tak for en dejlig aften”.

Med venlig hilsen ROTARY – HEDENSTED Jørn Alsted

Med Lisbeth Fruensgaard som inspirerende indlægsholder, blev aftenen en både interessant og nærværende oplevelse
Det der ligger før os, og det der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os”. Dette citat fra Oliver Wendell Holmes, kunne passende være konklusionen på en spændende aften, omhandlende temaet: Stress og hvordan man kommer i mental topform. Med Lisbeth Fruensgaard som inspirerende indlægsholder, blev aftenen en både interessant og nærværende oplevelse. Nogle havde måske forventet et foredrag med klicheer, sekundære og overfladiske teknikker, der kun for en kort stund kan hjælpe mennesker ud af problemer som f.eks. stress. Men her blev der virkelig gået i dybden  Med inspiration fra bl.a. ”7 gode vaner” af Steven Covey, fortalte Lisbeth om årsager til stress, signalerne man skal være opmærksom på, personlige livsmanuskripter og værdier, de 10 bud, den kognitive cirkel, tankens kraft og meget mere. Udover at berige os om ovenstående processer og begreber, var det også positivt med praktiske indslag og lidt gruppearbejde. Vi takker for en meget spændende og lærerig aften”.
Michael Averhoff, Adm, Direktør Averhoff A/S

Herligt at møde på arbejde
“Tusind tak for en god dag herfra. Herligt at møde på arbejde mandag efter sådan en weekend. Samtlige medarbejder er kommet med positive tilbage meldinger. Og vi øver os alle på at blive endnu mere optimistiske på fremtiden med bevidstheden om, at vi kan tage nogle personlige valg”.

Britta  Troelsen, Leder, Søndermarkens Børnehave

En rigtig god eftermiddag
“Tak for et både inspirerende og lærerigt foredrag i dag. Vi havde en rigtig god eftermiddag, synes vi, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores kollegaer. Dejligt at starte skoleåret på en sådan måde.”
Anne Hjølund Hoffmann, Underviser Horsens HF & VUC

Stor entusiasme
Vores arbejdsplads har været inde i en turbulent tid med nye it-systemer og andre forandringer, og det har krævet en hel del af alle medarbejderne. Derfor blev Lisbeth Fruensgaard engageret til at fortælle om, hvordan vi bevarer overblikket og arbejdsglæden i en turbulent hverdag som vores. Det var med stor entusiasme at Lisbeth fortalte, og hun gav mange gode råd, som har hjulpet os i hverdagen. Vi har haft et rigtigt godt forløb med Lisbeth, og kan varmt anbefalede hende til andre.
Alex Pedersen, Adm. Direktør Jyske Medier

Bidrog til at gøre vores årlige personaledag til en dag, hvor vi kunne have fokus på os selv
Tak for et rigtig fint foredrag. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger, og syntes også at jeg selv fik meget med. Dejligt du bidrog til at gøre vores årlige personaledag til en dag, hvor vi kunne have fokus på os selv og gå hjem med inspiration til at arbejde videre med ændring af de ting, der stresser i hverdagen. Personligt gik det op for mig, at også manglende eller for få udfordringer kan give stress. Det havde jeg ikke lige tænkt på før. Jeg kan bestemt videregive en anbefaling af dit foredrag.
Connie Tøndering, CKHM, Region Syddanmark

Formidler sit budskab, så alle kan forstå det
“Vi har haft fornøjelsen af at have Lisbeth Fruensgaard med som foredragsholder på vores inspirationsdage omkring Ferieophold og oplevelser som personalepleje i 2013. Lisbeth har et spændende budskab, som vi er helt enige i. Mindre stress – Mere nærvær – Bedre resultater. Lisbeth forstår at formidle sit budskab på en måde, så alle kan forstå det, og hun benytter nogle værktøjer gennem sit foredrag, der kan bruges af den enkelte efterfølgende. Jeg kan varmt anbefale Lisbeth Fruensgaard som foredragsholder, når det drejer sig om at skabe trivsel i arbejdslivet og privatlivet”.
Bernt Lassen – Partner i Medarbejderferie

Kurser

Min evne til at håndtere stress er klart bedre nu
“Kurset har givet mig en øget bevidsthed om stresssignaler samt anvendelige metoder til forebyggelse, og min evne til at håndtere stress er klart bedre nu end før kurset. Jeg er meget mere opmærksom på både mine egne og andres stresssignaler samt på forebyggelse af stress. Lisbeth er god til at fange aktuelle emner og koble dem med teori, og hun er især god til at motivere kursusdeltagerne til egen handling

Merete Höek, Leder på Fertin Pharma A/S, deltager på kurset “Det stressfrie mindset”

Meget indlevende og god til at komme med eksempler undervejs
“Kurset har givet mig værktøjer til at tackle svære situationer anderledes og undgå stress. Som kursusleder er Lisbeth meget indlevende, og hun er især god til at komme med eksempler undervejs”

Joan, medarbejder på Fertin Pharma A/S, deltager på kurset “Det stressfrie Mindset”

En meget nærværende kursusleder
“Kurset har skabt bevidsthed om, hvilke mekanismer, der påvirker negativt og positivt i forhold til stress, og jeg har fået gode input til redskaber, jeg selv kan bruge her og nu. Lisbeth er en god kommunikator og en inspirerende og meget nærværende kursusleder”

Merete Ravens, Fertin Pharma A/S, deltager på kurset “Det stressfrie mindset”

Får mig til at reflektere mere over mine valg og reaktioner
“Lisbeth har sat en masse tanker i gang hos mig, som får mig til at reflektere mere over mine valg og reaktioner, og mine arbejdsopgaver tynger mig ikke lige så meget nu, som de gjorde før kurset. Hun er rolig, positiv og anerkendende, og man bliver som kursist bragt trygt og sikkert gennem forløbet”

Medarbejder på Fertin Pharma A/S, deltager på kurset “Det stressfrie Mindset”

Behagelig, inspirerende og tillidsvækkende
“Min evne til at håndtere stress er meget bedre nu end før kurset. Nu ved jeg konkret, hvad jeg skal være opmærksom på, og hvad jeg skal gøre og ikke gøre. Som kursusleder er Lisbeth behagelig, inspirerende og tillidsvækkende, og hun er især god til at vise, hvad de forskellige begreber betyder ved at omsætte dem til konkrete eksempler, som er nemme at forstå og forholde sig til – og nemme at huske”

Lars Bo Larsen, Underviser, Tietgenskolen, deltager på kurset “Det stressfrie mindset”

Jeg vil virkelig anbefale andre at følge dette kursus
“Kurset har givet mig stor bevidsthed om, hvilken indflydelse jeg selv har på stress. Min evne til at håndtere stress nu i forhold til før kurset er meget bedre, og jeg vil virkelig anbefale alle andre, som er interesserede i at få effektive og brugbare metoder til at håndtere stress, at følge dette kursus”

Lone Wallin, Underviser Tietgenskolen, deltager på kurset “Det stressfrie mindset”

Indlevelse og plads til refleksion
“Som kursusleder er Lisbeth utrolig sympatisk og behagelig og god til at skabe tillid, hvilket får en til at føle sig godt tilpas. Hun er professionel og formidler stoffet med stor indlevelse og på en måde, der giver plads til refleksion.”
Hanne Bonde, Deltager på kurset “Det stressfrie mindset”

Der er helt klart grundlæggende tanker og handlinger, der er blevet forandret i mig
“Rigtig godt og inspirerende kursus. Jeg er gået derfra hver gang i en rigtig god stemning med lyst til at arbejdere videre med mig selv og bruge de mange værktøjer. Der er helt klart grundlæggende tanker og handlinger, der er blevet forandret i mig, og kurset har givet mig en stor lyst til at arbejde videre på at få endnu mere glæde og positivitet ind i hverdagen”

Lone Søgaard Jeppesen, Afdelingsdirektør Middelfart Sparekasse, Deltager på kurset “Hverdagsglæde”

Dette kursus har virkelig gjort en forskel for mig
“Kurset har givet mig ro og mod til at lede med hjerte og nærvær, hvilket nu giver rigtig meget mening. Det at lede handler ikke kun om strategi og ressourcer. Det skal være helstøbt. Kurset har gjort mig mere bevidst om mine sanser, og om vigtigheden af at mærke efter og skabe rum til refleksion. Og så har jeg fået stor lyst til og mod på at gøre noget ved mindfulness. I forhold til andre kurser, har dette kursus virkelig gjort en forskel for mig, og fået mig til at tro mere på mit lederskab. Jeg har fået noget meget brugbart at arbejde med, og jeg har fået sat mange tanker i gang. Som kursusleder har Lisbeth et stort overblik og styr på tingene. Hun er meget anerkende og en super performer. Hun er især god til at mærke og fornemme, hvad der foregår blandt kursisterne. Imponerende at være en del af!
Dorte Svane Peschardt
Souschef & UU-vejleder Kolding Realskole, Deltager på kurset “Bliv en helstøbt leder”

Rigtig mange gode råd og værktøjer
“Kurset har givet mig rigtig mange gode råd og værktøjer, som har gjort mig bedre til at håndtere mine medarbejdere på en god og værdifuld måde. Lisbeth er en super kursusleder, som især er god til at overføre energi til sine kursister”
Walter Zacharias, Indehaver af Låsesmeden Vejle, Deltager på kurset “Bliv en helstøbt leder”

Jordnær og menneskelig undervisning
“Kurset “Bliv en helstøbt leder” har givet mig et større indblik i mig selv og gjort mig bedre til at bevare overblikket, handle proaktivt og være nærværende i hverdagen. Jeg er blevet opmærksom på, hvor meget min egen tilstand smitter af på mine medarbejdere, og har fået et større fokus på min egen balance og energi. Som kursusleder er Lisbeth motiverende, nærværende og autentisk. Jeg kan især godt lide, at hun ikke er bange for at bruge eksempler, hvor hun – trods sin store viden og teoretiske indsigt  – selv “falder igennem”, og gør det modsatte af, hvad der ville have været “det rigtige” at gøre. Det illustrerer pointerne på en god måde, og gør undervisningen menneskelig og jordnær.”
Annemette Jeppesen, Afdelingsdirektør Middelfart Sparekasse, Deltager på kurset “Bliv en helstøbt leder”

Meget værdifuldt med øvelser til uddelegering og til at sige NEJ på en god måde
“Kurset har givet mig en større bevidsthed om mine stærke og svage sider, og jeg har fået et øget fokus på, hvad jeg som leder kan byde ind med i overfor andre. Det har især været værdifuldt for mig at lære øvelser, der giver ro, og at få teknikker til at uddelegere og sige nej på en god måde”.
Benny Lund, Deltager på lederkurset “Bliv en helstøbt leder”

Jeg er nu langt bedre til at prioritere de ting, der betyder mest
Jeg tilmeldte mig kurset, fordi jeg havde brug for en anderledes tilgang til at håndtere arbejdsliv/privatliv samt til at imødekomme travle arbejdsdage. Efter at have deltaget på kurset, har jeg fået værktøjer, jeg kan trække på i forskellige situationer – både på arbejde og privat. Jeg er blevet bedre til at være nærværende og lang bedre til at prioritere de ting, der betyder mest. Lisbeth er en meget kompetent og engageret kursusleder, der især er god til til lytte og forklare til en “broget” forsamling, så alle er med.
Klaus T. Møller, Byggeleder, Deltager på kurset “Bliv en helstøbt leder”

Virkelig spændende og nærværende kursus
Jeg har lært rigtig meget om ledelse, og, ikke mindst, om vigtigheden i at være sig selv og stå ved sine værdier som leder. Det har været et virkelig spændende og meget nærværende kursus.”
Chris Hermansen, Salgsleder, Jyske Medier, Deltager på “Bliv en helstøbt leder”

Har sat en masse tanker i gang
“Kurset har sat en masse tanker i gang om, hvad der ligger til grund for, at jeg føler mig stresset og presset, og det vigtigste jeg tager med fra kurset er følelsen af at kunne ændre på det, der gør mig stresset. Som kursusleder er Lisbeth dygtig til at formidle på en roligt og forståelig måde”

Malene Stockmarr, Deltager på kurset “Mindpower”

En berigende oplevelse
“Det har været en utrolig behagelig og berigende oplevelse af være med på dit kursus. Jeg har fået nye værktøjer til at arbejde videre med samt gode øvelser og inspiration til at hente endnu mere information fra din verden”

Henrik, Deltager på kurset “Mindpower”

Kanondygtig til at forklare, så alle forstår
“Lisbeth er kanondygtig til at forklare så alle forstår. Min evne til at være nærværende og skabe den forandring jeg ønsker i mit liv er meget bedre nu, end da jeg startede på kurset”
Ulla Sørensen, Deltager på kurset “Mindpower”

Jeg har taget meditationen til mig som daglig most. TAK
“Jeg tilmeldte mig kurset, fordi jeg syntes at stå i stampe i mit liv, og havde brug for nogle redskaber til at komme videre. Efter at have deltaget har jeg fået ny energi, og overskud til at være nysgerrig på at lære mere. Jeg ser lysere på livet, og oplever også at omgivelserne giver positivt tilbage. Jeg har taget meditationen til mig som daglig most og blevet mere bevidst om min tankevirksomhed. TAK. Jeg har især været glad for din rolige og meget troværdige måde at formidle mindfulness på. Du er utrolig behagelig og formidler dit stof med stor fylde, og du er god til at opfange vores spørgsmål, og svare herpå i øjenhøjde og med fuld intensitet. Jeg har allerede anbefalet kurset med stor begejstring til både familie, venner og kolleger.”
Jette Ballegaard, Deltager på Intensivt Mindfulness kursus

Jeg er blevet meget bevidst om, hvor mine tanker er
Jeg tilmeldte mig kurset, fordi jeg ønskede at komme i balance og opnå indre ro og få redskaber til at få styr på mine tanker. Kurset har gjort mig meget opmærksom på mine tanker, og hvor stor betydning de har. Jeg er blevet meget bevidst om, hvor mine tanker er, og det var lidt af en øjenåbner at opdage, at mine tanker var så meget i fortiden. Nu øver jeg mig i at være til stede i nuet. Jeg er ved at lave nye store motorveje, og det føles dejligt. Som kursusleder er Lisbeth meget kompetent og god til at inddrage alle deltagerne, og jeg kan varmt anbefale kurset til alle, der ønsker ro og tilstedeværelse i nuet.
Berit Halkjær, Deltager på Intensivt Mindfulness kursus

Gode værktøjer til at få ro i “maskinrummet” samt større accept af kollegers forskelligheder
“Efter at have deltaget på kurset, har jeg fået større forståelse for egne reaktionsmønstre, større indsigt i værktøjer til at få ro i ”maskinrummet” samt en god fornemmelse for samspil mellem krop og sjæl. Derudover har kurset har sat mange positive forandringer i gang som f.eks accept af mine kollegers forskelligheder samt værktøjer til at skærme mig selv fra dem, der dræner mig , større tålmodighed i situationer, som jeg tidligere ”foruddiskonterede” og bevidsthed om ikke at fortabe sig i ”hvis bare” og ”hvad nu hvis”…. Nærheden og skiftet mellem praktiske øvelser og teori (som aldrig blev for ”langhåret”) har især været godt på dette kursus. Som kursusleder er Lisbeth inspirerende, lydhør og nærværende og  især god til at få alle til at føle sig trygge og ærlige.”
Mona Sandfeld, Deltager på Intensivt Mindfulness kursus

Stresshåndtering

Tak for nogle super gode møder og snakke, det har givet mig livet tilbage
“Mit møde med Lisbeth har gjort, at jeg i dag har fået styr på mit liv. Jeg tør se mig selv i øjnene, og forløbet har været et positiv vendepunkt i mit liv. Den stress, jeg havde fået opbygget, var både arbejdsmæssig og privat, og det Lisbeth hjalp mig med var, at få mig til at turde være mig selv, få mig til at kigge indad og virkelig  føle, at jeg var til for mig selv. Hun fik mig til at se mig selv i det,  jeg gør i det daglige, i stedet for hele tiden kun at have fokus alle andre omkring mig. Tak for nogle super gode møder og snakke, det har givet mig livet tilbage”
Ulrik Folkmann, Driftschef

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg begyndte hos Lisbeth
“Det har været afgørende for mig at få professionel hjælp til at komme af med min stress. Derfor er jeg dybt taknemlig for, at jeg begyndte på et forløb hos Lisbeth. Hun har med største dygtighed guidet mig frem til accept af min situation og hjulpet mig med at skabe nye vaner, der holder stressen sikkert på afstand i hverdagen. Især Lisbeths introduktion af  mindfulness har haft stor betydning for, at jeg er kommet så langt, som jeg er i dag. Jeg giver Lisbeth mine bedste anbefalinger, og er ikke i tvivl om hvor jeg i fremtiden skal henvende mig, hvis jeg kommer ud af kurs igen.”

Vibeke A. Bræstrup, Institutionsleder

Meget tillidsvækkende med en professionel tilgang
Den erfaring og det kendskab Lisbeth har til stress og symptomerne herpå gjorde at hun med det samme forstod min situation. Det betød i første omgang flere aha-oplevelser for mig, hvor Lisbeth kunne berette om hvilke ting der kunne føre til stress. Det gjorde mig klart mere modtagelig og åben for de tiltag og øvelser som Lisbeth introducerede for mig i forløbet. Omkring prioritering af min tid i forhold til mig selv, familie og arbejde var Lisbeth god til at anskueliggøre for mig vigtigheden af den rette prioritering, ikke mindst for at det kunne stemme overens med min værdier. Lisbeth er meget tillidsvækkende, og har samtidigt en professionel tilgang til området omkring stresshåndtering. Jeg vil helt klart anbefale Lisbeth til dem som måtte få behov for stresshåndtering eller områder som kunne være relateret hertil”
Mikkel. Salgsdirektør/Partner

Jeg har følt mig meget tryg
”Jeg har følt mig meget tryg i forløbet. Da jeg mødte op med adskillige stresssymptomer,  fik jeg hurtigt følelsen af, at det kunne der gøres noget ved. Lisbeth var hurtig sporet ind på, hvor der skulle sættes ind i mit tilfælde. Jeg havde følelsen af, jeg selv bestemte tempoet. Lisbeth fyldte kun de emner på, hun følte, jeg kunne rumme – så når jeg gik derfra, havde jeg i høj grad gnisten til arbejde videre med emnerne. Jeg fik en rigtig god feedback fra Lisbeth, og jeg mener, at det er rigtig godt at tale med en ”fremmed”, som ikke er påvirket af følelser og forventninger om adfærd. Forløbet har været yderst professionelt, og jeg vil ikke betænke mig et sekund på at henvende mig til Lisbeth, hvis jeg igen får brug for nogle af de ydelser, hun tilbyder.
Lene Poulsen, HR Chef

Kærlig opbakning til at komme på rette spor
“Allerede ved første møde hos Lisbeth fik jeg en god fornemmelse af, at jeg var i trygge hænder. Lisbeth gav mig en masse værktøjer, læsestof og, ikke mindst, kærlig opbakning til at komme på rette spor. I dag er jeg frisk og fuld af glæde og livsmod,  og med et langt mere positivt livssyn end jeg nogensinde har haft”.
Jes Bøgelund

Utrolig tillidsvækkende
”Jeg har været meget glad for forløbet hos Lisbeth og bruger i dag aktivt de redskaber, hun har givet mig til at holde mig fri for stress. Som person er Lisbeth utrolig tillidsvækkende, og man føler sig godt tilpas i hendes selskab. Dette er vigtigt, da tillid og fortrolighed er hjørnestene i opnåelsen af det ønskede resultat.”
Anders, Application manager

Forandret mit liv til igen at være positivt og fyldt med utrolig meget glæde
“Da jeg mødte Lisbeth første gang, var mit liv gået i stå. Jeg brugte alt for meget tid på negative tanker og synes min hverdag så lidt sort ud. Lisbeth fik mig hurtigt til at føle mig i trygge hænder, og det var derfor utroligt nemt at åbne op for mine problemer. Hun har hjulpet mig til at finde ud af, hvilke værdier jeg sætter højt i mit liv, og hun har udfordret mig, således at jeg har fået rykket rigtigt mange grænser. Det er jeg Lisbeth evigt taknemmelig for, og jeg kan på det kraftigste anbefale andre til blive coachet af hende. Hun har forandret mit liv til igen at være positivt og fyldt med utrolig meget glæde”.
Marianne Sørensen

Coaching

Jeg er Lisbeth dybt taknemmelig for den forandring, der er sket i mit liv
“Jeg kontaktede Lisbeth på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg var kørt sur i min tilværelse, både på arbejde og hjemme, og jeg viste ikke hvor jeg skulle tage fat for at gøre noget ved min situation. Lisbeth hjalp mig med at få analyseret min hverdag og gav mig nogle rigtig gode redskaber til at genvinde glæden i mit liv. Hun fik mig til at åbne øjnene for, hvor vigtigt det er at leve efter mine egne værdier, og have gode drømme for fremtiden. Jeg er Lisbeth dybt taknemmelig for den forandring der er sket i mit liv, og kan anbefale enhver at blive coachet af Lisbeth”

Bettina

Konstruktiv, målrettet og indlevende
”Mit udbytte af Lisbeths coaching har været super godt. Har fået klarlagt mine værdier, fundet mod og redskaber til at bevare samt integrere mine vigtigste værdier i min hverdag. Har fundet et karrieremål, samt måder at nå det. Lisbeth er en utrolig konstruktiv, målrettet og indlevende coach, som har en unik evne til at stille spørgsmål, der rammer plet og skaber fremdrift. Hun har en rolig og afbalanceret udstråling, og arbejder i det hele taget på en måde, så man føler sig støttet, motiveret, tryg og taget seriøst”.

Christina Pedersen

Med Lisbeths kompetente coaching og mentoring kom jeg i flot mål
“Jeg havde taget beslutningen om at gøre noget ved min “mellemtilfredse situation”, og forsøge at få et job, som jeg virkelig ønskede, og som gjorde mig glad hver dag. For at speede jobsøgningsprocessen op holde fokus opsøgte jeg Lisbeth. Og med Lisbeths kompetente coaching og mentoring kom jeg i flot mål. Jeg har i dag et drømmejob i en branche, som har stor succes. Jeg bliver respekteret i alle sammenhænge og har særdeles gode arbejdsforhold. Jeg er meget stolt og meget glad.”

Carsten

STRESSMASTER UDDANNELSEN – find referencer her

Udvalg af samarbejdspartnere

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.