Stressmaster modul 2

 

Stressmaster, stresscoachuddannelse, Lisbeth FruensgaardModul 2 på Stressmaster Uddannelsen, gav de kommende Stressmasters rig lejlighed til at bruge sig selv på en lidt anden måde end sædvanligt.

I løbet af modulet blev de grundigt introduceret til begrebet Mindfulness, og guidet gennem forskellige former for mindfulness øvelser, mens de erfarede, hvordan de forskellige øvelser virkede på deres egen krop.

Vi brugte også god tid på at kigge nærmere på tanker og følelser, og hvordan vi ved hjælp af mindfulness teknikken kan undgå, at negative tanker og følelser kommer til at styre vores liv.

Vores hjerne ikke kan kende forskel på tanke og virkelighed, og langt det meste stress skabes af vores tanker. At lære at observere og adskille sig fra sine tanker er derfor særdeles gavnligt, når vi skal håndtere stress – vores egen så vel som andres.

I løbet af de to dage på modul 2 fik de kommende Stressmasters mange forskellige værktøjer til at træne Stressmasterens 3 vigtigste egenskaber: Ro, nærvær og overskud. Vi havde hele vejen igennem stor fokus på, hvor vigtigt det er at kunne skabe netop dette – for os selv såvel som de personer, vi fremover skal hjælpe af med stress.

Det blev igen et modul med dybde og mange indsigter, og dagene var – helt i tråd med emnet – præget af intensiv læring kombineret med ro og masser af nærvær.

Stressmaster, Stresscoachuddannelse, Lisbeth Fruensgaard

Stressmaster, Stresscoachuddannelse, Lisbeth Fruensgaard

 

 

 

 

 

 

 

Udgivet i Meditation, Mindfulness, Nærvær, Stress, Stresscoach uddannelse, Stresshåndtering, Tanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Bliv Stressmaster

Vil du lære dig selv og andre at slippe stress - for altid? Så kom med på Stressmaster Uddannelsen og bliv certificeret stresscoach.
Læs om uddannelsen her

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

Kuren mod Stress

Onlineforløb for dig, der længes efter at komme stressen til livs en gang for alle.
Læs om forløbet her

Kategorier

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.