Sløjfen bindes – Stressmaster Uddannelsen, modul 4

Stressmasteruddannelsen, Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, stresscoach uddannelse, Lisbeth FruensgaardI forrige uge havde jeg fornøjelsen af at guide endnu et hold stressmasters gennem det vigtige modul 4.

På dette sidste modul af Stressmaster Uddannelsen skal sløjfen bindes og alt, hvad der undervejs er blevet kastet op i luften, skal nu lande smukt i et samlet, meningsfuldt billede. Som brikker i et puslespil fletter teorierne sig sammen og støtter op om hinanden, alt imens de danner et smukt sammenhængende flow.

På modul 4 bliver det tydeligt, hvorfor de studerende i starten af uddannelsen skulle lave en personlig værdiafklaring. Og det bliver tydeligt, hvorfor de skulle så meget i dybden med mindfulnessteknikkerne i modul 2, samt følelsesmæssig intelligens og hjerteenergi på modul 3.

For en stressmaster følger ikke bare blindt den trin for trin guide, hun får udleveret på modul 4. Selvfølgelig skal guiden bruges som en overordnet vejledning til de trin, der skal til, for at få den stressramte ud af stress.

Men det altafgørende for at lykkes med at hjælpe, er stressmasterens egen tilstand, der skal være karakteriseret af ro, nærvær og overskud. Kun ud fra denne tilstand vil stressmasteren være i stand til at bruge sin følelsesmæssige intelligens og mærke og fornemme sig frem til, hvad der foregår i den stressramte.

For alt efter hvem den stressramte er, og hvor på stressskalaen den stressramte ligger, kan det være nødvendigt at afvige fra den gængse trin for trin guide. Det både ved og mestrer en stressmaster netop på baggrund af, hvad han har lært på uddannelsens foregående moduler.

De studerende skal nu træne den kunst, det er at få alle elementer til at hænge smukt sammen, inden de skal til certificering den 1. marts.

Samtidig skal de i deres skiftlige opgave bruge, hvad de har lært om de faktorer, der er i spil, når der opstår stress i en organisation. For hvordan håndterer man lige det? Hvad skal man være opmærksom på, og hvordan får den vendt stress til balance på en arbejdsplads?

Det er de i fuld gang med at skrive om lige nu, og jeg glæder mig til at læse deres opgaver, ligesom jeg glæder mig til at se dem igen til certificeringen 1. marts.

Jeg er sikker på, at de klarer det hele flot, og jeg bliver så glad ved tanken om at kunne sende endnu et hold kompetente stressmasters ud i verden. Der er så meget brug for dem.

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

Udgivet i Følelsesmæssig intelligens, Kuren mod Stress, Mindfulness, Personlige værdier, Stress, Stresscoach uddannelse, Stresshåndtering, Stressmaster Uddannelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Bliv Stressmaster

Vil du lære dig selv og andre at slippe stress - for altid? Så kom med på Stressmaster Uddannelsen og bliv certificeret stresscoach.
Læs om uddannelsen her

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

Kuren mod Stress

Onlineforløb for dig, der længes efter at komme stressen til livs en gang for alle.
Læs om forløbet her

Kategorier

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.