Stresshåndtering for ledere

Dette kursus er lavet  specifikt til dig, der er leder, og som vil lære at forebygge og håndtere stress hos både dig selv og dine medarbejdere. Kurset indeholder 3 relevante og transformerende temaer.

Temaer

1. Bliv fortrolig med dine egne og dine medarbejderes stresssignaler
Få indsigt i hvordan du ”spotter” en stressramt medarbejder, og hvordan du efterfølgende håndterer situationen bedst muligt. Find også ud af, hvordan du som leder håndterer din egen stress og undgår at smitte dine medarbejdere.

2. Forebyg stress hos dine medarbejdere med de 6 guldkorn
I denne session retter vi fokus mod, hvordan du effektivt forebygger og reducerer stress hos dine medarbejdere ved hjælp af:
• Sammenhæng mellem krav og ressourcer
• Mening
• Forudsigelighed
• Anerkendelse
• Sammenhæng mellem indflydelse og kontrol
• At være det gode eksempel

3. Stressfri kommunikation
Utydelig kommunikation er årsag til rigtig meget stress. Ofte er vi ikke opmærksomme på, hvor utydeligt vi kommunikerer, og vi kommer derfor til at sende nogle helt andre signaler, end dem vi ønsker at sende.

I denne session går vi i dybden med kommunikationens grundelementer og retter fokus mod, hvordan du sikrer, at det budskab, du ønsker at sende ud, også stemmer overens med det budskab, som bliver modtaget. Du vil endvidere få forskellige teknikker til bedre at kunne aflæse dine medarbejdere samt metoder, der fjerner tvivl og misforståelser, og dermed risiko for stress, i dagligdagen.

Kursusform

Kurset veksler mellem input/inspiration fra Lisbeth Fruensgaard, fælles dialog samt øvelser og opgaver, der løses individuelt eller i mindre grupper.

Kurset kan afvikles samlet over 1 hel dag (8.30 til 16.00), eller alternativt over 3 gange á to timer per gang, hvilket giver mulighed for at arbejde med stoffet fra gang til gang. De to timer kan lægges på det tidspunkt på dagen, der passer jer bedst.

Jeres investering

29.000 kr. + moms og kørsel for et hold på op til 20 deltagere.
Personlige coaching-sessioner, der giver mulighed for at følge op og dykke endnu mere ned i de forskellige temaer, kan tilkøbes til fordelagtigt pris.

Anerkendende og en super performer
Jeg har lært rigtig meget og fået sat mange refleksioner i gang. Som kursusleder har Lisbeth et stort overblik og styr på tingene. Hun er meget anerkendende og en super performer, og hun er især god til at mærke og fornemme, hvad der foregår blandt kursisterne. Imponerende at være en del af!
Dorte Svane Peschardt, Souschef & UU-vejleder Kolding Realskole

GØR NOGET VED STRESSEN NU.
Kontakt mig direkte på 20 65 29 65 for en uforpligtende snak om kurset er noget for jer.
Eller skriv her: lf@lisbethfruensgaard.dk

 

FÅ EN GRATIS

MEDITATION + GUIDE

til øjeblikkeligt at reducere dit stressniveau

Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering

Er du sygemeldt eller på kanten af en sygemelding?
Gør noget ved det nu.
Få hjælp med det samme her

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.