Hvad får man ud af at uddanne sig til Stressmaster?

Vidste du…

  • At både ledere, coaches, terapeuter og folkeskolelærer har haft stort udbytte af at deltage på Stressmaster Uddannelsen?
  • At der, trods den forskellige baggrund, lynhurtigt opstår åbenhed, stærkt sammenhold, stor fortrolighed og værdifuld sparring blandt deltagerne på et Stressmaster hold?
  • At Stressmaster Uddannelsen både giver dig stor personlig indsigt og klæder dig på til at håndtere stress professionelt i arbejdsmæssig sammenhæng?


“Uddannelsen har givet mig en stor og dybdegående viden om stress og stresshåndtering samt selvindsigt, indre ro og en livsstil, der inkluderer mindfulness. Alt sammen noget jeg kan bruge både personligt og i min karriere som selvstændig stresscoach.”

Sådan siger Sophie Ildsvad, der deltog på hold 1 af Stressmaster Uddannelsen.

Sophie Ildsvad, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth FruensgaardSophie havde allerede en coach uddannelse, men hun følte, at hun manglede mere dybdegående viden om stress, før hun kunne gå i gang med sin nye karriere som stresscoach.

“Undervisningen har været meget berigende og inspirerende, og jeg vil stærkt anbefale uddannelsen til alle, der ønsker at blive klogere på stress, stresshåndtering og mindfulness og have sig selv med i det hele vejen”, siger Sophie.

 

Mange af deltagerne på uddannelsen har selv på et tidspunkt været berørt af stress. Og det er på ingen måde et minus. Faktisk plejer jeg at sige, at det at man selv har mærket stressen på egen krop gør, at man allerede er halvt uddannet.

En af dem, der selv har mærket stressen, er Tina Mørch, som var også blandt deltagerne på det sidste Stressmaster hold. Tina er folkeskolelærer på en skole i Hjørring og har nogle spændende tanker om, hvordan kompetencerne fra Stressmaster Uddannelsen også kan bruges. Tina siger:

“Efter selv at have været nede med alvorlig stress, ønskede jeg at få mere viden, flere værktøjer og kompetencer til at hjælpe andre med ikke at komme så langt ud, som jeg gjorde. Og alt dette har Stressmaster Uddannelsen til fulde givet mig.”

Tina Mørch, Stressmaster Uddannelsen, Stresscoachuddannelse med Lisbeth Fruensgaard“Mit ønske er at arbejde med personalet på folkeskolerne, der i øjeblikket er mere stresset end ellers.

Her vil jeg både arbejde med de enkelte personer i 1 til 1 sessioner, men også prøve at udvikle en overordnet stresspolitik for kommunens skoler. Derudover vil jeg rigtig gerne på sigt blive selvstændig som Stressmaster”.

Jeg er taknemmelig for at have haft Lisbeth som underviser. Hun gav os alle en stor viden og samtidig troen på, at vi kan gå ud og gøre en forskel, og jeg vil helt klart anbefalde stressmasteruddannelsen til andre, der ønsker at arbejde med stress.

 

Stressmaster Uddannelsen klæder dig på
Med Stressmaster Uddannelsen bliver du klædt på til at håndtere både din egen og andres stress. Du lærer at anvende effektive og velafprøvede metoder, der rykker stressen op med roden og skaber dyb og varig transformation i de mennesker, du arbejder med.

Din baggrund for at deltage kan som sagt være mange. Men formentlig arbejder du med mennesker på enten den ene eller anden måde. Det vigtigste er, at du har interessen, åbenheden og nysgerrigheden overfor både dig selv og andre.

Måske er Stressmaster Uddannelsen dit næste skridt?

Udgivet i Hjerteenergi, Kuren mod Stress, Ledelse, Lederudvikling, Mindfulness, Personlige værdier, Stress, Stresscoach uddannelse, Stresshåndtering, Stressmaster Uddannelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Bliv Stressmaster

Vil du lære dig selv og andre at slippe stress - for altid? Så kom med på Stressmaster Uddannelsen og bliv certificeret stresscoach.
Læs om uddannelsen her

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

Kuren mod Stress

Onlineforløb for dig, der længes efter at komme stressen til livs en gang for alle.
Læs om forløbet her

Kategorier

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.