Kursus, Hverdagsglæde

Dag 1
Hverdagsglæde: Regel nr. 1: Beslut dig for forandring og forpligt dig til handling nu.
Trin 1 til at skabe hverdagsglæde er, at du beslutter dig for at gøre det, og forpligter dig selv til at handle. Det lyder enkelt, men er ofte det sværeste – og helt afgørende – trin for at skabe forandring i din hverdag. Vi sætter denne aften fokus på, hvad glæde og overskud er for dig, og hvordan du sikrer, at begge dele bliver en del af din fremtidige hverdag. Du går hjem med motivation til og overbevisning om, at du kan få snik-snak og dagdrømme til at blive til konkret handling og drømmedage.

Dag 2
Hverdagsglæde: Regel nr. 2: Gør det vigtigste først og begynd at betragte tiden, som noget der kommer
Tid er noget som kommer – konstant og i rigelige mængder. Vi gør denne aften op med vendinger som ”Jeg nåede det ikke”, ”Jeg har ikke tid nok”, ”Tiden løb fra mig”, og du lærer at blive bevidst om, at du via bevidste valg altid kan nå det, du prioriterer at nå. Det er dig, der styrer tiden, og ikke tiden, der styrer dig. Vi sætter fokus på, hvordan du får prioriteret de ting, der er vigtige for dig, og som skaber glæde og overskud i din hverdag.

Dag 3
Hverdagsglæde: Regel nr. 3: Brug tankens kraft og tiltræk det du ønsker
”Alt hvad vi er, er resultatet af hvad vi har tænkt”. Lær i denne session at udnytte sammenhængen mellem dine tanker og din fysik til at skabe den hverdag, du ønsker. Lær også hvordan du tænker ”indefra og ud” og følger Ghandi’s bud om at ”være den forandring du ønsker at se i verden”. Vi sætter fokus på, hvordan du med udgangspunkt i dig selv, dine tanker og din væremåde helt automatisk kan tiltrække det, som giver dig glæde og overskud i hverdagen.

Dag 4
Hverdagsglæde: Regel nr. 4: Få overskud på din personlige ressourcekonto
Denne sidste aften sætter vi fokus på, hvad du kan gøre for at skabe et stabilt overskud på din personlige ressourcekonto, så du sikrer at overskuddet og energien fortsat vil være en del af din hverdag. På baggrund af inspiration og input fra de 3 foregående kursusaftener, udarbejder du din egen personlige opskrift på hverdagsglæde samt en handlingsplan, der sikrer, at du fremover vil se lige så meget frem til din hverdag som til dine ferier og weekender.

Grundlæggende tanker og handlinger er blevet forandret
“Rigtig godt og inspirerende kursus. Jeg er gået derfra hver gang i en rigtig god stemning med lyst til at arbejdere videre med mig selv og bruge de mange værktøjer. Der er helt klart grundlæggende tanker og handlinger, der er blevet forandret i mig, og kurset har givet mig en stor lyst til at arbejde videre på at få endnu mere glæde og positivitet ind i hverdagen”

Lone Søgaard Jeppesen, Afdelingsdirektør Middelfart Sparekasse

Kontakt Lisbeth på 20652966 eller på lf@lisbethfruensgaard.dk og hør mere om, hvad kurset Hverdagsglæde kan gøre for dig og din arbejdsplads.

 

FÅ EN GRATIS

MEDITATION + GUIDE

til øjeblikkeligt at reducere dit stressniveau

Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering

Er du sygemeldt eller på kanten af en sygemelding?
Gør noget ved det nu.
Få hjælp med det samme her

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.