Garanti, Kuren mod Stress™

Jeg garanterer dig, at du med metoden Kuren mod Stress™ kommer af med din stress. Skulle det mod forventning ikke være tilfældet, får du alle dine penge tilbage.

Jeg har endnu ikke oplevet, at nogen har gjort brug af garantien. Alle der har fulgt metoderne i Kuren mod Stress er kommet af med deres stress. Heldigvis – for det er jo netop det, der er meningen.

Men du skal vide, at muligheden er der. Det er min service fra mig til dig, så du kan føle dig så tryg som mulig i vores samarbejde. Du skal også vide, at det er lige så vigtigt for mig som for dig, at vores samarbejde giver dig værdi og et stort udbytte.

Alt efter hvor stresset du er, når vi starter, kan det være nødvendigt at forlænge det personlige forløb (med eksempelvis 4 ekstra sessioner) for at gøre dig HELT stressfri. For langt de fleste vil dette dog ikke være nødvendigt. Vi tager en snak om det, inden du starter på forløbet, så du har en ide om, præcis hvad du kan forvente.

Uanset hvor du er, når vi stopper forløbet, er det vigtigt, at du selv fortsætter med de metoder, du har lært, så du bliver ved med at være stressfri. Resten af livet.

Det vil i langt de fleste tilfælde være så indgroet en del af dig, er det hverken er svært eller krævende at fortsætte selv.

Vigtigt: At komme af med din stress betyder i forhold til garantien

 • At du har markant færre stressymptomer, efter endt forløb
 • At du er i stand til at mærke dine stresssignaler hver gang, de opstår
 • At du kan håndtere begyndende stresssignaler på en måde, så de ikke udvikler sig til alvorlig symptomer, der styrer din hverdag og påvirker den negativt

For at garantien gælder, kræver det:

Det personlige 1:1 forløb

 1. Du skal have ringet op /mødt op på de tider, vi har aftalt. Hvis du aflyser eller udskyder din tid, gælder garantien ikke.
 2. Du skal have gennemført hele forløbet. Garantien gælder ikke, hvis du stopper midt i forløbet.
 3. Der kan gøres krav på garantien i op til 3 dage efter forløbets afslutning.
 4. Du skal have gjort en aktiv indsats for at arbejde med de ting, vi har aftaler undervejs. Med aktiv indsats menes, at du har forsøgt dit bedste, og nået så langt du kunne med det energiniveau, du har. Jeg guider dig og skubber dig kærligt på rette vej gennem hele forløbet. Men kun gennem din handling sker forvandlingen fra stressfuld til stressfri hverdag.
 5. Hvis du udover stress lider af f.eks. angst, depression eller andet, gælder garantien ikke. Det betyder bestemt ikke, at forløbet ikke kan hjælpe dig, for det vil fjerne den stress, der ofte er årsag til netop angst/depression. Derudover vil mange af metoderne i Kuren mod Stress være særdeles anvendelige i forhold til både panikangst og lettere depression.

Online forløbet Kuren mod Stress™

 1. Du skal have arbejdet grundigt med alle 12 moduler og lavet alle de øvelser, der indgår undervejs. I tilfælde af, at du ønsker at gøre brug af garantien, skal du kunne dokumentere din arbejdsindsats ved at sende alle øvelserne til mig (f.eks. udfyldt stress/tankedagbog for alle uger)
 2. Hvis du udover stress lider af f.eks. angst, depression eller andet, gælder garantien ikke. Det betyder bestemt ikke, at forløbet ikke kan hjælpe dig, for det vil fjerne den stress, der ofte er årsag til netop angst/depression. Derudover vil mange af metoderne i Kuren mod Stress være særdeles anvendelige i forhold til både panikangst og lettere depression.
 3. Der kan gøres krav på garantien i op til 4 måneder fra købsdatoen.

Kontakt mig på 20652966 for en uforpligtende snak om Kuren mod Stress™ er det rette for dig.
Eller skriv til mig her: lf@lisbethfruensgaard.dk

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om Kuren mod Stress er det rette for dig? Så lad os tage en uddybende snak over telefonen. Det er gratis og helt uforpligtende.

Ring til mig på 20652966 eller klik her nedenfor - så ringer jeg til dig hurtigst muligt.

button_kontakt-mig

“Allerede ved første møde hos Lisbeth fik jeg en god fornemmelse af, at jeg var i trygge hænder. I dag er jeg frisk og fuld af glæde og livsmod, og med et langt mere positivt livssyn end jeg nogensinde har haft”.
Jes Bøgelund

"Lisbeth har forandret mit liv til igen at være positivt og fyldt med utrolig meget glæde”. Det er jeg Lisbeth evigt taknemmelig for, og jeg kan på det kraftigste anbefale andre til blive hjulpet af hende"
Marianne Sørensen 

“Det har været afgørende for mig at få professionel hjælp til at komme af med min stress. Derfor er jeg dybt taknemlig for, at jeg begyndte på et forløb hos Lisbeth. Hun har med største dygtighed guidet mig frem til accept af min situation og hjulpet mig med at skabe nye vaner, der holder stressen sikkert på afstand i hverdagen”.
Vibeke A. Bræstrup

Kuren mod stress, stresshåndtering med stresscoach Lisbeth Fruensgaard, onlineforløb mod stress

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.