Business in Balance 2016

Drømmer du om at skabe vækst, udvikling og succes i dit arbejdsliv?
Og længes du efter at gøre det uden at gå på kompromis med hverken din sundhed eller dit familieliv?
Er du træt af knokleri, udmattelse og stress?
Og fornemmer du, at der findes en anden og langt mere nydelsesfuld vej – hvis blot nogen kunne guide dig ind på den?
Er du klar til at skifte spor og gøre, hvad der skal til?

Så er Business in Balance 2016 noget for dig

“Hvis vi ikke ændrer retning, ender vi der, hvor vi er på vej hen”, siger et Kinesisk visdomsord

DET ER TID TIL AT STOPPE OP OG GØRE NOGET NYT. 2016 ER FORANDRINGENS ÅR. KOM MED PÅ REJSEN DER VIL SKABE MARKANT POSITIVE FORANDRINGER I DIT (ARBEJDS)LIV.

Hvem er du?

Foreløbet henvender sig til:

 • Selvstændige, der drømmer om bedre resultater uden stress og knokleri
 • Dig med et travlt og krævende job
 • Dig, der lige nu oplever mismod og ubalance (og måske stress), fordi dit arbejdsliv ikke passer til dig og dine kompetencer, drømme og ønsker.

Formentlig er du lige nu et sted, hvor du har svært ved at få jobbet til at harmonere med resten af dit liv. Du føler ofte, at jobbet går udover både din sundhed og dit familieliv, og du har et stærkt ønske om mere ro, glæde, overskud og balance i hverdagen.

Du kigger efter veje til at skabe vækst og udvikling på en mere let og nydelsesfuld måde, som harmonerer med den DU er, og den måde DU bedst kan lide at arbejde på. En måde hvor du ikke skal knokle dig til succes men i stedet tager genveje, der gør det sjovt og nydelsesfuldt at opnå de resultater, du ønsker.

Du drømmer om mere klarhed og retning i både dit arbejdsliv og dit privatliv, sådan at de mål du arbejder hen imod, også er dem, der giver de bedste resultater i dit arbejde samtidig med at de bringer mest mulig mening og glæde til dit liv.

Forløbets opbygning

Forløbet består af i alt 8 transformerende workshops. 2 heldags workshops, hvor vi mødes live samt 6 online workshops, hvor vi mødes på vores fælles onlineforum. Derudover får du 2 personlige mentorsessioner med mig samt 8 Q & A calls, hvor du kan få svar og sparring på alle dine spørgsmål og udfordringer.

Forløbet er sammensat på en måde, der gør det muligt at deltage, uden det tager tid fra din (formentlig i forvejen fyldte) arbejdsdag. De to heldagsworkshops ligger på søndage, og alt online undervisning foregår om aftenen.

Alle onlineworkshops og Q & A calls optages, så du kan høre dem på et andet tidspunkt, hvis du skulle være forhindret en af de fastlagte dage. Hvis du bliver forhindret i at deltage i en af de to heldagsworkshops, laver jeg en optagelse til dig, hvor jeg gennemgår hovedpunkterne og alle øvelser fra dagen.

Business in Balance, transformerende forløb for dig der vil skabe vækst og udvikling med balance og nydelse. Få succes i arbejdslivet uden stress og familiekaos. Med coach og forfatter Lisbeth Fruensgaard

De to heldagsworkshops foregår i de skønneste rammer på Hotel Vejlefjord. Stedet inviterer til den ro, fordybelse og ikke mindst nydelse, der baner vejen for forandring i dit liv. Glæd dig allerede nu til to nydelsesfulde søndage på dette sted, hvor du kan se frem til en skøn time out fra hverdagens larm og mange praktiske gøremål med god tid til at lytte til din indre vise stemme.

Du kan vælge at forlænge dagen med en tur i De Termiske Bade efter workshoppen eller gå en tur i de smukke omgivelser, og på den måde skabe endnu mere plads til nydelsesfuld afslapning, indsigt og refleksion. Tid til bare at være dig. Entreen til De Termiske Bade er inkluderet i workshoppen. Du kan læse meget mere om både De Termiske Bade her og Hotel Vejlefjord her

Business in Balance, transformerende forløb for dig der vil skabe vækst og udvikling med balance og nydelse. Få succes i arbejdslivet uden stress og familiekaos. Med coach og forfatter Lisbeth Fruensgaard

I forløbet arbejder vi indefra og ud, og du lærer at tage kroppen med på råd i alt, hvad du gør. Når karrieren kører derudaf i højeste gear, har vi ofte ikke tid til at lytte til kroppens hvisken og vores egen indre vise stemme. I stedet lader vi os diktere udefra af normer for “hvordan man gør”, eller “bør gøre”. Ofte handler disse normer om at der skal arbejdes hårdt for success  – og det må gerne koste blod, sved og tårer.

Business in Balance, transformerende forløb for dig der vil skabe vækst og udvikling med balance og nydelse. Få succes i arbejdslivet uden stress og familiekaos. Med coach og forfatter Lisbeth FruensgaardMen der findes en helt anden og langt mere holdbar vej. En vej, hvor du med nydelse, lethed og balance kan skabe mindst de samme, og ofte langt bedre resultater. En vej, hvor du har succes og skaber resultater i arbejdslivet UDEN stressymptomer, konflikter og kaos i familielivet.

Det er den vej, du finder ind på i løbet af vores tid sammen i Business in Balance 2016.

Da en stor del af forløbet foregår online, er det nemt at deltage selv for dig, der bor langt væk. Der vil være mulighed for at overnatte på Hotel Vejlefjord til fordelagtig pris fra enten lørdag til søndag eller søndag til mandag. En god mulighed for dig, der kommer langvejs fra eller dig, der ønsker at forlænge nydelsen og den personlige timeout lidt mere.

Hvorfor skal du investere i dette forløb?

Investeringen i at lære at praktisere Business in Balance kommer tifold tilbage til dig, fordi du med de indsigter, du får, og de metoder og teknikker, du lærer, kan yde langt mere end du plejer, UDEN at blive hverken sur, træt eller stresset.

Arbejdet med intuitionen betyder, at du hurtigere får gode idéer, som virker på et helt andet og bedre plan, end de plejer. Ideer, du før brugte timer på at tænke dig til, kommer nu til dig, uden at du behøver at gøre dig de store anstrengelser.

Meditationerne og visualiseringerne, gør dig knivskarp og i stand til at træffe de rigtige beslutninger første gang. Følelsen af at sidde fast eller været omgivet af tåge forsvinder som dug for solen. Du ved nu intuitivt, hvad der er det rigtige for dig og dit job/din virksomhed, uden at du behøver at bruge lang tid på at tænke over det.

Sidst, men ikke mindst, vil arbejdet med krop, overbevisninger og tanker give dig en styrke, der får dig til at forblive rolig, konstruktiv og fattet, uanset hvad der måtte ramme dig af udfordringer, modstand og uoverensstemmelser. Du lærer at bevæge dig inden for dine egne grænser og være tro mod dine egne værdier, hvilket sikrer, at du har overskud til både dig selv, din familie og dit job.

Med dette forløb sikrer du, at dine ressourcer ikke pludselig slipper op og gør dig sur, syg og stresset. Husk at intet job og ingen resultater er værd at miste hverken det gode helbred eller den velfungerende familie for.

Forløbet giver dig en helt unik indsigt i dig selv og den balance, der er rigtig for DIG samt vejene dertil. Med dette fundament bliver det umulige muligt – og nu med overskud, lethed og balance.

Business in Balance kan blive din måske bedste beslutning nogensinde. For dig selv. For din familie. Og, ikke mindst, for dit arbejde.

Indhold i de 8 workshops

Workshop 1: Skab vækst og balance med intuitivt lederskab
Heldagsworkshop på Hotel Vejlefjord søndag den 7. februar fra 10.00 til 16.00

Tager du det fulde lederskab for dit (arbejds)liv? Og er du bevidst om alt, hvad der nærer, støtter og løfter DIG og gør dig i stand til at skabe de bedst mulige resultater?

Efter denne heldagsworkshop vil du ikke længere være i tvivl. Glæd dig til at fordybe dig i skønne omgivelser, mens du lærer, hvordan du fremover bruger det intuitive lederskab til at skabe lethed, flow og langt mere nydelse i din arbejdsdag. Det bliver en dag, du kommer til at mærke effekterne af, længe efter den er overstået.

Dagens veksler mellem inspiration og input fra Lisbeth, individuelle øvelser, indsigtsfulde og transformerende meditationer og visualiseringer samt blide yogaøvelser, der vækker kroppen og aktiverer den indre visdom.

Business in Balance, transformerende forløb for dig der vil skabe vækst og udvikling med balance og nydelse. Få succes i arbejdslivet uden stress og familiekaos. Med coach og forfatter Lisbeth FruensgaardNB: Workshoppen indeholder gratis adgang til de termiske bade, hvor du fra kl. 16.00 kan fortsætte dagen så længe, du har lyst, og lade alle refleksionerne lande og blive en integreret del af dig.

Husk at alle forandringer starter inden i dig, og nydelsesfuld refleksion er den bedste måde at åbne processen på.

Workshop 2: Find dit personlige ståsted og skab ekstraordinære resultater ved at følge din egen indre GPS
Online workshop mandag den 7. marts kl. 19.00 til 21.00

Arbejder du ud fra dit eget personlige ståsted, Og styrer du efter din egen indre GPS – den der altid leder dig på rette spor? Eller har du i virkelighden fulgt andres sti i alt for lang tid? Find ud af det på denne workshop.

Workshop 3: Brug din allervigtigste skaberkraft og kom langt hurtigere i mål
Online workshop mandag den 4. april kl. 19.00 til 21.00

Tager du tankens kraft alvorligt, og bruger du den bevidst til at skabe det, du ønsker? Lær på denne workshop om den enorme styrke, der ligger i at bruge sine tanker bevidst og find ud af, hvordan du nemt kommer i gang og hurtigt mærker resultater i både dit arbejds – og familieliv.

Workshop 4: Mindful business
Online workshop mandag den 2. maj kl. 19.00 til 21.00
Vidste du, at du kan skabe de mest utrolige resultater ved at inddrage mindfulness i din arbejdsdag? På denne workshop bliver du introduceret til mindfulness og til begrebet “mindful business”. Jeg garanterer dig, at det fremover bliver et af dine allerstærkeste kort på hånden i forhold til at få vækst, udvikling og balance til at gå hånd i hånd.

Workshop 5: Sådan bruger du din hjerteenergi til at udvikle din business og din karriere
Online workshop mandag den 30. maj kl. 19.00 til 21.00
Vidste du, at vores hjerteenergi er helt afgørende for både glæden, energien og balancen i vores liv? Og vidste du, at du ved at bruge din hjerteenergi, kan skabe nogle langt stærkere relationer – og dermed også bedre resultater – både privat og arbejdsmæssigt? Men hvad er hjerteenergi, og hvordan bruger du det bevidst? Det lærer du i denne workshop.

Workshop 6: Sådan skaber du vækst og udvikling i arbejdslivet uden at gå på kompromis med dit familieliv
Online workshop mandag den 27. juni kl. 19.00 til 21.00
Tager du dit familieliv og dit parforhold lige så alvorligt som dit arbejdsliv ? I denne workshop får du en unik guide til et stærkt, varmt og kærligt familieliv, der danner en solid og vigtig base for, at du kan præstere i dit arbejdsliv. Glæd dig til at tage den i brug og til at opleve, hvordan både familielivet og arbejdslivet vokser og blomstrer.

Workshop 7: Sådan skaber du vækst og udvikling i arbejdslivet uden at gå på kompromis med din sundhed
Online workshop mandag den 15. august kl. 19.00 til 21.00
Din krop og din sundhed er dine absolut vigtigste nøgler til langtidsholdbar succes. Alligevel sætter mange sundheden over styr i jagten på vækst og resultater. Lær i denne workshop hvordan du undgår at gøre det samme og få mine allerbedste genveje til at undgå stress og opbygge en stærk, sund og robust krop, der er fuld af energi og vitalitet selv i de mest travle og pressede perioder på dit job.

Workshop 8: Find ud på det blå ocean og tiltræk helt automatisk alt den succes, du ønsker
Heldagsworkshop på Hotel Vejlefjord søndag den 18. september fra 10.00 til 16.00
Med dine nye indsigter, erfaringer og viden kommer du i denne afsluttende workshop til gå i dybden med en konkret strategi for dit fremtidige arbejdsliv. En strategi, der sikrer, at du fremover dels tiltrækker præcis den vækst og de resultater, du ønsker i enten din virksomhed eller dit job, men ikke mindst, at du gør det med balance.

Glæd dig til at fordybe dig i dit nye helstøbte karriereliv, der gør Busines in Balance til noget, du lever fremfor noget, du blot drømmer om.

NB: Også på denne heldagsworkshop har du gratis adgang til De Termiske Bade, hvor du fra kl. 16.00 kan fortsætte dagen så længe, du har lyst, og med nydelse lade alle refleksionerne og indsigterne fra vores forløb sammen folde sig helt ud.

NB! Lyt med den 28. januar, hvor jeg fortæller om min egen vej til vækst med balance + meget mere om forløbet, når jeg holder gratis onlineforedrag kl. 20.00. Tilmeld foredraget her

Det praktiske

Samlet oversigt over forløbet

Live workshops (2 søndage):
7. februar + 18. september
Begge dage med undervisning fra 10.00 – 16.00. Der er morgenmad og netværkssnak fra kl. 9.00 og gratis adgang til De Termiske Bade fra kl. 16.00 for dig, der har lyst til det.

Online workshops (6 mandage):
7. marts + 4. april + 2. maj + 30 maj + 27. juni + 15. august

Alle dage fra 19.00 til ca. 21.00. Alt optages og lægges ud på vores fælles onlineforum sammen med de slides, billeder, meditationer, øvelsesark mm. der bruges undervejs. Det hele kan downloades og bruges igen og igen.

Q & A calls (8 torsdage)
3. marts + 17 marts + 21. april + 19. maj + 16. juni + 1. september + 13. oktober

Opfølgningscall: 8. december
Alle dage fra 19.00 til 20.00

Personlige sessioner
Uge 15 + Uge 41
Tider aftales individuelt og så vidt muligt i tidsrummet 8 til 16.
De personlige sessioner varer 1 time og foregår over telefon eller Skype.

Din investering

12.000 kr. + moms
(kan betales i 6 rater á 2.300 kr. =  i alt 13.800 kr. + moms)

Hvis du er ansat, så undersøg om forløbet kan betales via Bruttolønsordningen, der gør det muligt at få forløbet skattefrit gennem din arbejdsgiver. Du kan læse mere om Bruttolønsordningen her.

 

KUREN MOD STRESS - RESERVER MIN PLADS

 

 

Prisen inkluderer

 • 2 hele dage i skønne, opløftende omgivelser, der inviterer til balance, nærvær og nydelse på Hotel Vejlefjord
 • 6 inspirerende og transformerende online workshops fulde af erkendelser, indsigter, aha-oplevelser og god energi
 • 2 personlige mentorsessioner, der skaber indsigt på det helt dybe plan og låser op for det, der lige nu bremser dig i forhold til at få vækst kombineret med ro, balance og overskud til hverdagen. Sessionenerne  foregår over telefon/Skype
 • Transformerende værktøjer og teknikker, der sikrer at vækst og udvikling går hånd i hånd med ro og balance i din hverdag – også på den lange bane
 • Berigende inspiration og sparring mellem modulerne, der holder dig til ilden
 • 8 Q & A calls, der sikrer at du får svar på alle dine spørgsmål samt al den sparring du har brug for i forhold til at implementere teknikker og øvelser fra månedens tema i din hverdag
 • Værdifuldt materiale, du kan vende tilbage til mange gange fremover
 • Lydfiler med meditationer og visualiseringer, der hjælper dig med at tage næste skridt mod den forandring, du ønsker
 • Et inspirerende netværk af ligesindede, der løfter, støtter og hjælper med at bringe dine unikke kompetencer helt frem i lyset
 • Kærlig og ærlig sparring fra mig og resten af gruppen under hele forløbet
 • Mulighed for løbende at modtage sparring og mentoring fra mig under hele forløbets varighed
 • Fuld forplejning på de 2 live dage
 • Gratis adgang til De Termiske Bade (Danmarks største SPA område) på vores live dage.
 • Rabat på overnatning i enkelt værelse + morgenbuffet på Hotel Vejle Fjord i forbindelse med vores live dage
 • Fri adgang til lukket online forum

Din Underviser

Lisbethaug13-8lavLisbeth Fruensgaard har siden 2006 guidet 100-vis af mennesker ud af stress og vist dem vejen til en hverdag med ro, balance og overskud.

Hun har undervist en lang række virksomheder i at forebygge og reducere stress, og dette, kombineret med hendes baggrund som afsætningsøkonom og erfaring fra erhvervslivet, giver hende en solid ballast i forhold til at skabe målbare resultater i arbejdslivet  – med balance, overskud og energi.

Lisbeth er uddannet mindfulnesstræner med specifik fokus på MBSR metoden og har desuden en uddannelse som coach og stresskonsulent. Hun er forfatter til bøgerne “Tag dig nu sammen, skat – bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af alvorlig stress eller angst” og “Det er nu eller aldrig” – få mere tid og overskud til familien“. Lisbeth er desuden grundlægger af STRESSSMASTER Uddannelsen, som henvender sig til dig, der vil lære at hjælpe andre med at håndtere stress.

 

Hvad siger andre om Business in Balance konceptet?

 

normal_compressedwebBusiness in Balance har beriget mit liv
“Business in Balance har beriget mit liv, givet mig utallige redskaber til at skabe work/life balance, givet mig energi, udviklet mig som medarbejder, hustru, mor og konsulent.

Jeg kan kun anbefale andre ikke at gå glip af denne mulighed. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på nogle af de ting, jeg har fået med fra forløbet”.

Mette Antonsen, HR konsulent, Adecco A/S

 

 

Astrid Andersen Business in Balance

Jeg har lært, at knokleri ikke behøver at være vejen
Jeg tilmeldte mig Business in Balance forløbet, fordi jeg havde et ønske om at blive en bedre og mere helstøbt leder, samt et ønske om bedre harmoni mellem privat- og arbejdsliv. Undervejs har jeg lært, hvor vigtigt det er at nyde og at huske mig selv. Og jeg har lært at knokleri ikke behøver at være vejen frem til gode resultater. Konkret har metoderne fra forløbet ført til en ny ansættelse, meget bedre uddelligering samt bedre overskud og styr på små projekter.

Det vigtigste jeg har fået med fra forløbet er fokus på at nyde. At nyde mig selv, mit liv og de forandringer, jeg skaber. Og så har jeg fået en langt bedre balance mellem det feminine og det maskuline i mit liv. Jeg vil helt klart anbefale dette forløb til andre.
Astrid Andersen, Inderhaver af Astrids

 

normal_jeanet_Lehmbeck

Mere opmærksom på “mig-tid
Det, der fik mig til at tilmelde mig Business in Balance, var NAVNET på forløbet – det er bare genialt og gik lige ind. Balance med sig selv er altafgørende. Forløbet har gjort mig mere opmærksom på “mig-tid”, og på det, som ikke er i balance, og som ikke føles godt. Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er at mærke efter og lytte til sig selv og at turde mere. Jeg har også fået et godt indblik i, at det med balance ikke behøver at være så svært.

Lisbeth forenkler teorien og gør det hele forståeligt og “optageligt” uden at komme med hurtige “fix-it”-løsninger. Hun er en fantastisk underviser med en god indlevelsesevne.
Den personlige mentorsession gav også rigtig meget.
Jeanet Lembeck, Direktør

 

Helle Stampe, Business in Balance

Allerede efter første modul mærkede jeg forandringen
Allerede efter første workshop i forløbet fik jeg ændret mit fokus, så jeg nu så alle mulighederne i mit liv i stedet for alt det, som ikke fungerede. Det gav mig handlekraft til at sætte små ændringer i gang og dermed muligheden for at forme mit eget liv.  Undervejs i forløbet er jeg blevet meget bedre til at opdage, når min indre automatpilot slår til, og jeg har fået en større bevidsthed om, at jeg selv kan vælge, hvordan min dag skal være. Jeg har altid været rigtig god til at planlægge alt det praktiske i mit privatliv og i mit arbejdsliv –  nu har jeg fundet vejen til også at kunne styre mit mentale liv.

Lisbeth er en fantastisk kvinde/underviser, som ved, hvad hun har med at gøre. Jeg var lidt skeptisk i de første moduler idet jeg selv arbejder med coaching og workshops, men Lisbeths rummelige, rolige og kompetente tilgang til hele processen gjorde min skepsis til skamme og jeg har fået rigtig meget brugbart med, både i forhold til mit arbejde som coach og i forhold til mit liv generelt.

Jeg vil klart anbefale Business in Balance forløbet til alle andre, der længes efter bedre balance i hverdagen.
Helle Stampe, Coach og International Uddannelseskoordinator

 

normal_370523_100002463246029_1674781691_nPerfekt ramme
“Som selvstændig er jeg ofte udfordret i forhold til at bevare balancen mellem arbejdsliv  og fritid/familieliv og, ikke mindst, i forhold til at finde tid til mig selv. Business in Balance sætter fokus på netop dette, og giver mig redskaber til at skabe balance i hverdagen. Jeg synes, Lisbeth har skabt et super godt koncept, der favner bredt.

Lisbeth er som person utrolig lydhør over for sine deltagere – hun skaber en perfekt ramme for læring og er super god til at holde os i fokus. Derudover er hun yderst kompetent og giver meget mere af sig selv end forventet.”
Dorthe Neander, Neander Grafisk design

 

normal_image

Mere nydelse og mindre stress
Jeg meldte mig til forløbet for at få hjælp til at skabe en bedre balance mellem privat og business. Jeg har gennem lang tid haft stress tæt inde på livet og havde max brug for redskaber til komme videre i min hverdag uden stress. Forandringerne efter at have været med i forløbet er tydelige:

 • Jeg har fået mere ro på i dagligdagen
 • Jeg tar nu kun en ting af gangen.
 • Jeg har fået mere fokus på det positive i dagligdagen.
 • Jeg er bedre til at nyde de forskellige processer både derhjemme og på arbejdet.
 • Jeg har fået mere nydelse og mindre stress i hverdagen
 • Jeg er blevet meget bedere til at få hjerne og hjerte til at arbejde sammen

Lisbeth er super god til at høre og se, hvad det ligger bagved den personlige facade. Hun er også god til at spørge ind til og vende og dreje det der bliver sagt, så man kommer til at tænke dybere over ens egen situation. Med udgangspunkt i den enkelte får hun samlet op og givet god, konstruktiv feedback. Tak for et FANTASTISK Business in Balance forløb.
Susan Mathiesen, Zoneterapeut

 

normal_Marianne_Schjerning_2012Rigtig gode meditationer, der har givet ro og indsigt
Jeg tilmeldte mig Business in Balance forløbet, da jeg arbejder i en “mandeverden” og havde brug for at kunne sparre med andre omkring min jobsituation. Efter at have deltaget i forløbet, er jeg blevet meget opmærksom på at “være mig selv” og stå ved den jeg er, så jeg ikke øver vold på mig selv, for at være som jeg tror, andre forventer. I sidste uge meldte jeg fra til en workshop, da min krop sagde nej – og jeg havde det rigtig godt med det! Tidligere ville jeg have deltaget, fordi jeg “burde”.

Undervejs i forløbet, har jeg især været glad for meditationerne, der har været rigtig gode og givet ro og indsigt.

Lisbeth er en god underviser med en fantastisk empati og evne til at få mennesker til at føle sig velkommen og værdsat kombineret med et “spark i måsen” og et hint om at passe på sig selv.
Marianne Schjerning, Projektleder

 

normal_foto_tanjaMod til at stå ved mig selv
Jeg tilmeldte mig Business in Balance, fordi jeg havde et ønske om redskaber til netop det, Lisbeth tilbød – et liv og en business i balance. Og jeg var meget bevidst om, at jeg havde brug for at blive holdt i hånden og få sparring i processen.

Jeg er stadig i en spændende læreproces og har endnu ikke integreret alle dele fra kurset i mit liv. Men jeg er blevet langt mere bevidst om betydningen af at arbejde videre med disse livstemaer, og jeg mærker tydeligt, at det bidrager positivt i mit liv, når jeg gør det.

Jeg har fået mere mod på at stå ved mig selv, mærke mine grænser og bare være mig. De kropslige øvelser og redskaber er det, der har gjort størst indtryk. Simpelthen fordi jeg har mærket, at de virker. Jeg ved nu, at det er en vej, jeg skal fortsætte ad.
Louise Hansen, Selvstændig fysioterapeut

Skal Business in Balance også være en del af dit liv? Så kom med, når vi starter den 7. februar 2016

KUREN MOD STRESS - RESERVER MIN PLADS

 

 

Er du i tvivl, om Business in Balance forløbet er det rette for dig? Eller har du spørgsmål, som du ikke finder svar på i ovenstående? Så klik her og bestil en gratis og uforpligtende afklaringssamtale eller ring til mig på 20652966.

 

Stressmasteruddannelse, certificeret stresscoach uddannelse, stresscoach, stresscoaching

 

 

Business in Balance, transformerende forløb for dig der vil skabe vækst og udvikling med balance og nydelse. Få succes i arbejdslivet uden stress og familiekaos. Med coach og forfatter Lisbeth Fruensgaard

 

 

 

 

 

Business in Balance, transformerende forløb for dig der vil skabe vækst og udvikling med balance og nydelse. Få succes i arbejdslivet uden stress og familiekaos. Med coach og forfatter Lisbeth Fruensgaard

Vil du vide mere?

Er du i tvivl om Business in Balance er det rette for dig? Så lad os tage en uddybende snak over telefonen. Det er gratis og helt uforpligtende.

Ring til mig på 20652966 eller klik her nedenfor - så ringer jeg til dig hurtigst muligt.

Stressmasteruddannelse, certificeret stresscoach uddannelse, stresscoach, stresscoaching

 • 8 værdifulde workshops
 • Q & A call mellem hver workshop
 • 2 hele live dage i skønne omgivelser
 • Personlig mentoring i 8 måneder
 • Meditationer og lydfiler
 • Nydelsesfulde omgivelser med smuk natur, adgang til SPA mm.
 • Stærkt netværk af ligesindede

 “Business in Balance har beriget mit liv, givet mig utallige redskaber til at skabe work/life balance"
Mette Antonsen, HR konsulent

 

"Jeg har lært at knokleri ikke behøver at være vejen frem til gode resultater."
Astrid Andersen, Inderhaver af Astrids

 

"Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er at mærke efter og lytte til sig selv og at turde mere. Jeg har også fået et godt indblik i, at det med balance ikke behøver at være så svært."
Jeanet Lembeck, Direktør

 

“Jeg er blevet meget mere opmærksom på at “være mig selv” og stå ved den jeg er, så jeg ikke øver vold på mig selv, for at være som jeg tror, andre forventer"
Marianne Schjerning, Projektleder

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.