Business in Balance – hvad siger deltagerne?

Her et par af de mange positive tilbagemeldinger efter et møde:

Gik først i seng kl. 01.30, var helt høj og tænkte meget over alle de gode tilbagemeldinger/input fra jer fantastiske piger – tak for det”.

“Tusind tak for en skøn eftermiddag. Hvor er jeg glad fordi, jeg meldte mig ind”

“Jeg er MEGET taknemmelig for at være en del af dette forløb. TAK Lisbeth fordi du har gjort det muligt…TAK til alle fordi I gør det til noget SÆRLIGT”.

“Mødte fortravlet, stresset og fraværende op til mødet, men gik derfra med ro og glæde i hjertet. Tak for hjælpen til alle”.

Og her en lidt mere uddybende feedback:

 

normal_compressedwebBusiness in Balance har beriget mit liv
“Business in Balance har beriget mit liv, givet mig utallige redskaber til at skabe work/life balance, givet mig energi, udviklet mig som medarbejder, hustru, mor og konsulent, tilligemed at jeg har fået mulighed for at kende og få feedback fra mange dygtige kvinder. Jeg kan kun anbefale andre ikke at gå glip af denne mulighed. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på nogle af de ting, jeg har fået med fra forløbet”.
Mette Antonsen, Adecco A/S

 

Helle Stampe, Business in Balance

Allerede efter første modul mærkede jeg forandringen
Allerede efter det første modul på Business in Balance fik jeg ændret mit fokus, så jeg nu så alle mulighederne i mit liv i stedet for alt det, som ikke fungerede. Det gav mig handlekraft til at sætte små ændringer i gang og dermed muligheden for at forme mit eget liv.  Undervejs i forløbet er jeg blevet meget bedre til at opdage, når min indre automatpilot slår til, og jeg har fået en større bevidsthed om, at jeg selv kan vælge, hvordan min dag skal være. Jeg har altid været rigtig god til at planlægge alt det praktiske i mit privatliv og i mit arbejdsliv –  nu har jeg fundet vejen til også at kunne styre mit mentale liv.

Lisbeth er en fantastisk kvinde/underviser, som ved, hvad hun har med at gøre. Jeg var lidt skeptisk i de første moduler idet jeg selv arbejder med coaching og workshops, men Lisbeths rummelige, rolige og kompetente tilgang til hele processen gjorde min skepsis til skamme og jeg har fået rigtig meget brugbart med, både i forhold til mit arbejde som coach og i forhold til mit liv generelt.

Jeg vil klart anbefale Business in Balance forløbet til alle andre, der længes efter bedre balance i hverdagen.
Helle Stampe, Coach og International Uddannelseskoordinator

 

Astrid Andersen Business in Balance

Jeg har lært, at knokleri ikke behøver at være vejen
Jeg tilmeldte mig Business in Balance Inner Circle forløbet, fordi jeg havde et ønske om at blive en bedre og mere helstøbt leder, samt et ønske om bedre harmoni mellem privat- og arbejdsliv. Undervejs har jeg lært, hvor vigtigt det er at nyde og at huske mig selv. Og jeg har lært at knokleri ikke behøver at være vejen frem til gode resultater. Konkret har metoderne fra forløbet ført til en ny ansættelse, meget bedre uddelligering samt bedre overskud og styr på små projekter. Det vigtigste jeg har fået med fra forløbet er fokus på at nyde. At nyde mig selv, mit liv og de forandringer, jeg skaber. Og så har jeg fået en langt bedre balance mellem det feminine og det maskuline i mit liv. Jeg vil helt klart anbefale dette forløb til andre.

Astrid Andersen, Inderhaver af Astrids

 

normal_meJeg har lært, at det er OK at prioritere MIG
“Hej. Jeg hedder Marianna, jeg er 39 år, er gift med Frank, og vi har sammen 3 skønne børn. Derudover driver min mand og jeg et havecenter 10 km syd for Århus, hvor vi pt. har 8 ansatte. Jeg tilmeldte mig Business in Balance, fordi jeg efter en periode med stress havde brug for at arbejde med nogle ting, og blive fastholdt over en længere periode. Møderne giver mig en fantastisk god energi med hjem – hver gang! Jeg har fået mange gode nye ideer til at holde privatliv og arbejdsliv mere adskilt, og lært at det er OK at prioritere MIG.  Lisbeth er god til at holde fokus, og trække tilbage til dagens tema, og hun skaber en stemning, hvor man hurtigt føler sig tryg i hinandens selskab, så man kan åbne sig op. Der er en fin rød tråd igennem forløbet, og der bliver puttet mere på for hver gang, vi mødes. Jeg vil anbefale Business in Balance til alle, som kunne have lyst til at arbejde med sig selv både privat og professionelt.” Marianna Eskesen, Hobby-Haven ApS

 

normal_heidiJeg har fået udvidet min horisont
“Da jeg først hørte om Business in Balance var jeg lunken. Glansbilleder er der nok af. Menstruation er old news. Business er, som den er. Hold nu kæft, hvor er jeg bare blevet klogere og fået udvidet min horisont. Beriget. Jeg har den største respekt for konceptet. Det er selvudvikling og selvforståelse på højeste plan, i spejlbilledet af kvindelig styrke i forskellige udgaver. Tak fordi, jeg for første gang forstår, hvor meget godt kvinder i fællesskab kan gøre for hinanden.
Heidi Jacobsen, Kyst Camping

 

normal_370523_100002463246029_1674781691_nPerfekt ramme
“Som selvstændig er jeg ofte udfordret i forhold til at bevare balancen mellem arbejdsliv  og fritid/familieliv og, ikke mindst, i forhold til at finde tid til mig selv. Business in Balance sætter fokus på netop dette, og giver mig redskaber til at skabe balance i hverdagen. Jeg synes, Lisbeth har skabt et super godt koncept, der favner bredt.

Lisbeth er som person utrolig lydhør over for sine deltagere – hun skaber en perfekt ramme for vores møder og holder os i fokus. Derudover er hun yderst kompetent og giver meget mere af sig selv end forventet.”
Dorthe Neander, Neander Grafisk design

 

normal_24-01-28Et meget stærkt koncept
“Jeg meldte mig til Business in Balance, fordi jeg havde brug for inspiration til at komme videre med min forretning – en one-woman konsulentvirksomhed, hvor jeg rent faktisk selv er en væsentlig del af produktet/ydelsen. Netop derfor fangede emnerne i “Business in Balance” min opmærksomhed. Lisbeth har udviklet et meget stærkt koncept, hvor hun dels selv deler ud af sin enorme viden og erfaring – dels får deltagerne frem på banen, så alle får mulighed for at give og modtage. På hvert eneste møde får jeg ny inspiration og konkrete værktøjer/øvelser, jeg kan arbejde videre med på egen hånd. Det, der gør Business in Balance til noget helt særligt, er den gensidige fortrolighed, der er opstået blandt deltagerne helt fra starten. Vi skal selvfølgelig selv ville det – men det er helt klart Lisbeth, der skaber den trygge og samtidig udfordrende ramme.”
Jette Larson, Jette Larson Consult

 

normal_imageBusiness in Balance giver mig rigtig meget, og jeg ser frem til hver eneste samling.
Jeg tilmeldte mig Business in Balance, fordi titlen ramte mig midt i hjertet. Alle livets forhold handler i bund og grund om, at der er balance mellem det vi vil, og det vi kan. Som kvindelige ledere har vi en tilbøjelighed til at prioritere andre og opgaverne så meget, at vi glemmer os selv. Efter at have deltaget i Business in Balance har jeg fået bekræftet, at jeg ikke står alene med denne tilbøjelighed.

Forløbet har hjulpet mig til at erkende, at jeg først kan yde optimalt i mit arbejdsliv og privatliv, når jeg husker at værdsætte og afsætte tid til mig selv.

Business in Balance giver mig rigtig meget, og jeg ser frem til hver eneste samling. Det, der gør det til noget helt særligt er, at Lisbeth har valgt at sammensætte gruppen på tværs af erhvervsmæssige baggrunde og livsvilkår. På trods af det, har vi noget meget centralt til fælles, nemlig at vi alle er kvinder, ægtefælle/kæreste og mor. Vi forstår hinanden og kan med lethed genkende følelsen af ikke at slå til.

Lisbeth er utrolig dygtig til at holde fokus på hver enkelt i gruppen. Hun er autentisk og inspirerede og tør vise sin egen sårbarhed. Lisbeth har en unik evne til at stille de gode og refleksive spørgsmål. Det jeg sætter særlig pris på er, at hun altid har fingeren på pulsen, og på fornem vis får gruppens indspark indflettet i dagens tema.

Jeg vil varmt anbefale Business in Balance til andre kvinder, uanset om de er i en lederstilling eller ej. Det at mødes med ligesindede i en gruppe med professionel guiden, er en unik måde at lære sig selv bedre at kende. For mig har det medført, at jeg har taget skridtet fra tanke til handling. Jeg ved, at jeg har et netværk som bakker mig op og opmuntrer mig, når jeg møder modgang på min vej. Jeg har et stort ønske om at gruppen forsætter med at mødes, efter at Lisbeths rolle som coach stopper.

Tak til Lisbeth for hendes mod til at tænke innovativt og til alle de kompetente kvinder, som gør Business in Balance unikt.
Vibeke A. Bræstrup, Institutionsleder i Børnehaven Kolbøtten

 

normal_jeanet_Lehmbeck

Mere opmærksom på “mig-tid
Det, der fik mig til at tilmelde mig Business in Balance, var NAVNET på forløbet – det er bare genialt og gik lige ind. Balance med sig selv er altafgørende. Forløbet har gjort mig mere opmærksom på “mig-tid”, og på det, som ikke er i balance, og som ikke føles godt. Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er at mærke efter og lytte til sig selv og at turde mere. Jeg har også fået et godt indblik i, at det med balance ikke behøver at være så svært – Lisbeth forenkler teorien og gør det hele forståeligt og “optageligt” uden at komme med hurtige “fix-it”-løsninger. Hun er en fantastisk underviser med en god indlevelsesevne.
Den personlige mentorsession gav også rigtig meget.
Jeanet Lembeck, Direktør

 

normal_image

Mere nydelse og mindre stress
Jeg meldte mig til forløbet for at få hjælp til at skabe en bedre balance mellem privat og business. Jeg har gennem lang tid haft stress tæt inde på livet og havde max brug for redskaber til komme videre i min hverdag uden stress. Forandringerne efter at have været med i forløbet er tydelige:

  • Jeg har fået mere ro på i dagligdagen
  • Jeg tar nu kun en ting af gangen.
  • Jeg har fået mere fokus på det positive i dagligdagen.
  • Jeg er bedre til at nyde de forskellige processer både derhjemme og på arbejdet.
  • Jeg har fået mere nydelse og mindre stress i hverdagen
  • Jeg er blevet meget bedere til at få hjerne og hjerte til at arbejde sammen

Lisbeth er super god til at høre og se, hvad det ligger bagved den personlige facade. Hun er også god til at spørge ind til og vende og dreje det der bliver sagt, så man kommer til at tænke dybere over ens egen situation. Med udgangspunkt i den enkelte får hun samlet op og givet god, konstruktiv feedback. Tak for et FANTASTISK Business in Balance forløb.
Susan Mathiesen, Zoneterapeut

 

normal_Marianne_Schjerning_2012Rigtig gode meditationer, der har givet ro og indsigt
Jeg tilmeldte mig Business in Balance forløbet, da jeg arbejder i en “mandeverden” og havde brug for at kunne sparre med andre kvinder omkring min jobsituation. Efter at have deltaget i forløbet, er jeg blevet meget opmærksom på at “være mig selv” og stå ved den jeg er, så jeg ikke øver vold på mig selv, for at være som jeg tror, andre forventer. I sidste uge meldte jeg fra til en workshop, da min krop sagde nej – og jeg havde det rigtig godt med det! Tidligere ville jeg have deltaget, fordi jeg “burde”.

Undervejs i forløbet, har jeg især været glad for meditationerne, der har været rigtig gode og givet ro og indsigt.

Lisbeth er en god underviser med en fantastisk empati og evne til at få mennesker til at føle sig velkommen og værdsat kombineret med et “spark i måsen” og et hint om at passe på sig selv.
Marianne Schjerning, Projektleder

 

normal_foto_tanjaDe spirituelle øvelser og redskaber er det, der har gjort størst indtryk
Jeg tilmeldte mig Business in Balance, fordi jeg havde et ønske om redskaber til netop det, Lisbeth tilbød – et liv og en business i balance. Og jeg var meget bevidst om, at jeg havde brug for at blive holdt i hånden og få sparring i processen.

Jeg er stadig i en spændende læreproces og har endnu ikke integreret alle dele fra kurset i mit liv. Men jeg er blevet langt mere bevidst om betydningen af at arbejde videre med disse livstemaer, og jeg mærker tydeligt, at det bidrager positivt i mit liv, når jeg gør det.
Jeg har fået mere mod på at stå ved mig selv, mærke mine grænser og bare være mig. De spirituelle øvelser og redskaber er det, der har gjort størst indtryk. Simpelthen fordi jeg har mærket, at de virker. Jeg ved nu, at det er en vej, jeg skal fortsætte ad.
Louise Hansen, Selvstændig fysioterapeut

Vil du også være med? Så kontakt mig på 20652966 eller lf@lisbethfruensgaard.dk og hør om mulighederne for at blive en del af næste cirkel.

Nevergetsobusycitat

 

FÅ EN GRATIS

MEDITATION + GUIDE

til øjeblikkeligt at reducere dit stressniveau

Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering

Er du sygemeldt eller på kanten af en sygemelding?
Gør noget ved det nu.
Få hjælp med det samme her

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.