Stressmaster, modul 4: Transformation og klarhed

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth FruensgaardI sidste uge mødtes jeg med de studerende på Stressmaster uddannelsen til vores sidste modul. Og som altid blev modulet både intenst og givende.

På modul 4 arbejder vi bla. med rollen som Stressmaster – en rolle, der varierer alt efter hvor på stress-skalen, den stressramte er.

Vi går i dybden med selve stressafhjælpnings-processen, og alle får en udførlig guide, de kan gå frem efter trin for trin, når de skal i gang med at hjælpe stressramte.

Trin for trin guiden er dog kun vejledende. For en af Stressmasterens fornemmeste opgaver er at tage udgangpunkt i det menneske, der sidder overfor, og som er kommet for at få hjælp til at slippe stress og blive hjulpet videre til en god og glad hverdag med sund balance.

Derfor skal guiden altid kombineres med den viden om bl.a. nærvær, hjerteenergi, følelsesmæssig intelligens og centrering, som vi er igennem på de foregående moduler.

Jeg oplever, at især to ting sætter dagsordenen for stemningen på modul 4.

Klarhed:
På modul 4 er der rigtig meget, der falder på plads. Pludselig bliver det helt tydeligt, hvorfor vi har været igennem det, vi arbejdede med i modul 1, 2 og 3. Der bliver på mange måder bundet en smuk sløjfe om alt, hvad de studerende har lært undervejs, og en følelse af klarhed og mening lander hos alle.

Transformation:
Modul 4 er også ofte der, hvor jeg oplever den største grad af transformation blandt de studerende. Det er som om der lander en lethed i lokalet, og de, der – da vi mødtes til første modul – stadig kæmpede med eftervirkninger af stress, synes at slippe den sidste rest af stress fuldstændig her.

Samtidig oplever en meget høj grad af entusiasme i forhold til at komme igang med at hjælpe mennesker med stress. De studerende oplever, at de faktisk KAN hjælpe. At de har alt, hvad der skal til – både inde i sig selv og via alt hvad de har lært undervejs.

De er klar til at tage de første skridt som Stressmasters, og det er virkelig en stor glæde at være vidne til.

Lige nu er hele holdet i fuld gang med at træne, inden de skal til eksamen i februar. Når denne er veloverstået, vil verden blive beriget af endnu flere kompetente stressafhjælpere.

Jeg smiler ved tanken. For med en stresskurve, der bare stiger og stiger, er der så meget brug for flere, der ved, hvordan vi forbygger og afhjælper stress.

Udgivet i Glæde og overskud, Stress, Stresscoach uddannelse, Stresshåndtering, Stressmaster Uddannelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Bliv Stressmaster

Vil du lære dig selv og andre at slippe stress - for altid? Så kom med på Stressmaster Uddannelsen og bliv certificeret stresscoach.
Læs om uddannelsen her

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

Kuren mod Stress

Onlineforløb for dig, der længes efter at komme stressen til livs en gang for alle.
Læs om forløbet her

Kategorier

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.