Stressmaster Uddannelsens første vigtige modul

Så er endnu et hold startet på Stressmaster Uddannelsen. Det er i år både det største hold og det hold med flest mænd på, jeg endnu har haft. Det er dejligt at have mænd med på holdet, dels fordi det giver en god balance og dynamik. Men også fordi uddannelsen er mindst lige så relevant for mænd som kvinder. Bl.a. fordi mænd sidder på mange lederposter, og kompetent stresshåndtering – i min optik – er en uundværlig ledelseskompetence.

Modul 1 foregik som altid på skønne Haraldskær. De to dage var præget af stor åbenhed og stort engagement blandt holdets deltagere. Det var en skøn følelse endnu engang at få lov til at undervise en gruppe mennesker med så stor interesse i at gøre noget ved den alt for høje stresskurve, vi har i Danmark.

I modul 1 dykker vi dels grundigt med i selve teorien bag stress og kommer bl.a. omkring emner som: Hvad er stress? Hvad er forskellen på travlhed og stress? Hvordan opdages stress? Hvordan påvirker det kroppen? Hvad er egentlig årsagen til, at så mange mennesker rammes af stress?

Derudover arbejder vi i dybden med begrebet personlig balance. For intet er vigtigere end at mestre den personlige balance og kende vejen dertil, når man skal hjælpe en stressramt.

Som Stressmaster skal man være den rolige, trygge klippe, der trin for trin hjælper den stressramte på vej. Og den rolle kræver, at vi har vores eget indre på plads – og at vi ved, hvilke knapper, der kan drejes på, hvis vi for en stund kommer ud af balance.

Balance er mange ting, og der findes ikke en fælles overordnet “rigtig balance”. Til gengæld findes der en balance, der er rigtig for DIG som person.

Den personlige balance afhænger således bl.a. af balancen mellem vores livsområder, balancen mellem værdier og handlinger samt den mentale, fysiske og følelsesmæssige balance. Og ikke mindst afhænger den af balancen mellem den feminine og den maskuline energi.

Netop balancen mellem den feminine “være-energi”og den maskuline “handle-energi”, havde vi mange gode snakke om. For hvad er det egentlig denne balance går ud på?

En enkel måde at stille det op på er:

Det feminine:
Her “downloader” du alle dine gode idéer, visioner, ønsker og drømme. Du mærker efter, hvad du har brug for, og hvad der er det rigtige for dig at gøre. Man kan måske sige, at du mentalt (og også fysisk ved at skrive dine tanker ned) laver et manuskript for din hverdag og din fremtid. For at komme helt ind til kernen, er du nødt til at gå i det feminine gear og åbne for din intuition og kontakt til kroppen. På modul 1 bruger vi tid på netop dette, og hver enkelt får tid til at forholde sig til bl.a. livsvej og personlige værdier.

Det maskuline:
Her udfører du rent fysisk dit manuskript. Dvs det er her, du handler (trin for trin med det vigtigste først) på alt det, der et vigtigt for dig, og som kom ned i dit manuskript. For at sætte handling bag, må du aktivere den maskuline del af dig selv.

At undlade at tage sig af enten det maskuline eller det feminine kan være lige lidelsesfuldt. For intet er værre end at undlade det maskuline, og gå gennem hverdagen dag ud og dag ind uden at handle på det, vi virkelig drømmer om. Det SLIDER.

Omvendt er det lige så slidsomt hver dag at lægge alt din handlenergi i noget, der ikke føles rigtigt og får dig til at blomstre og udfolde alle dine smukke kompetencer simpelthen fordi, du ikke har taget dig tiden til at stoppe op og finde ud af, hvad det er.

Stressmasteruddannelsen, Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, stresscoach uddannelse, Lisbeth Fruensgaard

Stressmasteruddannelsen, Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, stresscoach uddannelse, Lisbeth Fruensgaard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stressmasteruddannelsen, Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, stresscoach uddannelse, Lisbeth FruensgaardStressmasteruddannelsen, Stressmaster, stresscoach, stresscoachuddannelse, stresscoach uddannelse, Lisbeth Fruensgaard

Udgivet i Balance, Hjerteenergi, Kuren mod Stress, Livsvej, Personlige værdier, Stress, Stresscoach uddannelse, Stresshåndtering, Stressmaster Uddannelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Bliv Stressmaster

Vil du lære dig selv og andre at slippe stress - for altid? Så kom med på Stressmaster Uddannelsen og bliv certificeret stresscoach.
Læs om uddannelsen her

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

Kuren mod Stress

Onlineforløb for dig, der længes efter at komme stressen til livs en gang for alle.
Læs om forløbet her

Kategorier

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.