Stressmaster Business

Gør karriere som stresscoach, Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard
Drømmer du om at få en karriere som Stressmaster?

Kunne du tænke dig at leve af at hjælpe andre af med stress?

Og drømmer du om at skabe en sund og bæredygtig virksomhed med stabilt økonomisk overskud samt overskud til både dig selv og din familie?

Så læs med her.

Velkommen til Stressmaster Business

Stressmaster Business er for dig, der ønsker at skabe en sund og bæredygtig forretning som Stressmaster eller noget lignende.

Du er formentlig uddannet på Stressmaster Uddannelsen. Men det kan også være, at du har en anden baggrund for at arbejde med stresshåndtering – f.eks. stresskonsulent, psykolog eller en anden stresscoaching uddannelse, eller at du er i gang med at tage en.

De fleste stresscoachinguddannelser har ikke forretningsdelen med. Den får du her.

Teknikkerne til at opbygge og udvikle en sund forretning er de samme, uanset hvilken uddannelse, du har bag dig.

Måske er du helt nystartet (eller slet ikke startet endnu). Måske har du været i gang i nogle år, men ikke oplevet den vækst, du drømmer om.

Du har viljen til at udføre de handlinger, der skal til for at skabe en solid forretning med konstant vækst og udvikling.

Du er indstillet på, at en forretning bygges op over tid, og det betyder noget for dig, at din business ikke kommer til at tage alt din energi. Der skal være plads til både nydelsesfulde stunder med din familie og tid til dig selv også.

Lidt om tankerne bag Stressmaster Business

Stressmaster Business er ikke nogen mirakel kur. Jeg lover dig ikke eksplosiv vækst på 3 måneder eller garanti for, at pengene inden længe vil vælte ind på din konto. Det gør jeg ikke, fordi det – i min optik – ikke har noget med virkeligheden at gøre.

Havde du spurgt mig for bare 5 år siden, ville jeg formentlig ikke have været enig. Men i dag ved jeg, at langsom og stabil vækst, hvor du hele tiden har hjertet og sjælen med, fører til det, som jeg vil betegne som en succesfuld forretning.

For succes handler ikke kun om økonomi. For mig at se, handler succes om bæredygtighed, forstået på den måde, at der skal være plads til det hele liv.

Balance er i min verden lig med succes. For nok skal vi tjene penge og gøre vores forretning til en god økonomisk levevej. Det er utroligt vigtigt. Men lige så vigtig er det at bevare det gode ægteskab og den velfungerende familie samt din egen sundhed og gode balance.

Faktisk kan du slet ikke hjælpe andre mennesker med stress, hvis du ikke selv er i fuld balance. Du – og din egen tilstand – er det vigtigste aktiv i din forretning.

Jeg har gennem mine 12 år som selvstændig oplevet så mange af mine kolleger blive skilt – eller selv gå ned med stress. Men INGEN forretning er værd at miste hverken familien eller det gode helbred for. Det er simpelthen ikke det værd.

Jeg har selv i dag, hvad jeg vil kalde et helstøbt liv. Jeg elsker, det jeg laver, jeg har alt den frihed, jeg ønsker, jeg har stort økonomisk overskud og mulighed for at indfri mange drømme og ønsker. Men jeg har taget MANGE omveje undervejs.

Jeg har skabt Stressmaster Business, for at du ikke skal ud på de samme omveje, som jeg har været på. I stedet vil jeg med forløbet vise dig, hvordan du tager genvejene. Det er nemlig langt sjovere at tage genveje end omveje.

Hvis der er noget, jeg har lært i mine 11 år som selvstændig...

Stå ved dig selv

Jeg har siden min start som selvstændig tilbage i 2006 været på et hav af ”business booster” forløb. ”Boost din business på 3 måneder”– kurser, ”Tænk dig rig” – kurser og ”Skriv det og det i dine emails til potentielle kunder og oplev et enormt kundeflow” – kurser.

Måske kan du genkende de 3 kategorier?

Der har ikke som sådan været noget i vejen med kurserne.
De virkede sjovt nok bare ikke lige for mig.
Den lovede effekt udeblev hver gang!

Alligevel blev jeg ved med at købe kurser, hvor jeg lod andre fortælle mig, hvad jeg skulle gøre, sige, skrive, have i min garderobe, i mit hus, i min have, på min hjemmeside – you name it. Listen var lang.

Jeg har virkelig gjort de mærkeligste ting for at skabe vækst i min forretning. I dag kan jeg heldigvis trække på smilebåndet over det.

Undervejs glemte jeg stille og roligt mere og mere, hvem jeg selv var, og hvad jeg stod for, og hvad jeg i virkeligheden kunne lide og ikke lide.

Og hvis der er en ting, der kan få en business til at gå i helt den forkerte retning, så er det, når du glemmer, hvem du selv er, hvad DU lide, og hvordan DIN stemme lyder.

Stresscoach Lisbeth Fruensgaard
Stresscoach Lisbeth Fruensgaard
Vedholdenhed

Den anden ting, jeg har lært er, at vedholdenhed i forhold til salg og marketing er fuldstændig afgørende for din succes. Du kan ikke nøjes med at tænke positivt og arbejde med din energi, du skal også handle og gentage mange af de samme handlinger. Uge for uge, måned for måned, år for år.

Hvis du ikke er indstillet på det, skal du ikke starte som selvstændig.

Jeg har oprindelig en afsætningsøkonomisk uddannelse (cand.negot.) fra Odense Universitet. Jeg er altså trænet – på højt niveau – i, hvad der får kunder til at købe og ikke får dem til at købe.

Jeg har sågar forsket i området i nogle år, hvor jeg var ansat som forsker på Århus Universitet.

Men alt denne viden forkastede jeg, da jeg startede som selvstændig. I stedet kastede jeg mig over alle de nye kurser, som lovede guld og grønne skove.

I dag ved jeg, at det er de gængse markedsføringsteknikker, der giver resultat. Dem som jeg lærte på Universitet for mange år siden, og som jeg kunne have brugt lige fra starten af min tid som selvstændig.

Hvis jeg altså havde været klog nok til at gøre det…

Sådan foregår forløbet

Stressmaster Business forløbet består af 2 live moduler, en fælles teleklasse, 2 personlige mentorsessioner samt et afsluttende Q&A call. Du har under hele forløbets varighed adgang til et lukket onlineforum, hvor du kan finde alt materiale og spare med både mig og dine medkursister. Læs mere om indholdet i fanerne herunder.

Dag 1: Hvad skal være essensen i din forretning?

I dette modul arbejder vi den første dag med at komme helt ind til essensen af din forretning.
Du får via forskellige øvelser skabt klarhed over, hvad der skal gøre din forretning unik, og hvad der skal til for, at den harmonerer med lige præcis den, du er.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

 • Hvordan du lærer at lytte til og lade dig guide af din indre stemme
 • Hvilke værdier der skal være bærende i din forretning
 • Hvordan du sikrer din egen personlige balance
 • Dit USP – din unikke position i markedet og dine unikke kompetencer
 • Din genizone – der hvor kun du kan være
 • Din kernekunde – hvem vil du allerhelst arbejde med
 • Gennemgang af forskellige forretningsmodeller (enkeltmandsvirksomhed, aps, etc.)

Dag 2: Hvordan får du dine potentielle kunder i tale?

Denne dag stiller vi skarpt på, hvad du skal gøre for at nå ud til dine potentielle kunder
– og hvad du gør for at få potentielle kunder til at være rigtige kunder i din business.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med:

 • Hvilke slags produkter du vil tilbyde
 • Gennemgang af forskellige produkttyper (1:1, onlineforløb, kurser, workshops, foredrag etc.)
 • Hvordan du synliggør dig selv
 • Gennemgang af forskellige veje til synlighed (nyhedsbrev, facebook, linkedin, webinarer, etc.) samt fordele og ulemper ved hver af dem
 • 3 store fejl mange begår – og hvordan du undgår dem
 • Markedsførings-strategier (niche, follower, first mover etc.)
 • Hvad skal du som minimum have for at starte din forretning, og hvordan kommer du i gang
 • Vækst og udvikling i et Business in Balance perspektiv

Denne session foregår over telefon. I en fuld time sætter vi fokus på præcis din forretning i forhold til, hvad du har lært på modul 1. Inden sessionen slutter fastsætter vi dine personlige mål inden vi ses igen til modul 2.

I denne fælles teleklasse lærer du, hvordan du håndterer den modstand og de nedture, der måske opstår undervejs, når du skal udvikle din forretning. Du lærer, hvordan du tankemæssigt går “op”, når du har mest lyst til at gå “ned”, og hvordan du holder dig til genvejene fremfor alle de omveje, vi så nemt kan komme til at skabe for os selv.

Vi kommer også til at snakke om, hvordan du bevarer roen i perioder, hvor der ingenting sker i din forretning – og hvordan du sikrer din egen balance (også når det ikke går, som du ønsker), og  står ved dig selv på dage, hvor du er i tvivl, og andre stemmer lokker.

Kend din branche

Det er vigtig, at du kender den branche, du kommer til at være en del af. Derfor lærer du på modul 2, hvad der gør stresshåndteringsområdet specielt, og hvad du skal være særligt opmærksom på i netop denne branche.

Du lærer, hvad du skal gøre – og hvilke fejl, du for alt i verden skal undgå, hvis du vil have succes med din forretning.

Workshop

På modul 2 kommer du også til at præsentere, hvor langt du er nået i processen med at bygge din forretning op, og hvad dit næste trin er. Du får dernæst tid til at fordybe dig i en arbejdsworkshop, hvor du kan skrive tekst til din hjemmeside eller lave dit første produkt helt klar til salg.

Du har min sparring til rådighed hele dagen.

Sidst på dagen præsenterer du dit arbejde og modtager konstruktiv og værdifuld feedback fra både mig og resten af holdet.

Inden dagen slutter, fastlægger du dit næste trin.

Vi sætter igen fuld fokus på din forretning med en times personlig mentoring over telefonen. Vi tager udgangpunkt i, hvor langt du er nået, og vi fastsætter sammen hvilke mål, du skal nå, inden vores afsluttende fælles Q&A call.

Forløbet afsluttes med et Q&A call, hvor du kan få svar på alle de spørgsmål, der måtte være opstået, siden vores sidste modul og den sidste personlige sparringssession. Callet varer 1 ½ time.

Det praktiske

Live moduler

De to live moduler foregår i skønne rammer lige udenfor Vejle på Hotel Haraldskær. Her er ro og fred til at fordybe sig og smuk natur, der stimulerer intuition og kreativitet.

Det er muligt at overnatte på stedet til særpris, når du deltager på Stressmaster Business.

Datoer for næste hold

Modul 1:
3. + 4. april 2019, 8.30 – 16.00
Teleklasse:
2. maj 2019, 10.00 – 12.00
Modul 2:
15. maj 2019, 8.30 – 17.00
Afsluttende Q&A:
6. juni 2019, 10.00 – ca. 11.30

De personlige mentorsessioner finder sted i uge 17 og 22.

Pris og tilmelding

13.997 kr. + moms
Særpris for færdiguddannede Stressmasters: 9.997 kr. + moms.
Prisen inkluderer alt materiale, personlige sessioner samt fuld forplejning på live moduler.
Der er mulighed for at betale forløbet i 3 rater.

Hvis du er interesset i at komme med, så send en mail til lf@lisbethfruensgaard.dk

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.